Uitgebreid dagverslag van zaterdag 14 september

Laatste bekerwedstrijden.

Zaterdag zijn er door de meeste teams nog de laatste en beslissende wedstrijden afgewerkt voor de beker. RVVH 5 was al klaar en speelde nog een oefenwedstrijd tegen ASWH 5.

RVVH 1:

De mannenhoofdmacht stond in de bekerpoule al op de 1e plaats met daaronder Papendrecht en de Zwerver. Zaterdag werden de degens gekruist met hekkensluiter Drechtstreek. Papendrecht ging op bezoek bij de Zwerver.

Bij winst kon RVVH als poulewinnaar doorgaan naar de knock-out wedstrijden voor de beker. Maar zover was het nog niet! Na 11 minuten moest keeper Nick Sanders met een fraaie redding een achterstand voorkomen. Enkele minuten later zorgde Mahmud Sönmez voor het nodige gevaar aan de andere zijde. Met een prima voorzet lag hij de bal panklaar voor Brandon Könemann, maar Könemann miste koppend. Christiaan Sprangemeijer schoot de bal in het zijnet.

Halverwege de 1e helft maakte Mahmud Sönmez toch het verschil. Een vrije trap van zo,n 25 meter werd uitstekend het doel in gewerkt.1-0. Direct na de aftrap kwam Drechtstreek onverwachts al op gelijke hoogte.1-1.

RVVH kreeg hierna de wedstrijd in handen. In de 36e minuut werd de score vrij makkelijk opgevoerd. Gino Stolk en Brandon Könemann gingen beiden alleen op de keeper af, en Gino Stolk gaf met een tikje breed Könemann de mogelijkheid tot scoren.2-1.

Vlak voor rust haalde Gino Stolk nog een keer van afstand de trekker over, maar zijn schot werd met moeite gekeerd door de keeper. Even later floot arbiter Berben voor het rustsignaal.

Na de pauze zette trainer Ronald Hulsbosch enkele verse krachten in. Jesse Eggers, Gazar Dermendjan en Jay Brand kwamen voor Sprangemeijer, Yekhlef en El Koubai.

In de 64e minuut kon Wouter Swart de volgende ronde zeker stellen. Uit een cornerbal van Mahmud Sönmez kopte Wouter de 3-1 binnen. Even later werd Drechtstreek nog meer onder vuur genomen. Gazar Dermendjan(4-1) en Gino Stolk (5-1) met een hard schot hadden de score verder opgevoerd.

Het slotakkoord was voor Brandon Könemann, na een overtreding op Papito Merencia binnen het zestienmetergebied gaf scheidsrechter Berben een penalty. Könemann schoot de strafschop feilloos binnen.6-1.

RVVH als groepswinnaar door naar de volgende bekerronde. Papendrecht gaat als nummer 2 door naar de volgende ronde. Met 0-1 won Papendrecht de laatste wedstrijd van de Zwerver.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH starten aan de competitie. De boys spelen om half drie thuis tegen Neptunus Schiebroek.

Opstelling RVVH 1:Sanders, Swart, Yekhlef(46 Eggers), El Koubai(63 Brand), Celen, Gangadin, Stolk, Merencia, Sprangemeijer(46 Dermendjan), Sönmez, Könemann.

RVVH startte zaterdag aan de laatste bekerwedstrijd uit tegen Oud-Beijerland 2. In een poule van drie club gaat RVVH aan de leiding met 3 punten uit 1 wedstrijd. SHO volgt op een 2e plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden. Oud-Beijerland staat nog puntloos onderaan. RVVH zou dus bij een punt of meer al door kunnen gaan naar de volgende bekerronde.

RVVH kreeg al vroeg de mogelijkheid om op een 0-2 voorsprong te komen, maar de scherpte ontbrak nog. Huib van Barneveldt schoot op de paal en een kans voor Kaj Voskamp ging verloren.

Na 5 minuten kon Oud-Beijerland profiteren van het balverlies van RVVH.1-0. Hierna haalde Danny van Valen ook tweemaal de trekker over, maar zonder succes. In 1e instantie werd er over geschoten, en daarna schoot hij in het zijnet.

Keeper Joris Blaak redde zijn team uitstekend na enkele gevaarlijke counters van Oud-Beijerland.Vlak voor rust kon RVVH toch nog de gelijkmaker produceren. Een mooie voorzet van Francesco Messina werd door Kaj Voskamp binnen geschoten.1-1.

In de 2e helft kwamen er weer legio kansen waarvan er weer veel gemist werden. Oud-Beijerland was minder gevaarlijk, maar kon in het slot van de wedstrijd toch de leiding nemen.2-1.

Vlak voor tijd kon RVVH door een makkelijk gegeven strafschop op de valreep nog op gelijke hoogte komen.2-2. Dit was voor RVVH voldoende om als groepswinnaar door te dringen naar de volgende ronde.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH thuis beginnen aan de competitie. De boys starten om 11 uur tegen Brielle 2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Louter(72 van Dommelen), Pang(52 R.Resoort), van Valen(80 van Dongen), Mars, van Halem, van Dam, Haasdijk(52 Krens), Messina(70 Kalpoe), Voskamp, van Barneveldt.

