Uitgebreid dagverslag zaterdag 31 augustus (bekervoetbal)

De teams van RVVH zijn zaterdag begonnen aan de bekerwedstrijden. In een poule van meestal 4 clubs worden er drie wedstrijden gespeeld en bij een goed resultaat gaan er 1 of twee door naar de knock-out wedstrijden.

De mannenhoofdmacht startte zaterdag in Papendrecht tegen 1e klasser Papendrecht, de andere wedstrijd ging tussen De Zwerver en Drechtstreek.

RVVH begon sterk aan de wedstrijd maar kreeg weinig mogelijkheden om de score open te breken. Na 20 minuten probeerde Ibraham El Koubai keeper Roy Rijntjes met een kopbal te verrassen, maar de bal verdween naast de goal.

Even later werd Mahmud Sönmez uit balans gebracht binnen de zestien, maar arbiter v/d Herk wilde van geen strafschop weten.

Papendrecht kwam hierna even gevaarlijk voor het doel van keeper Nick Sanders, maar gelukkig kopte Jesse Eggers de bal snel weg. Na een half uur spelen werd keeper Rijntjes tot tweemaal toe onder vuur genomen, eerst was het Ibrahim El Koubai met een geweldig schot dat uit de kruising gewerkt werd. Daarna haalde Ismael Celen de trekker over van zo,n 25 meter afstand, Rijntjes tikte de bal met de vingertoppen over het doel.

Een doelpunt hing wel in de lucht, maar de scherpte ontbrak nog altijd. Ook Christiaan Sprangemeijer lukte het niet om zijn team op voorsprong te zetten.

Met een nul-nul stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft schoot Brandon Könemann voorlangs en werd een goed schot van Papito Merencia over het doel gewerkt. Enkele wisselspelers konden ook niet het verschil maken in het team van trainer Ronald Hulsbosch.

De wedstrijd eindigde dan ook waarmee hij begon.0-0.

RVVH heeft het 1e punt te pakken voor de beker. De Zwerver gaat nu aan de leiding in de poule, ze wonnen met 2-1 van Drechtstreek. Komende dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd thuis tegen SVS Capelle en aanstaande zaterdag spelen de boys hun 2e bekerwedstrijd thuis tegen de Zwerver.

Opstelling RVVH:Sanders, Yekhlef, Eggers(88 Mosmans), El-Koubai(68 Dermendjan), Proost, Merencia, Celen, Sprangemeijer(81 de Jesus), Gangadin, Sönmez, Könemann.

RVVH speelde voor de beker thuis tegen SHO2.

De boys zitten in een poule van drie met Oud-Beijerland 2 erbij.

De wedstrijd kwam na 19 minuten pas op gang. SHO kopte op de paal. Twee minuten later kwam RVVH op voorsprong, een prima voorzet van Huib van Barneveld werd door Claudio van Halem in het doel gewerkt.1-0.

Even later kon SHO op gelijke hoogte komen, maar keeper Blaak bracht redding.

Na 26 minuten zette SHO de 1-1 stand op het scorebord. De gasten uit Oud-Beijerland konden er maar drie minuten van genieten, want Gino Stolk schoot een fraaie vrije trap van de rand zestien zo het doel in.2-1.

Vlak voor rust miste Kaj Voskamp nog de 3-1 na een voorzet van Huib van Barneveld.

In de 2e helft maakte Kaj Voskamp al snel het verschil. Een foutje van de SHO doelman daar wist Huib van Barneveld wel raak mee, hij tikte de bal naar de vrijstaande Kaj Voskamp die meteen raak schoot.3-1.

De voorsprong werd helaas binnen drie minuten tijd weer uit handen gegeven.3-3. Een kwartier voor tijd schoot Gino Stolk met scherp op het doel van SHO, maar de keeper redde met moeite.

RVVH ging er uiteindelijk toch met de winst vandoor. In de 80e minuut ging Damian Mars alleen op avontuur, dit pakte goed uit. Vanaf de achterlijn gaf hij het laatste zetje naar Noury Mulder die de 4-3 kon scoren. In de laatste minuut belandde een pegel van Bob Krens op de kruising.

Drie punten voor RVVH. Aanstaande dinsdagavond oefent RVVH op Sportpark t’Slot tegen Capelle 2. Voor de beker spelen zaterdag SHO2 en Oud-Beijerland tegen elkaar.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Resoort(35 van Dongen), van Halem(46 Krens), Pang, Bogdanovic(46 Kalpoe), Mars, van Dam(77 Mulder), Stolk, C.Drenthe, van Barneveld, Voskamp(77 Haasdijk)

RVVH startte zaterdag voor de beker in Delft tegen Vitesse Delft 2. De andere wedstrijd ging tussen Alexandria ’66 2 en Rhoon 2.

