Uitgebreid dagverslag zaterdag 30 november

RVVH 1 hard onderuit – Ruime overwinning voor RVVH 6 – Puntendeling bij RVVH 7.

RVVH O19-1 blijft aan kop – RVVH O11-1 kampioen.

RVVH 1 ging zaterdag op bezoek bij koploper Poortugaal. Al vroeg in de wedstrijd drukte scheidsrechter Hilgersom zijn stempel op de wedstrijd. De leidsman gaf in korte tijd Poortugaal twee strafschoppen waardoor de thuisclub meteen in een zetel kwam. Sven van Breukhoven schoot 2x de bal in dezelfde hoek binnen.2-0.

De boys moesten dit even verwerken, maar wilden toch voor rust nog de aansluitingstreffer zien te maken. In de 25e minuut speelde Christiaan Sprangemeijer een bal diep op Brandon Könemann die kon helaas de bal niet tussen de palen schieten.

Na een half uur werd het voor RVVH nog erger, want Gino Boers kreeg al de 2e gele kaart voorgeschoteld van arbiter Hilgersom na opmerkingen naar de scheidsrechter. Met 10 man werd het lastig om Poortugaal nog pijn te doen. Toch kwamen er nog wat mogelijkheden. Papito Merencia kopte uit een voorzet van Mahmud Sönmez net naast en een schot van Jesse Eggers leverde ook niets op.

Vlak voor rust had Könemann weer geen geluk toen hij tegen de onderkant lat kopte. De 2-0 bleef zo op het scorebord staan.

In de 2e helft kon RVVH niets meer inbrengen tegen het sterke Poortugaal. Enkele wissels brachten ook geen verandering in de stand. Na 58 minuten had Poortugaal de 5-0 eindstand bereikt door doelpunten van Sean Verburg, Gerwin Lake en Sven van Breukhoven.

Na negentig minuten blies Hilgersom dan eindelijk voor het einde. RVVH moet nu de wonden likken, maar de koppies moeten deze week weer omhoog voor de volgende wedstrijd. Komende zaterdag spelen de boys thuis tegen Xerxes DZB. Xerxes won zaterdag met 3-1 van SHO.

Opstelling RVVH: Spelde, Swart, Eggers(46 Gangadin), Brand, Boers, Mosmans, Celen(54 van Valen), Merencia, Sprangemeijer(46 de Jesus), Sönmez, Könemann.

Koploper RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 8 Hellevoetsluis.

De boys begonnen matig aan de partij, met weinig tempo en weinig beweging stond de club na een half uur nog altijd op een 0-0 stand. Een minuut later kwam de thuisploeg na slecht uitverdedigen van RVVH op een 1-0 voorsprong.

In de 37e minuut moest RVVH het doen zonder Damian Mars, in een duel om de bal brak Damian zijn kuit en scheenbeen. Na een afkoelperiode werd er toch besloten om de wedstrijd te hervatten, enkele spelers waren behoorlijk aangeslagen door het verlies van hun teamgenoot.

Vlak voor rust lag scheidsrechter H.Merkestein de bal op de stip voor Hellevoetsluis, maar gelukkig hield keeper Tim Elkhuizen zijn team op de been door de penalty te stoppen.

In de 2e helft keek RVVH na 57 minuten toch tegen een 2-0 achterstand aan. Even later paste trainer Han van Harselaar een dubbele wissel toe, Ryan van Dongen en Danny Haasdijk kwamen voor Bob Krens en Noury Mulder. RVVH kreeg hierna de overhand en er kwamen kansen. Een corner voor RVVH bleef hangen voor de doellijn van Hellevoetsluis, maar Claudio van Halem miste deze kans voor open doel.

Na 73 minuten was het Danny Haasdijk die zorgde voor de aansluitingstreffer. Vanuit een moeilijke hoek schoot hij binnen. Hierna had Gino Stolk de gelijkmaker op zijn schoen, maar de lage voorzet van Francesco Messina werd voor open doel gemist door Stolk.

In het slot van de wedstrijd verzuimde de scheidsrechter de bal op de stip te leggen voor RVVH na een overtreding op Kaj Voskamp binnen de zestien. Door de 2-1 verliespartij is RVVH weer enkele plaatsen gekelderd. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen de nummer drie Smitshoek 2.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, Louter, R.Resoort, van Halem, Mars(37 Messina), van Dam, Krens(60 van Dongen), Mulder(60 Haasdijk), van Barneveldt(70 C.Drenthe), Voskamp, Stolk.

