Uitgebreid dagverslag zaterdag 26 oktober

RVVH 1 komt niet tot scoren – Ruime winst voor RVVH 6. RVVH O19-1 wint met grote cijfers – RVVH O17-1 onderuit tegen NSVV.

RVVH begon zaterdag weer eens op eigen terrein met een wedstrijd tegen Voorschoten’97. Voorschoten’97 kwam vorige zaterdag op een 0-3 achterstand tegen Xerxes DZB, maar in de 2e helft wonnen de gasten toch met 4-3. RVVH moest dus op z,n hoede zijn met deze tegenstander.

De boys gingen goed van start, en al in het 1e kwartier meteen twee dotten van kansen voor Mahmud Sönmez. In de 12e minuut schoot Mahmud Sönmez een bal hard op de kruising, daarna werkte keeper v/d Niet de bal weg. Even later weer een schot van Sönmez waar de keeper de nodige moeite mee had. Hij liet de bal los, maar in de rebound kon verder niemand het doel treffen.

Voorschoten kreeg net als RVVH ook wat kansjes, maar keeper Sanders kon een achterstand voorkomen.

In de 35e minuut nam Mahmud Sönmez een vrije trap vlak voor het zestienmetergebied, deze werd goed ingeschoten maar Brandon Könemann kon hierna de bal niet het laatste zetje geven het doel in.

Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamers in voor de rust.

Na de pauze begon RVVH wat gretiger. In de 54e minuut kon een hard schot van Papito Merencia niet gecontroleerd worden door keeper v/d Niet, Brandon Könemann schoot hierna de rebound over het doel. Even later probeerde Merencia het vizier wat bij te stellen, maar nog ging de bal over.

Kort hierna nam Christiaan Sprangemeijer een vrije trap aan de punt van de zestien, die werd weggewerkt door de keeper. Een hakballetje achterwaarts van Brandon Könemann leverde ook niet het gewenste resultaat op.

In de 69e minuut haalde ook Jay Brand een keer uit na een breedtepass van Christiaan Sprangemeijer, maar weer ging de bal er niet in. Zo miste ook Voorschoten de nodige kansen in de wedstrijd. RVVH bracht in het slot van de wedstrijd nog Tonnie Stok in voor Mahmud Sönmez, maar de stand bleef nog altijd ongewijzigd.

In blessuretijd leek Tarek Yekhlef de driepunter binnen te gaan schieten, maar de scherpte ontbrak weer. Zo moesten beide teams de punten na afloop delen. Het gelijke spel van RVVH leverde toch nog iets op na afloop, RVVH was 1 plaatsje gestegen en staat nu op een mooie 8e plaats. Voorschoten daarentegen zakte twee plaatsen naar beneden, door de resultaten van de andere wedstrijden staan ze nu op een 7e plaats.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH het in Oud Beijerland opnemen tegen SHO, aanvang Half drie.

Opstelling RVVH 1: Sanders, Eggers, Yekhlef, Brand, van Valen, Mosmans, Celen, Merencia, Sprangemeijer, Sönmez(86 Stok), Könemann.

RVVH 2:

RVVH nam het zaterdag op tegen het nog puntloze Berkel 2.

De boys hadden in het begin moeite met hun tegenstander en kregen nog weinig mogelijkheden om de score te openen. Na ruim een half uur spelen was het aan de andere zijde ineens wel raak, een kopbal van Berkel verdween in het doel van keeper Tim Elkhuizen.0-1. Drie minuten later moest RVVH op gelijke hoogte staan, maar een prima voorzet van Jair Louter werd voor het doel door twee man gemist. Noury Mulder met daarachter Kaj Voskamp kwamen beiden tekort om te scoren.

Vlak voor rust lukte het Kaj Voskamp niet om de bal erin te krijgen, zijn schot ging net over het doel. Even later schoot Voskamp wel raak, maar keurde scheidsrechter A. Khouch de treffer af wegens buitenspel. Kort hierna floot Khouch voor rust.

In de 2e helft kwam RVVH al vlot op gelijke hoogte, Wouter Swart zette RVVH op 1-1. Een minuut later kon Wouter RVVH weer op voorsprong zetten, maar hij kopte mis na een vrije trap van Noury Mulder. Na een uur spelen nam RVVH toch de leiding, uit een vrije trap van Noury Mulder kopte Ryan van Dongen de 2-1 binnen.