De boys kregen al vroeg in de wedstrijd een beste kans om de score te openen, een grote kans voor Bart de Vries werd naast het doel geschoten. Na 10 minuten zette Vitesse Delft toch de 1-0 voorsprong op het scorebord.

De wedstrijd bleef aardig in evenwicht, met een 1-0 achterstand was de rust aangebroken.

Na de pauze wist de tegenpartij binnen 7 minuten de wedstrijd in het slot te gooien. Uit een standaardsituatie werd de 2-0 gescoord.

In twee vrije doorloopmomenten richting het doel besliste Vitesse de wedstrijd.4-0. Die andere wedstrijd door Alexandria’66 met 8-1 gewonnen van Rhoon 2.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:30 een uitwedstrijd tegen Rhoon 2. Vitesse Delft speelt thuis tegen Alexandria ’66 2.

RVVH bekerde zaterdag in het Seuterdorp tegen Gravendeel 2. De andere wedstrijd in de poule ging tussen Capelle 6 en Barendrecht 7.

De boys begonnen sterk aan de wedstrijd en al snel was er een 1-3 voorsprong opgebouwd. Tom Degens, Jeffrey Sturrus en Leon Smit schoten allen raak.

Vlak voor rust kwam Gravendeel terug in de wedstrijd .(2-3)

Na de pauze moest RVVH het conditioneel afleggen tegen Gravendeel. Bij een 5-3 achterstand had Mike Mastrigt nog de 5-4 op zijn schoen, maar een pegel van afstand spatte op de lat uiteen.

Uiteindelijk werd de wedstrijd met 6-3 verloren. Capelle 6 won de andere wedstrijhd met 10-1 van Barendrecht 7.Aanstaande zaterdag ontvangt RVVH Capelle 6 thuis voor de beker en Barendrecht 7 speelt zaterdag thuis tegen Gravendeel 2.

RVVH startte voor de beker in een poule van drie tegen Oud-Beijerland 4.

In de 1e helft hadden de boys al een prima stap gezet richting een overwinning. Niels Nugteren nam drie goals voor zijn rekening. Met een 1-3 voorsprong ging RVVH naar de kleedkamer voor rust.

Na rust kantelde de wedstrijd. Oud-Beijerland knokte zich naar een 4-3 voorsprong toe. RVVH liet zich niet van de wijs brengen en tekende al vlot voor de 4-4 door een doelpunt van de nieuwe spits Jessie Fransekaaklijn.

Het initiatief werd weer overgenomen door Oud-Beijerland die er 5-4 van maakte. Dylan Ho a Hing bracht de stand weer in evenwicht.5-5.

De wedstrijd eindigde in een nipte 7-6 zege voor Oud-Beijerland 4. Roel van Dommelen scoorde het overig doelpunt Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen DVV’09 3.

RVVH begon het bekeravontuur tegen VVOR 8. De andere wedstrijd tussen Barendrecht 15 en PKC’85 2 werd afgekeurd.

In de 1e helft kwamen vele kansen over en weer, toch werd er niet gescoord. Met een 0-0 stand zochten beide teams de kleedkamer op voor de rust.

Na zo,n uur speeltijd was het dan eindelijk Patrick van Es die zijn team op sleeptouw nam met een fraaie goal.0-1. In een wederom gelijkopgaande wedstrijd kwam VVOR een kwartier voor tijd langszij, doelman Marcel van Es kon een vrije trap net niet uit zijn doel wegwerken.1-1.

Hierna werd er niet meer gescoord. RVVH start aanstaande zaterdag om 12 uur met de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Barendrecht 15.

RVVH 7:

RVVH speelde voor de beker tegen Lekkerkerk 6, de andere teams uit de poule zijn Hillegersberg 5 en Cvv Zwervers 5.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren. Na de pauze maakte RVVH het verschil. Met 0-1 werd de wedstrijd gewonnen. Jarionne Heide tekende voor de enigste goal van RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 14:30 uur thuis tegen Hillegersberg 5.

Het vrouwenteam van RVVH is zaterdag uitstekend aan het bekeravontuur begonnen. In de poulefase wonnen de vrouwen met ruime cijfers van Berkel vr1. De andere wedstrijd Be-Quick’28 Vr2-Eldenia Vr1 werd gewonnen door Eldenia met 1-4.

In de 1e helft opende Manuela Grootenboer de score voor de vrouwen, ze zorgde voor een 0-2 ruststand.

Na de pauze zette Sharona Versluis met twee goals een belangrijke stap naar de overwinning. 0-4.

RVVH won de wedstrijd met 0-7. Jaline Hoek scoorde twee treffers. Het slotakkoord de 0-7 kwam van de voet van Sharona Versluis.