Zaterdag werden de degens gekruist met Soccerboys 2.

RVVH kreeg wat kleine kansjes door goed druk te zetten. De keeper pareerde een kans van Kalpoe in de korte hoek, en Unsal Altiok schoot een bal net over het doel.

In de 28e minuut had RVVH de voorsprong te pakken. Een vrije trap van Joshua Capelle op zo,n 18 meter werd in de verre hoek binnen geschoten. RVVH speelde hierna compacter en gaf weinig weg. De boys dachten even aan een strafschop toen de spits van Soccer Boys fors werd neergehaald, maar de scheidsrechter gaf gewoon een achterbal.

Voor rust kon Robin Malipaard en Unsal Altiok de score nog verder uitbreiden, maar het vizier stond niet op scherp. Malipaard schoot voorlangs en Altiok twijfelde oog in oog met de keeper.

Na de pauze kwamen de bezoekers verrassend sterk uit de kleedkamer. Het tempo lag vele malen hoger, maar RVVH kwam niet in de problemen. Halverwege de 2e helft was het toch Soccer Boys die op gelijke hoogte kon komen. Balverlies van Joshua Capelle leverde de gelijkmaker op.

Bij RVVH werd de keel steeds meer dicht geknepen toen de 1-2 op het scorebord kwam te staan. Na wat omzettingen ging RVVH vol voor de aanval. Robin Malipaard trok de bal goed voor op Jip Donkers die helaas te laat was om in te tikken. In de absolute slotfase was het Sander Oudijn die tegen een rug van de tegenstander schoot, waardoor de bal tegendraads achter de keeper verdween. RVVH vierde dit heuglijk feit als een gewonnen wedstrijd.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, van Dun(65 Oudijn), Capelle, Swarttouw(44 Boogert), Spierings, Ruiz Camarena(73 de Ruiter), Kalpoe, de Vries(57 Donkers), Altiok, Malipaard.

RVVH speelde zaterdag uit tegen Fc IJsselmonde 4.

De boys kregen al vlot enkele kansen, maar deze werden nog niet in doelpunten omgezet. Ook werd enkele keren op het aluminium gemikt. IJsselmonde kwam er ook een aantal keren goed uit, maar keeper Roel van Dommelen stond goed zijn mannetje.

Vijf minuten voor rust werd de wedstrijd open gebroken door Patrick van Es. Met een 0-1 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kon IJsselmonde direct op gelijke hoogte komen. Daarna werd het verzet gebroken en liep RVVH vrij gemakkelijk uit naar een 1-8 overwinning. Patrick van Es zette de 1-2 op het scorebord. De overige doelpunten kwamen van Quensley Blansjaar(2x), Lammert Verhoeven(2x) en Cyrill Siemerink2x.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Coal 3.

RVVH 7:

RVVH kreeg thuis bezoek van Smitshoek 4.

Aan de zegereeks van vier wedstrijden is nu een einde gekomen. Na 4 overwinningen op rij kwamen de boys nu dit keer niet tot scoren. Na een 0-0 stand bij rust werd het ook na 90 minuten 0-0. De boys staan na 9 wedstrijden op een keurige 4e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Transvalia ZW 5.

De RVVH vrouwen kregen zaterdag de hekkensluiter Woezik Vr1 op bezoek.

De nog puntloze tegenstander werd vanaf de aftrap goed onder druk gezet. Toch kwam RVVH ongelukkig op achterstand. Halverwege de 1e helft gaf scheidsrechter Bugdaci een strafschop aan Woezik na een overtreding van Celine Bruens. Keepster Lisette Snel redde goed, maar de rebound werd hierna toch binnen geschoten.1-1.

RVVH had nog alle tijd om de schade te repareren. Gelukkig schoot Isabel Gulden voor rust nog de 1-1 binnen.

In de 2e helft bleef de stand ongewijzigd. De vrouwen staan nu op een 7e plaats met 15 punten uit 10 wedstrijden. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om kwart over een op bezoek bij Wartburgia Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde op eigen terrein tegen de nummer 6 Blauwgeel’55 Vr1.