Berkel kreeg even later twee dotten van kansen achter elkaar om weer op voorsprong te komen, maar keeper Elkhuizen hield zijn doel schoon. Tegen het einde van de wedstrijd kon RVVH de score verder uitbreiden toen Okan Arslan en Kaj Voskamp alleen op de keeper afgingen. Helaas tikte Okan de bal niet op tijd naar de geheel vrije Voskamp. Arslan miste de enorme kans.

Na 87 minuten nam RVVH dan eindelijk afstand. Een uitstekende voorzet van Damian Mars werd door Kaj Voskamp goed binnen geschoten.3-1. In blessuretijd tikte de Berkel keeper nog een mooie vrije trap van Danny Haasdijk net over de lat.  Even later blies de scheidsrechter de wedstrijd naar het einde en zaten de punten in de knip! Door de winst is RVVH drie plaatsen gestegen. De boys staan nu op een mooie 2e plaats met 12 punten uit 6 wedstrijden.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Swart(60 van Halem), Louter, Resoort, Mars, van Dongen(78 Pang), Arslan, Krens(60 Haasdijk), Mulder, van Barneveldt, Voskamp.

RVVH 3:

RVVH startte wegens blessureleed met een gehavend elftal tegen Capelle 3.

Op papier was het de nummer 7 Capelle tegen de nummer 8 RVVH. Capelle zorgde al in het begin voor veel onrust, na 7 minuten werd er een cornerbal genadeloos binnen gekopt. Een viertal RVVH spelers keken weerloos toe.

RVVH liet het er niet bij zitten, na een verre inworp van Alex Bogdanovic kwam terecht bij Unsal Altiok die met zijn lichaam de directe tegenstander van de bal hield. Unsal draaide de 16 binnen en schoot met een droge knal richting de linkerbovenhoek.1-1.

Capelle drukte door,maar verloor knullig balbezit aan Levi Swarttouw die op zijn beurt linkerspits Robin Malipaard alleen voor het doel kon zetten. Robin faalde niet en schoof de bal langs de keeper. 1-2. Op slag van rust kwam Capelle op gelijke hoogte.2-2.

Na de thee ging RVVH de fout in, de linkerspits van Capelle kreeg vrij doorgang om een voorzet op maat af te leveren. Zo kwam Capelle op een frustrerende 3-2. Het spel bleef daarna lang in evenwicht.

In de slotfase was het toch raak voor de blauwwitters. Sander de Ruiter mocht aanleggen voor een vrije trap van zo,n 25 meter. Met een mooi geplaatste bal die op de doellijn stuiterde werd de einduitslag op het scorebord genoteerd. Beide team deelden de punten. RVVH staat na 5 wedstrijden met 7 punten op een mooie 7e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen ZwerversIJvv 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat(60 de Ruiter), van Dun, Swarttouw, M.Resoort, Spierings, Capelle, Kalpoe, Bogdanovic, Altiok, Malipaard.

RVVH 4:

RVVH speelde zaterdag tegen CKC 3.

De boys hadden weer een betere ploeg tegen. Toch kon RVVH lang stand houden, Met een 2-0 achterstand ging RVVH naar de thee voor de rust.

Na rust liep CKC uit naar een 5-0 voorsprong. Het slotakkoord kwam van Paul v/d Kooij als eindstation, hij maakte er nog 5-1 van. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Capelle 4.

RVVH 5:

RVVH kreeg thuis Sc Feijenoord 3 op bezoek. De boys gingen met 0-4 onderuit tegen de nummer 3 op de ranglijst.

RVVH 6:

RVVH speelde thuis tegen Egelantierboys 3.

In de 1e helft had RVVH het erg lastig, toch kregen de boys een eerste kans. Lammert Verhoeven wist een 1 op 1 kans met de keeper niet te benutten. Kort daarna kwam Egelantier Boys op voorsprong. Uit het niets kwam RVVH weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Patrick van Es. 1-1.

Op slag van rust was het echter Egelantier Boys wat de leiding nam en met een voorsprong ging rusten.

Na rust was RVVH de betere ploeg. Stefan Komduur kreeg de mogelijkheid om RVVH op gelijke hoogte te brengen vanaf de penaltystip, maar hij miste. Door een ongelukkig eigen doelpunt van Menno den Boef kwam Egelantier Boys op 1-3.

