Uitgebreid dagverslag zaterdag 11 mei

RVVH 1 zet belangrijke stap richting handhaving – Patrick van Es op dreef bij RVVH 6. RVVH O19-1 in de slotfase naar winst – RVVH O11-5 ongeslagen kampioen.

RVVH had afgelopen zaterdag al een belangrijke stap gemaakt om weg te komen bij de onderste vier plaatsen door naaste concurrent Deltasport met 1-2 te verslaan. Maar er zijn in het totaal nog drie finales te gaan om pas echt de vlag te kunnen hijsen.

Zaterdag kwam de club van trainer Jan Everse BVCB op bezoek aan de Sportlaan.

RVVH liet na een aftastend begin meteen zien wat de plicht was van het team, er moest gewonnen worden. Al binnen tien minuten werd Jessie Proost met een dieptepass weggestuurd, maar helaas kwam Jessie hierbij tekort om tot afronding over te gaan.

Na ruim een kwartier spelen bracht Mahmud Sönmez Brandon Könemann in stelling met een prima voorzet, maar deze werd afgefloten wegens buitenspel. Halverwege de 1e helft bouwde RVVH weer een nieuwe aanval op via Shamir de Jesus, zijn voorzet kwam terecht bij Brandon Könemann . Zijn uithaal stuitte helaas op keeper Gaerthe.

Enkele minuten later haalde Jessie Proost de trekker over toen hij alleen was doorgebroken. Keeper Gaerthe redde zijn inzet.

Nog voor het half uur wist RVVH de score te openen. Een uitstekende voorzet van Jordi Mosmans bereikte topscoorder Brandon Könemann op maat, daarna kopte hij de 1-0 feilloos binnen de touwen.

RVVH speelde de 1e helft ongeschonden uit, maar was zeker nog niet veilig van de drie punten.

In de 2e helft werd de druk opgevoerd. Er kwamen meer mogelijkheden om de score verder te breiden. Shamir de Jesus die alleen doorgebroken was zag zijn poging geblokt worden door keeper Gaerthe. Even later misten ook Mahmud Sönmez en Brandon Könemann het doel op een haar.

Na iets langer dan een uur spelen loste Mahmud Sönmez weer een schot op het BVCB doel, maar keeper Gaerthe redde zijn team voor een grotere achterstand. In de 66e minuut deed Brandon Könemann weer zijn plicht, een prima voorzet van Jesse Eggers werd door de spits uitstekend afgerond.2-0.

De kansen regen zich aaneen voor RVVH, alleen de afronding liet nog te wensen over. Jesse Eggers schoot een bal voorlangs en Nedely Fortes verzuimde 1 op 1 met de keeper de klus te klaren.

Na de gemiste kansen maakte topscoorder Brandon Könemann de klus af. Met nog een kwartier op de klok werd een voozet van Jesse Eggers beheerst ingeschoten.3-0.

Tien minuten voor het einde werd Könemann onder daverend aplaus naar de kant gehaald door trainer Ronald Hulsbosch. Hij had zijn  plicht weer vervuld!Christiaan Sprangemeijer was zijn vervanger.

BVCB probeerde nog de eer te redden, maar slaagde daar niet meer in. Na het laatste fluitsignaal van arbiter v/d Maat haalde RVVH opgelucht adem. De drie punten zijn binnen! En belangrijker nog, door de resultaten van de overige clubs heeft RVVH twee mooie stappen omhoog gezet.

Aanstaande zaterdag staat er weer een finale gepland. Dan speelt RVVH in Heinenoord tegen Heinenoord. Het verschil in punten is slecht drie, dus bij winst van RVVH zouden ze op gelijke hoogte komen met Heinenoord.

Opstelling RVVH 1:Levestone, Swart, J.Drenthe(77 El Koubai), Eggers, Mosmans, Proost, Merencia, Sonmez, Boers, Könemann(80 Sprangemeijer), de Jesus(68 Fortes)

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer zes Barendrecht 2.

Beide teams lieten de toeschouwers niet genieten in de 1e helft. Een matige vertoning met van beide kanten slechts 1 moment. Een schot van Barendrecht ging in het zijnet, en Francesco Messina stuitte in zijn poging op de keeper. Met een 0-0 tussenstand werd de rust gehaald.

In de 2e helft gebeurde er iets meer, maar kreeg RVVH de bal niet het doel in. Een poging van Bob Krens werd tot corner verwerkt en een kopbal van Kaj Voskamp ging net over.