RVVH kon zich zaterdag nog verzekeren van de volgende ronde, alleen moest er dan wel worden afgerekend met Alexandria’66 2. Vitesse Delft gaat na twee winstpartijen aan de leiding met 6 punten uit twee wedstrijden.

De boys wisten in de opening de tegenstander op scherp te zetten. Helaas misten Robin Malipaard en Bart de Vries de scherpte om zuiver af te drukken.

Even later kopte Wessel Spierings na een communicatiefout de verkeerde kant uit, daar profiteerde de spits van Alexandria’66 van en maakte koelbloedig de 0-1.

Door de hoge druk van de tegenpartij zakte RVVH steeds verder, dit resulteerde in twee razensnelle goals. Met een 0-3 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft begonnen de boys goed met hoge druk en snel veldspel. Helaas wisten enkele doorbraken van Unsal Altiok en Ibo el Aroussi niet het doel te treffen.

Alexandria won de wedstrijd met 0-4. Aanstaande zaterdag start RVVH aan de competitie. De boys gaan om 11 uur op bezoek bij Kethel Spaland 2.

Opstelling RVVH 3:Vught, Swarttouw(33 Oudijn), Bogdanovic(64 v/d Nat), van Dun, M. Resoort, Capelle, Spierings, De Vries(70 de Ruiter), Sastrowitomo(46 Boogert), Altiok, Malipaard(46 El Aroussi).

RVVH speelde voor de beker thuis tegen Barendrecht 7.

In een slechte 1e helft zette Barendrecht meteen de toon. Binnen 17 minuten stond RVVH al op een 0-3 achterstand. Vlak voor rust scoorde Barendrecht de 0-4.

Na rust werden de koppen bij elkaar gestoken, RVVH ging vol op de aanval. Binnen vijf minuten werd er 3x het houtwerk geraakt. Daarna begon RVVH aan de inhaalrace, de goals vielen snel. Op aangeven van Paul v/d Kooij was het Jeffrey Sturrus die de 2-4 stand op het scorebord bracht.

Hierna waren de rollen omgedraaid en was het Jeffrey Sturrus die met mooie voorzet Paul v/d Kooij bediende, uit een volley schoot hij de 3-4 binnen. Even later zorgde Johan de Ruiter met een bekeken lobje voor de gelijkmaker.4-4.

RVVH had nog vijf minuten om de wedstrijd winnend af te sluiten. Jeffrey Sturrus kon na een mooie bal van Raymond Josee de 5-4 over de ver voor het doel staande keeper heen liften.

Vlak voor tijd kwam Barendrecht helaas tovh nog op gelijke hoogte.5-5. Diep in blessuretijd kon Mike Mastrigt zich bijna als Matchwinner promoveren, maar via de beide palen ketste de bal toch terug het veld in. Zo eindigde een enerverende wedstrijd in een 5-5 gelijkspel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis voor de competitie tegen Bolnes 2.

RVVH oefende zaterdagmiddag thuis tegen ASWH 5.

Alle doelpunten van RVVH vielen in de 1e helft. Kelvin Wittekoek, Sjoerd Mikolajczak en Dylan Ho a Hing zorgden voor een 3-0 ruststand.

Na de pauze maakte ASWH er nog 3-1 van. Komende zaterdag start RVVH aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Swiftboys 4, aanvang 13:00 uur.

RVVH heeft zaterdag een goeie stap gezet naar de volgende bekerronde. Tegen PKC’85 2 wonnen de boys met 2-4 de wedstrijd.

Lammert Verhoeven wist de wedstrijd open te breken, na een vrije trap van John v/d Padt kon hij de 0-1 binnen schieten. RVVH kwam beter in de wedstrijd, maar een aantal grote kansen gingen er niet in.

Na de gelijkmaker van PKC maakte Patrick van Es weer het verschil in de wedstrijd. Patrick kopte eerst een voorzet van Roy de Lepper in 2e instantie binnen, daarna schoot hij na een doelpoging van Lammert Verhoeven de rebound binnen.1-3.

Voor rust kwam PKC uit een strafschop weer dichterbij.2-3.

In de 2e helft kwam RVVH niet meer in de problemen, al moest keeper Marcel van Es een schot van PKC uit de bovenhoek tikken. Tien minuten voor tijd viel de beslissing. Menno den Boef zette de 2-4 eindstand op het scorebord.

Aanstaande zaterdag begint RVVH om 12 uur aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Oud-Beijerland 6.

RVVH 7:

RVVH speelde voor de beker thuis tegen Cvv Zwervers 5.

De moesten een 0-1 achterstand in de 2e helft zien weg te werken. Na de pauze was het Jarionne Heide die RVVH op gelijke hoogte bracht.1-1.

