Uitgebreid dagverslag van zaterdag 21 september

RVVH 1 nipt onderuit, RVVH 2 en 4 gaan goed van start, ruime zege RVVH O11-2.

Voor de meeste teams begon zaterdag al weer de competitie. De bekerwedstrijden zijn gespeeld en nu gaat het weer om de belangrijke punten.

RVVH 1:

RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van promovendus Neptunus Schiebroek. Trainer Ronald Hulsbosch bracht voor deze wedstrijd een aanvallend team binnen de lijnen met de spitsen Könemann en Dermendjan. Keeper Nick Sanders moest er voor zorgen dat de boys geen goals tegen kregen.

In het 1e kwartier kreeg RVVH al enkele mogelijkheden om de wedstrijd open te breken, maar de scherpte ontbrak nog . Eerst trok Jay Brand vanaf de achterlijn de bal goed voor op Brandon Könemann, maar die miste de bal. Even later schoot Gazar Dermendjan de bal voorlangs.

Na 26 minuten redde keeper Sanders in eerste instantie goed, kort daarna kwam Neptunus toch op voorsprong. Chahine Lobiyed werkte de bal het doel in. Er werd nog getracht om de bal uit het doel te halen, maar dit lukte helaas niet.

Vlak voor rust probeerde Jesse Eggers keeper Angelo Spanjaart nog te verrassen met een afstandsschot, deze ging net naast. Met een geringe 0-1 achterstand floot arbiter G.W.A. Takacs voor het rustsignaal.

In de 2e helft wilde de blauwwitte brigade zo spoedig mogelijk weer op gelijke hoogte komen. Mahmud Sönmez was op de goeie weg, maar zijn  schot ging net over het doel van keeper Spanjaart.

Na een uur viel dan toch de gelijkmaker. Een keurige voorzet van Mahmud Sönmez werd door Gazar Dermendjan mooi binnen gekopt.1-1. Tien minuten later haalde Dermendjan weer de trekker over, maar de pegel stuitte op de paal.

Beide teams vochten voor de drie punten. Er kwamen enkele verse krachten in om nog iets aan de stand te veranderen. Neptunus profiteerde vlak voor tijd van een misstap van Jesse Eggers, hij miste de bal en Stefan van Diest schoot de 1-2 binnen. RVVH trachtte hierna nog een punt binnen te slepen, maar er was te weinig tijd meer.

Een nipt verlies voor de boys dus. Aanstaande zaterdag mag RVVH het weer opnieuw proberen. Om half drie gaan de boys op bezoek bij Brielle. Een week later ontmoeten de boys aan de Sportlaan Heinenoord.

Opstelling RVVH 1: Sanders, Swart, Eggers, Brand, Celen, Gangadin(52 van Prooijen), Merencia, Stolk(72 Proost), Sönmez, Könemann, Dermendjan(83 Stok).

Na enkele seizoen in de reserve hoofdklasse moest RVVH het nu een treetje lager gaan proberen in de reserve 1e klasse. Zaterdag kwam Brielle 2 op bezoek aan de Sportlaan.

De boys gingen goed van start en namen al na 5 minuten de leiding. Een vrije trap recht voor het doel van Brielle werd door Jordi Mosmans goed binnen geschoten. Via de linkerpaal ging de bal het doel in.1-0. Even later ging Noury Mulder alleen op avontuur en rondde de klus goed af.2-0.

RVVH kwam in een zetel terecht, maar moest oppassen dat dit weer niet uit handen gegeven werd. Francesco Messina kon na 11 minuten RVVH op 3-0 zetten, maar miste de bal.

Met een 2-0 voorsprong floot scheidsrechter van Eersel voor rust.

Na de pauze kon RVVH al snel verder afstand nemen. Toch lukte het Rodney van Dam niet om de 3-0 te scoren. In de 48e minuut lag Kaj Voskamp de bal breed op Rodney, maar die schoot roekeloos over.

Even later speelde Noury Mulder op fraaie wijze een tegenstander uit, daarna bediende hij Kaj Voskamp op maat om de 3-0 op het scorebord te zetten. In de 57e minuut dacht iedereen dat de 4-0 gescoord werd, een goed schot van Noury Mulder ketste via de binnenkant paal helaas terug het veld in.

RVVH kon na 71 minuten de score verder uitbreiden. Een prima voorzet over de rechterkant van Okan Arslan werd gemist door Noury Mulder, maar gelukkig stond Huib van Barneveldt wel op de goeie plek om de 4-0 af te ronden.

Enkele minuten later zag Noury Mulder de Brielle keeper ver voor zijn doel staan. Hij probeerde met een boogbal de bal het doel in te liften, maar deze werd met de handen uit het doel gewerkt door een speler van Brielle. Scheidsrechter van Eersel lag de bal op de stip en stuurde de speler met rood van het veld. Jordi Mosmans miste de strafschop voor de 5-0.