Na 73 minuten kwam RVVH goed weg, toen Barendrecht op de paal schoot. Twee minuten later lag Kaj Voskamp de bal panklaar voor Geert Cleef, maar die schoot hoog over.

Rodney van Dam probeerde na 79 minuten de Barendrecht keeper te verrassen met een verre boogbal, maar deze werd met de vingertoppen net over getikt.

Beide teams kwamen niet meer tot scoren. Het bleef zodoende 0-0. Een punt was eigenlijk niet voldoende voor RVVH, maar door de resultaten van de andere concurrenten waren de boys toch nog een punt ingelopen op FC Rijnvogels 2(0-3) en Zwaluwen 2(1-2). Hekkesluiter Capelle 2 pakte na het gelijkspel bij Forum Sport 2(1-1) ook een punt.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Jodan Boys 2. Aanvang 11:45uur.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Capelle(85 Louter), van Halem, van Prooijen, C.Drenthe, van Dam, Cleef, Krens(62 Mulder), Messina, Diop(62 van Dommelen), Voskamp.

Zaterdag ging de nummer twee RVVH op bezoek bij de nummer 5 Hillegersberg 2.

RVVH heeft koploper Smitshoek 3 op een punt na gelijk getrokken, en alles is daardoor nog mogelijk voor de boys. Helaas slaagden ze er zaterdag niet in om de drie punten in eigen knip te steken.

Na een 0-0 ruststand werd er in de 2e helft wederom niet gescoord. Het bleef 0-0. Smitshoek won met 3-5 bij SHO 3 en is zodoende 2 punten uitgelopen. Het verschil is nu drie punten, maar Smitshoek heeft 1 wedstrijd meer gespeeld dan RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen VVOR 3 om half drie.

Wedstrijd woensdagavond:

Op eigen terrein haalde RVVH in tegen Fc Binnemaas 3.

Binnenmaas kwam met een goed team op een 0-3 voorsprong. Daarna deed Jeffrey Sturrus iets terug namens RVVH en werd het 1-3. Kansen op de 2-3 werden helaas niet benut.

In de 2e helft ging Binnenmaas door, RVVH kwam op een 1-6 achterstand. Raymond Josee zette de 2-6 eindstand op het scorebord.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Heinenoord 3.

De gasten uit de Hoekse Waard kwamen voor rust op een 0-1 voorsprong, maar Ton Kreling bracht RVVH nog in de 1e helft in evenwicht.1-1.

Na de pauze was het verzet snel gebroken. RVVH ging beter voetballen. Door een doelpunt van Raymond Josee kwamen de boys op voorsprong. 2-1.

RVVH won de wedstrijd met 6-1. Na de 3-1 van Jeffrey Sturrus scoorde Johan de Ruiter de 4-1.

Het slotoffensief was weer van Jeffrey Sturrus, hij scoorde 2x.

Na 18 wedstrijden staat RVVH nu op een mooie 7e plek met 23 punten. Komende zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd, om 12:00 uur spelen de boys tegen LMO 2.

RVVH is zaterdag fors onderuit gegaan. Tegen de koploper Capelle 6 gingen de boys met 10-0 onderuit.

Bij RVVH werd 1x in eigen goal gescoord.

Aanstaande zaterdag spelen de boys om 12 uur thuis tegen Swift Boys 4.

Koploper RVVH is op titelkoers, maar heeft nog een aantal hindernissen te gaan voor er de vlag gehesen kan worden.

Zaterdag was Coal 3 te gast aan de Sportlaan te Ridderkerk.

Bij RVVH opende Patrick van Es te score. Coal knokte zich terug en nam de leiding. 1-2. Lammert Verhoeven bracht hierna de stand weer in evenwicht.2-2.

Met een 3-3 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. Quensley Blansjaar scoorde de 3-2, waarna Coal weer de 3-3 binnen de touwen werkte.

In de 2e helft kwam RVVH beter op gang. Met 8-4 werd de wedstrijd gewonnen. Patrick van Es was de gevierde man, hij scoorde 3x. De overige doelpunten kwamen van Cyrill Siemerink en Lammert Verhoeven.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde 3, aanvang 12 uur.

De RVVH vrouwen zijn al verzekerd van weer een jaar Topklasse. Een bijzondere prestatie van het team van trainer Andrew Thomas. Zaterdag reisden de vrouwen af naar Tilburg voor een wedstrijd tegen de nummer 10 SC ’t Zand Vr1.