Jake Koolwijk zorgde uiteindelijk voor de 2-1 bekerwinst. Komende zaterdag gaat RVVH van start met om half drie een competitiewedstrijd tegen Pernis 4.

Het 1e vrouwenteam was na twee ruime overwinningen voor de beker al zeker van de volgende ronde. In de laatste wedstrijd moest er worden afgerekend met topklasser Eldenia Vr1.

RVVH startte in een hoog tempo en begon fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde al in een 2-0 voorsprong bij rust. Sharona Versluis was na de 1-0 ook belangrijk voor de 2-0 voorsprong, met een fraaie voorzet bediende zij Manuela Grootenboer op maat voor de 2-0.

Na de pauze zorgde Alyssa Dijkstra voor de 3-0 winst. De vrouwen zijn met 9 punten uit drie wedstrijden groepswinnaar geworden in de bekerpoule.

RVVH gaat zaterdag om 13:00 uur van start aan de competitie met een uit wedstrijd tegen Ter Leede Vr1.

RVVH Vr2:

Zaterdag speelde het 2e vrouwenteam de laatste wedstrijd voor de beker thuis tegen Barendrecht Vr1.

Na een 0-2 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-5 verloren.Aanstaande zaterdag gaat ook het 2e vrouwenteam op bezoek in Sassenheim. Om 15:15 uur gaan ze de strijd aan met Ter Leede Vr2.

RVVH O19-1:

RVVH begon zaterdag aan de bekerwedstrijd tegen Barendrecht O19-2.

De boys waren in de 1e helft slecht en kwamen op een 3-1 achterstand bij rust. Levi Hoogendoorn zorgde voor de enige treffer van RVVH zijde.

In de matige 2e helft ging RVVH met 5-4 onderuit. Twee doelpunten kwamen van Thijmen de Vries, Juandro Souisa scoorde 1x. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH nog voor de beker thuis tegen Leonidas O19-1. Zaterdag start RVVH met een competitiewedstrijd uit tegen Spirit O19-1, aanvang 14:45 uur.

RVVH O17-1:

RVVH heeft zich zaterdag goed hersteld na een 1-0 achterstand tegen Barendrecht O17-2.

Na een 1-0 ruststand maakte Barendrecht na de pauze er snel 2-0 van. Indy Bekker en Sven Bout brachten de wedstrijd weer in evenwicht. 2-2.

De boys wonnen de wedstrijd met 2-4 door doelpunten van Sven Bout en Fahiem Qayoumi.

RVVH start zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hellevoetsluis O17-1, aanvang 12 uur.

RVVH is zaterdag voor de beker fors onderuit gegaan. Bij rust stond er een 0-2 achterstand op het scorebord.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 1-5 verloren. Milan Esveld tekende voor de enige treffer van RVVH.

Aanstaande zaterdag begint RVVH om 10 uur thuis aan de competitiewedstrijd tegen Ommoord O15-1.

RVVH had zaterdag weinig moeite met de tegenstander Overmaas O13-1.

Na de openingstreffer van Fahiem Qayoumi werd het in de 1e helft al snel een 5-0 voorsprong. Miquel Garcia Moreno(2x), Romano de Munnik en Joel Hooghart schoten allen raak.

In de 2e helft ging het blauwe leger door en wonnen de boys met 10-0. Miquel Garcia Moreno(2x), Justin Lam, Romano de Munnik en Jasper Huizer maakten de 10 vol. Deze uitslag kwam vandaag doordat het gehele team goed bezig was. Door de uitstekende verdediging kwam de tegenstander welgeteld 3x over de middellijn.

Komende zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis voor de competitie tegen VVOR O13-1.

RVVH speelde voor de beker uit tegen Barendrecht O11-3.

In de 1e helft miste RVVH behoorlijk wat kansen omdat het vizier niet op scherp stond. Bij Barendrecht gingen de kansen er wel in, uit een vrije trap en uit de counter kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong.

Na de pauze gingen de schouders eronder! Jahnay Akkermans bracht RVVH met twee treffers weer op gelijke hoogte.2-2.

In de slotseconde van de wedstrijd won RVVH met 2-3. Een hoekschop van Myka Laan werd uitstekend binnen gekopt door Hugo van Aalst.

Aanstaande zaterdag ontvangt RVVH om half 9 aan de Sportlaan Sc Feijenoord.

RVVH O11-2:

RVVH speelde thuis tegen Overmaas O11-1.

Na een rommelig begin wist RVVH de score toch open te breken. Door doelpunten van Kyano Burggraaf en Jayce-Lee Bijvoets kwam RVVH op een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust deed Overmaas iets terug.2-1.

In de 2e helft won RVVH de wedstrijd met 3-2. De 3-1 was een uitstekende aanval die wonderschoon door Mika van Oudheusden werd afgemaakt.

Zaterdag gaat RVVH om 11:30 uur op bezoek bij Spartaan’20 O11-6.