De Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling en zijn daarom blij om te melden dat Martin van der Wel per direct de commissie komt versterken. Martin zal als secretaris gaan fungeren maar ook zal hij de organisatorische taken op zich nemen die horen bij de doelgroepen JO19, JO17 en JO15. Martin zal de trainers en leiders van deze doelgroepen ondersteunen en teven aanspreekpunt zijn voor spelers en ouders op het moment dat er iets speelt wat de trainer/leider niet kan oplossen. 
 
Primair staat voorop dat RVVH voor de leden herkenbaar wil zijn en men zich er thuis voelt. Daarnaast is het belangrijk dat de pupillen/junioren zich verbonden voelen met onze club, maar ook ouders, trainers en leiders.
Ons doel is om te realiseren dat iedere jeugdspeler plezier heeft in het voetbal en zich kan ontwikkelen.
 
Binnen de Technische Jeugdcommissie houden ze zich met allerhande zaken bezig. Van de jaarlijkse indeling in samenspraak met de trainers, ondersteuning en begeleiding van trainers/leiders/stagiairs tot hulp etc. etc.
 
We zijn blij dat we een nieuw TJC-lid kunnen verwelkomen bij RVVH.
RVVH vind het belangrijk dat spelers op het niveau spelen waar ze ‘’thuis’’ horen, dat is dan ook de reden tot het vergroten van onze TJC met een interne scout. Marco Capel zal deze functie gaan bekleden en zal regelmatig langs de velden te vinden zijn tijdens trainingen en wedstrijden om zo het niveau van de spelers nog beter in kaart te brengen. Marco heeft de afgelopen 10 seizoenen vanaf de JO9 tot en met de JO17 diverse teams getraind en gecoacht en kan zich dus goed verplaatsen in de trainers van een specifieke doelgroep.
 
Martin en Marco, van harte welkom en veel succes en bovenal plezier gewenst!
 
Jeugdcommissie RVVH