Na 79 minuten was het Damian Mars die na een geweldige solo-actie zelf de 5-0 binnen de touwen werkte. RVVH kreeg steeds meer mogelijkheden om Brielle nog verder te vernederen. Eerst was het invaller Danny Haasdijk met een harde pegel op de kruising. Daarna haalde Ryan van Dongen de trekker over , maar zijn schot werd met moeite tot corner verwerkt door de keeper.

In blessuretijd schoot Huib van Barneveldt strak de 6-0 binnen.

Een droomstart voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart voor twaalf de 2e competitiewedstrijd uit tegen Heinenoord 2.

Opstelling RVVH 2: Spelde, Resoort, van Halem, Louter, Mars, van Dam(79 van Dongen), Mosmans, Arslan, Mulder(79 Krens), Voskamp(76 Haasdijk), Messina(65 van Barneveldt).

RVVH mocht voor de competitiestart op bezoek op het net nieuwe complex van Kethel Spaland. De Schiedammers begonnen sterk aan de wedstrijd met veel balbezit. Maar door een compact spelend RVVH kon de thuisploeg dit niet omzetten in als te grote kansen.

Halverwege de 1e helft wist RVVH toe te slaan. Pablo Ruiz Camarena die de diepte ingestuurd werd, speelde een tegenstander uit op de achterlijn. Daarna werd de ingelopen Wessel Spierings op zijn wenken bediend om de 0-1 binnen te werken.

Na de pauze schommelde de kansen over en weer. Een fase waarin beide keepers uitblonken. Zo pareerde de keeper schoten van Robin Malipaard, Pablo Ruiz Camarena en Ibo El Aroussi. De aanvoerder van de tegenpartij die al de gehele wedstrijd een plaaggeest bleek voor onze defensie, werd op de rechterkant de diepte ingestuurd. Na wat duw en trekwerk besloot de sluwe speler zich te laten vallen binnen de zestien. De aanvoerder nam zelf de strafschop en faalde niet. 1-1.

Even later kon RVVH de leiding nemen maar liet dat na. Een strafschop van Rick van Dun werd door de keeper gestopt.

In de slotfase wist de opkomende Alex Bogdanovic met een afstandsschot de paal te raken. Maar kaatste via de verkeerde kant weer naar buiten.

RVVH verloor knullig de bal in de slotminuten, waardoor de defensie moest ingrijpen en op een gevaarlijke positie een overtreding maakte. De ingebrachte vrije trap werd niet goed weggewerkt en opnieuw ingebracht. Een discutabel moment omdat er gevlagd werd voor buitenspel.

Maar dit liet de spits van Spaland niet tegenhouden om binnen te schieten. De scheidsrechter keurde hem goed en zo verloor RVVH de wedstrijd in de 88e minuut van de wedstrijd.

Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen SVS 2.

Opstelling RVVH 3: Vught, van Dommelen(57 Bogdanovic), van Dun, Pang, Swarttouw(78 Resoort), Capelle, Spierings(74 Oudijn), Ruiz Camarena(57 Sastrowitomo), Altiok, El Aroussi, Boogert(67 Malipaard).

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Bolnes 2.

In een gelijkopgaande wedstrijd zette Johan de Ruiter al vroeg RVVH op voorsprong, na een assist van Mike Mastrigt scoorde Johan de 1-0. Bolnes bouwde de 1-0 achterstand om naar een 1-2 voorsprong.

Quensley Blansjaar scoorde na een mooie lange pass van achteruit van Mike Mastrigt de 2-2.

Na de pauze golfde het weer op en neer. Bolnes kwam na de 3-2 van Leon Smit weer op gelijke hoogte. Helaas kwamen de boys op achterstand en een nederlaag leek het te worden, maar toch was het weer Johan de Ruiter na weer een tikkie breed van Mike Mastrigt die de 4-4 maakte.

RVVH ging voor de winst en dit keer lukte dit, en weer een pass van achteruit van Mike kwam bij Raymond Josee terecht die de bal keurig langs de keeper schoot.5-4. De eerste drie punten zijn binnen!!

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:45 uit tegen Barendrecht 6.

RVVH is de competitie gestart met een nederlaag. De boys gingen tegen Swiftboys 4 met 4-0 onderuit.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen SDV 2.

RVVH 7:

RVVH begon de competitie in Pernis. Om half drie werden de degens gekruist met Pernis 4.

In een slechte 1e helft kwamen de boys al na 10 minuten op een 3-0 achterstand. RVVH scoorde 1x in eigen doel.

Na rust ging de wedstrijd met 4-0 verloren. Zaterdag 5 oktober spelen de boys weer een uitwedstrijd, om 15:15 uur gaan ze op bezoek bij Hekelingen 7.