De inhaalrace werd ingezet door RVVH en met succes! Door een strafschop van Quensley Blansjaar en een goal van Lammert Verhoeven was de wedstrijd weer in evenwicht. Het verzet van Egelantier Boys was hierna gebroken.

Lammert Verhoeven zorgde voor de 4-3 voorsprong.

Het slotoffencief kwam van Quensley Blansjaar, met twee goal zette hij de 6-3 eindstand op het scorebord. RVVH staat door de winst nu op een 3e plaats. Koploper Bolnes heeft 9 punten uit 3 wedstrijden.

RVVH 7:

RVVH ging op bezoek bij de nummer 2 GHVV’13 7.

De hadden in drie wedstrijden slechts 1 punt verzameld. In Heenvliet lukte het zaterdag weer niet om punten binnen te slepen. Bij rust stond er ook meteen de eindstand op het scorebord. De boys gingen met 6-0 onderuit.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Barendrecht 15.

RVVH Vr1:

De vrouwen van RVVH gingen zaterdag naar het verre Zwolle voor de wedstrijd tegen de nummer 2 Be-Quick’28 Vr1.

Gedurende een half uur ging de wedstrijd gelijk op, in de 31e minuut had RVVH dan de voorsprong te pakken. Manuela Grootenboer kon met een boogballetje keepster Flier verrassen.0-1. Be-Quick kreeg nog de kans om de gelijkmaker binnen te tikken, maar voor het lege doel ging de bal toch naast.

In de 2e helft zorgde Sharella Hunt en Jaline Hoek weer voor het nodige gevaar, maar de Zwollenaren redde goed. Tien minuten voor tijd dacht Be-Quick op gelijke hoogte te staan. De treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Na 9 minuten blessuretijd kon RVVH eindelijk opgelucht ademen. De drie punten zaten in de knip! RVVH staat door de winst op een keurige 4e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen thuis tegen DTS Ede Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam is zaterdag met 2-1 onderuit gegaan tegen Sc Monster Vr1.

Desphina Kalkman scoorde voor de blauwwitte brigade. De Vrouwen staan na 5 wedstrijden met 6 punten op een 7e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH thuis om 12 uur tegen IJzendijke Vr1.

RVVH O19-1:

Koploper RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 6 Alexandria’66 O19-2.

In de 1e helft liepen de boys al uit naar een 0-5 voorsprong. Na de pauze werd de klus geklaard, met 0-9 werd de wedstrijd gewonnen. Kamal el Ouardi had met 4 doelpunten een groot aandeel in de score.

De overige doelpunten kwamen van Jardy Terwisscha(3x), Thijmen de Vries en Anouar Zafraoui. RVVH staat met 15 punten uit 5 wedstrijden bovenaan de ranglijst. Komende zaterdag kan RVVH afstand nemen, want dan komt het nog ongeslagen Nieuwerkerk O19-1 op bezoek.

RVVH O17-1:

RVVH speelde thuis tegen NSVV O17-1.

De boys moesten zaterdag een 0-2 achterstand bij rust in de 2e helft zien weg te werken. Julian Arnold zorgde voor de aansluitingstreffer. Hierna viel de 2-2, maar zowel de scheidsrechter als de grensrechter van NSVV hadden niet gezien dat de bal over de lijn was. De treffer ging niet door.

Hierna viel de 1-3 en de 1-4. Bij de aftrap van RVVH scoorde Sven Bout fantastisch de 2-4. Van zo,n 50 meter afstand schoot hij raak.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 14:45 een uitwedstrijd tegen Poortugaal O17-1.

RVVH O13-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Sparta AV O13-2.

In een kleurloze 1e helft werd veel balverlies geleden aan beide kanten. Er waren weinig kansen voor beide partijen. Toch kwam Sparta door een slim onderschepte bal op een 1-0 voorsprong. Net voor rust zette Bradley Hoogendoorn goed door op het middenveld, waardoor de bal door Jasper Huizer binnen kon worden geschoten.

Na de pauze ging het een stuk beter, het spel werd fysieker en mede daardoor zette Zahed Davey vrij voor de keeper die de 1-2 scoorde. Na een fout van Sparta reageerde Jasper Huizer attent en schoof hij de 1-3 binnen.

Romano de Munnik verzilverde nog een vrije trap vanaf de rechterzijde voor 1-4. Sparta scoorde nog wel de 2-4 maar de drie punten gingen mee naar Ridderkerk.