Waar beide teams gelijkwaardig aan de wedstrijd begonnen was het toch wel RVVH die de beste kansen kreeg. De vrouwen namen na een half uur de leiding door een bekeken schot van Veerle Keesmaat. Even later kon RVVH de score verdubbelen, maar de kans ging net naast.

Vlak voor rust maakte Rebekka van Esch haar gemiste kans weer goed en scoorde zij de 2-0.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en begon RVVH goed aan de 2e helft. Jennifer Bakker zette RVVH na 50 minuten op een 3-0 voorsprong na een mooie voorzet vanuit de flank. Danique Slot stelde de overwinning zeker. Na een cornerbal ging de bal erin.

Blauwgeel maakte nog wel de 4-1, maar daardoor kwam de overwinning niet meer door in gevaar. Door de winst staan de vrouwen nu op een mooie 6e plaats met 13 punten uit 10 wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Hercules Vr1.

RVVH O19-1:

Koploper RVVH speelde thuis tegen de nummer 4 Olympia O19-1.

Door doelpunten van Laurens de Witte en Levi Hoogendoorn nam RVVH de leiding. De boys stonden op een 2-0 voorsprong, maar aan het einde van de wedstrijd scoorde Olympia de aansluitingstreffer.

Gelukkig kwam RVVH niet verder in de problemen en konden de drie punten weer in de pocket. Door de winst staat RVVH nog altijd nummer 1 met 4 punten voorsprong op de nummer 2 Nieuwerkerk O19-1. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Jodan Boys O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag hard onderuit gegaan tegen hekkensluiter SVB Besiktas O17-1. Na een 2-0 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 5-0 verloren.

Zaterdag ontvangt RVVH thuis Spartaan’20 O17-3.

RVVH speelde zaterdag uit tegen de nummer 2 VOC O15-2.

De boys liepen snel uit naar een 0-3 voorsprong. Manuela Hietbrinck opende de score voor RVVH, daarna tekende Senna van Vugt en Amin Latakwal voor de 0-2 en 0-3.

Later kwam de spanning terug en werd het een 2-3 overwinning. De drie punten gingen mee naar Ridderkerk. RVVH staat na 6 wedstrijden met 8 punten op een 7e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH weer uit tegen Excelsior R O15-1.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen DCV O13-1.

In de 1e helft werd al snel duidelijk dat RVVH de tegenstander niet zou overlopen. De spelers waren onrustig aan de bal. Driemaal de bal samenspelen lukte niet deze wedstrijd. Camron Meiland opende de score voor RVVH. Een doelpunt van Joel Hooghart werd afgekeurd. Zodoende bleef het 0-1 tot de rust.

Na de pauze ging het blauwe leger voorwaarts, het spel werd dan ook beter. Na een uitbraak over de linkerkant tekende Miquel Garcia Moreno voor de 0-2. Een mooie steekbal van Zahed Qayoumi werd na een individuele actie door Chyrano van Zomeren beheerst binnen geschoten. 0-3.

De 0-4 kwam van de voet van Romano de Munnik die na een goeie loopactie zijn tegenstander wegzette en scoorde. RVVH staat nu na de winst op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH thuis tegen VOC O13-2.

Koploper RVVH ging op bezoek bij Overmaas O11-1 voor de kampioenswedstrijd.

De boys kwamen wat nerveus het spekgladde veld op. Het spel was niet best in de 1e helft met foute passes en foute keuzes. Overmaas kwam niet in de buurt van de RVVH goal, maar toch maakte zij voor rust nog de 1-0.

Na de thee werd de wedstrijd harder met veel overtredingen op het lastig bespeelbaar veld. Door een mooie schot van Luc Koedood kwam RVVH gelukkig weer op gelijke hoogte.1-1. Dit was al genoeg voor het kampioenschap, maar de boys gingen voor de winst. Remigio L, Acosta schoot de jongens naar de veilige haven toe. Hij maakte de 1-2.

Op het veld kwam de champagne en vuurwerk, later gingen de boys met de kleren onder de douche.

RVVH O11-2:

RVVH speelde thuis tegen Spartaan’20 O11-2.

In de 1e helft zorgde Jordy Troost al voor een stukje zekerheid. Met twee treffers zette hij de 2-0 ruststand op het scorebord. In de 2e helft werd de wedstrijd met 3-1 gewonnen. Masi Qayoumi scoorde de 3-1.