Zaterdag gingen beide vrouwenteams in Sassenheim op bezoek de vrouwen van Ter Leede.

RVVH moest een vroege 1-0  achterstand zien weg te werken. Sharona Versluis bracht RVVH weer terug in de wedstrijd met de gelijkmaker. Net voor de pauze schoot Sharella Hunt de vrouwen op een 1-2 voorsprong.

In de 2e helft was het toch weer Ter Leede die uit de counter de 2-2 produceerde. Het bleef een spannende strijd waar voor elke meter gestreden werd.

Na een uur spelen werd door Jaline Hoek de 2-3 eindstand op het scorebord gezet. RVVH zette alles in om de voorsprong te verdedigen, en dit lukte ook. De ontlading was groot na afloop.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie thuis tegen Saestum Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam is zaterdag nipt onderuit gegaan. Na 90 minuten keerden de vrouwen met een 1-0 nederlaag huiswaarts.

Komende zaterdag spelen de vrouwen om 12 uur thuis tegen St Sparta/JVOZ Vr1.

RVVH O19-1:

De boys gingen zaterdag van start tegen Spirit O19-1.

Al vroeg liep RVVH een 2-0 achterstand op in de 1e helft.

Na de pauze kwam er snel verandering in. Na een steekbal van Levi Hoogendoorn was het Laurens de Witte die de 2-1 voor zijn rekening. Daarna bracht Levi Hoogendoorn de wedstrijd weer in evenwicht, na een knappe steekbal van Jardy Terwisscha maakte Levi het 1 op 1 af met de keeper.

Tien minuten voor tijd was Levi weer trefzeker! Hij lopte de bal over twee verdedigers heen zo de kruising in. Toen de scheidsrechter affloot voor het einde waren de boys superblij met de dikverdiende drie punten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Cvv Zwervers O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH heeft een mooie prestatie geleverd. Op eigen terrein werd Hellevoetsluis O17-1 met 5-2 verslagen.

Sven Bout opende de score voor RVVH. Bij rust stonden de boys met 2-1 voor. Indy Becker scoorde namens RVVH.

In de 2e helft zette Sven Bout RVVH weer op voorsprong na de gelijkmaker van Hellevoetsluis. Na een eigen doelpunt stelde RVVH de zege veilig.4-2.

Sem Komduur tekende voor de 5-2 eindstand.

Komende zaterdag gaat RVVH om 12:15 uur op bezoek bij Zwervers IJvv O17-1.

RVVH is zaterdag met 0-4 onderuit gegaan tegen Ommoord O15-1.

Komende zaterdag speelt RVVH om 16:45 uit tegen Xerxes DZB O15-2.

RVVH startte zaterdag voor de 1e competitiewedstrijd thuis tegen VVOR O13-1.

De blauwwitte brigade begon goed aan de wedstrijd. Miquel Garcia Moreno opende de score uit een vrije trap. Na een snelle spelhervatting werd de score verdubbeld door Jasper Huizer, met een bekeken lob speelde hij de bal over de keeper heen.2-0.

Na enkele reddingen van keeper Dylon was het toch VVOR die op 2-1 kwam. De mannen reageerden goed en gingen weer voorwaarts. Dit resulteerde in de 28e minuut in een 3-1 voorsprong. Joel Hooghart schoot na een inviduele actie van zo,n 20 meter afstand raak. Dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft zorgde Jasper Huizer voor een nog ruimere voorsprong(4-1). VVOR startte aan een opleving en kwam terug naar 4-4. De angst om te verliezen werd groter dan de wil om te winnen. Gelukkig bleef de stand in evenwicht.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Xerxes DZB O13-2.

RVVH liep zaterdag al vroeg achter de feiten aan. Al snel stonden de boys op een 0-3 achterstand. Voor rust maakte Feijenoord O11-3 er 0-5 van. Vlak voor rust zorgde Remigio L’Acosta voor de 1-5.

In de 2e helft ging het beter, de jongens waren feller en zaten er dichter op. Feijenoord scoorde nog 2x maar RVVH kreeg meerdere goede kansen die er helaas alleen niet ingingen. Met 1-7 stapte RVVH van het veld af.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 9:45 uit tegen Slikkerveer O11-1.

RVVH O11-2:

RVVH begon zaterdag met een uitwedstrijd tegen Spartaan’20 O11-6.

Na een spannende eerste helft en een 0-2 voorsprong bij rust lieten de jongens in de 2e helft zien dat ze uitstekend kunnen ballen en met goed samenspel uitliepen naar 0-7. De keeper probeerde ook nog te scoren, maar de uittrap ging via de keeper en de lat helaas over.

De doelpunten kwamen van Jayce-Lee Bijvoets(2x), Masi Qayoumi, Jeremy van Vuuren, Keano Groenen, Kyano Burggraaf en Myka van Oudheusden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Rhoon O11-2.