De vrouwen kwamen vroeg in de wedstrijd al op achterstand door een doelpunt van Tamara Valentijn. Na een half uur trok Sharella Hunt de stand weer recht. Met een 1-1 stand werd er gefloten voor het rustsignaal.

In de 2e helft was het Viviane Verheijen die de overwinning over de streep trok.1-2.

RVVH staat op een keurige 6e plaats met 28 punten uit 20 wedstrijden. Komende zaterdag speelt het vrouwenteam thuis tegen Be-Quick ’28 Vr1, aanvang half drie.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde in Wilnis tegen CSW Vr1.

De vrouwen moesten al vroeg een tegendoelpunt incasseren, maar namen het daarna goed op. Voor rust kwam RVVH weer op gelijke hoogte. Met een 1-1 stand begon RVVH aan de 2e helft.

Na de pauze kreeg RVVH weer snel een tegengoal te verwerken. De vrouwen gaven niet op en bouwden zelfs een 3-2 voorsprong op.

Hierna verviel RVVH weer in wat we na de winterstop vaker zien. Achteruit op eigen helft en binnen no-time was de voorsprong omgebouwd tot een 5-3 achterstand. Helaas lukte het niet meer om de stand nog recht te trekken.

Nacompetitie is nu niet meer te ontkomen. Doelpunten kwamen van Danielle Schenk, Iris Kleiblog en Eirina Tsira.

RVVH O19-1:

RVVH speelde uit tegen Nieuwerkerk O19-1.

In de 1e helft kwam RVVH op een 1-0 achterstand. Floris Kreuk bracht de stand voor rust weer in evenwicht.1-1.

Na rust werd het 1-2 door een doelpunt van Jardy Terwisscha. Helaas kwam Nieuwerkerk weer langszij.2-2.

Diep in de slotfase sleepte Danny Haasdijk de drie punten nog binnen voor zijn team.

RVVH doet door de overwinning nog steeds mee voor het kampioenschap. Smitshoek en XerxesDZB staan samen met 45 punten uit 20 wedstrijden aan kop. RVVH volgt op een derde plek met 43 punten uit 20 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Zuidland O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag fors onderuit gegaan. Na een 0-2 achterstand bij rust tegen Nieuwerkerk O17-1, ging de wedstrijd in de 2e helft met 0-6 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:45 uur een uitwedstrijd tegen XerxesDZB O17-1.

RVVH is zaterdag niet tot scoren gekomen. Tegen Esto O15-1 bleef de stand ongewijzigd.0-0.

RVVH heeft zaterdag weer eens een dikverdiende punt behaald. Op bezoek bij Capelle O13-1 kwam RVVH op voorsprong door een doelpunt van Manuela Rietbrink. De kleine voorsprong nam RVVH mee de rust in.

Na de pauze kwam Capelle sterk terug, en werd het 2-1. Maar Manuela Rietbrink kon een voorzet van Jasper Huizer gelukkig binnen koppen.2-2. De punt was dikverdiend!.

Zaterdag speelt RVVH om 10:15 thuis tegen VOC O13-1.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 4 OVV O11-1.

In de 1e helft keek RVVH al tegen een 3-0 achterstand aan tegen een feller OVV.

Na de pauze ging de wedstrijd met 7-1 verloren. Chyrano van Zomeren redde de eer voor RVVH.

RVVH O11-2:

RVVH speelde zaterdag in Zevenhuizen tegen de nummerlaatst Groeneweg O11-2.

De boys kwamen moeizaam op gang en zaten waarschijnlijk nog in de vakantiemodus. Jahnay Akkermans zorgde voor een magere 0-1 voorsprong.

Na de pauze kwam de doelpuntenmachine op gang. Door drie doelpunten van Gyani Sequeira en nog een van Jahnay was al een 0-5 voorsprong bereikt.

De boys wonnen de wedstrijd met 0-9. Remigio L’Acosta(2x),Jahnay Akkermans en Ceyhun Kayis zorgden voor de overige doelpunten.

RVVH is door de winst de trotse koploper geworden.

RVVH O11-5:

RVVH is zaterdag ongeslagen kampioen geworden. De boys wonnen met 2-3 van Lekkerkerk O11-2. Doelpunten kwamen van Danilo Caspers(2x) en Lucas Verschoor. Cayenne Bezemer verrichte goed keeperswerk.