Aanstaande zaterdag ontvangt RVVH aan de Sportlaan Be-Quick’28 Vr2, aanvang 14:30 uur. Eldenia speelt zaterdag om 17:00 uur tegen Berkel Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam begonnen voor de beker in Klaaswaal tegen SSS Vr1.

De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door SSS. Yara v/d Veen scoorde het enige doelpunt voor RVVH.

De andere wedstrijd IJzendijke Vr1-Barendrecht Vr1 werd met 3-6 gewonnen door Barendrecht. Aanstaande zaterdag speelt RVVH voor de beker om 12 uur thuis tegen IJzendijke Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH begon zaterdag met een uitwedstrijd voor de beker tegen Charlois O19-1. De andere bekerwedstrijd ging tussen Leonidas O19-1 en Barendrecht O19-2.

Halverwege de 1e helft kwam RVVH op een 0-1 voorsprong, na een cornerbal van Thijmen de Vries kopte Levi Hoogendoorn de bal stijf in de kruising.

Even later kwam Charlois weer goedkoop aan de gelijkmaker, na een overtreding van Duncan v/d Nat binnen de zestien lag de scheidsrechter de bal op de stip. Charlois had geen moeite om deze te verzilveren.1-1.

In de 2e helft redde keeper Marijn Bode zijn team voor een achterstand. Een strafschop werd door de doelman keurig gestopt. Even later kopte Charlois een voorzet van links binnen.2-1.

RVVH kwam daarna op gelijke hoogte. Aanvoerder Duncan v/d Nat benutte een strafschop uitstekend.2-2. Tien minuten voor tijd floot de arbiter de wedstrijd al naar het einde. De boys moesten dus genoegen nemen met een punt.

Barendrecht O19-2 won zaterdag met 0-11 van Leonidas O19-1. RVVH speelt aanstaande zaterdag om 11 uur thuis tegen Leonidas O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag door een strafschop met 1-0 onderuit gegaan tegen Sc Feijenoord O17-2.

In de 1e helft kon RVVH de stand nog op nul nul houden. Na de pauze was Feijenoord wel de bovenliggende partij.

De andere bekerwedstrijd Spirit O17-1 tegen Barendrecht O17-2 werd met 2-0 gewonnen door Spirit. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Spirit O17-1.

RVVH had een zaterdag een gemakkelijke wedstrijd, na een 2-0 voorsprong bij rust tegen SHO O15-2 zegevierden de boys met 7-1.

Manuela Rietbrink en Tom Piena opende de score voor de blauwwitte brigade.

In de 2e helft scoorde Amin Latakwal de 3-0. SHO deed hierna wel iets terug en kwam op 3-1, maar Senna van Vugt maakte al weer het verschil voor RVVH.4-1.

Pascal Valieva zette RVVH op een 5-1 voorsprong. Het slotoffencief was voor Milan van Esveld en Lorenzo Bakker. Een prima resultaat om mee te starten voor de beker.

Barendrecht O15-2 won zaterdag met 4-3 van Fc IJsselmonde. Aanstaande zaterdag gaat RVVH voor de beker om 10:15 op bezoek bij Fc IJsselmonde.

RVVH ging voor de beker op bezoek bij Slikkerveer O13-1. Brian Opmeer opende de score voor RVVH na een assist van Jasper Huizer. Slikkerveer kwam hierna weer op gelijke hoogte 1-1. De boys kregen enkele kansen, maar die werden verprutst.

Uit een counter was het dan toch Slikkerveer die de leiding nam.2-1.

Na de pauze stelde Slikkerveer orde op zaken, de overburen kwamen op een 3-1 voorsprong. Jasper Huizer zorgde nog voor de aansluitingstreffer, maar helaas redde RVVH het niet meer. De wedstrijd ging met 3-2 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:00 uur voor de beker thuis tegen Zwervers IJvv O13-1.

RVVH O11-2:

RVVH speelde de 1e bekerwedstrijd uit tegen Smitshoek O11-3. De boys scoorden er aardig op los, na een 0-11 ruststand liep RVVH uit naar een 2-17 monsterzege.

Al in het 1e kwartier werd er afstand genomen en was de stand al 0-6. Met goed samenspel en veel spelvreugde liepen de boys uit naar een 0-11 ruststand.

Na de pauze werden diverse spelers op een andere positie getest en dit ging naar behoren. Er werd in het 2e deel nog 6x gescoord door RVVH, maar ook Smitshoek deed nog van zich spreken en scoorde ook twee prima goals.

Jayce-Lee Bijvoets had met 4 doelpunten een belangrijk aandeel in de score, de overige doelpunten kwamen van Sam Kreling(3x), Kyano Burggraaf(3x), Jeremy v Vuuren(3x), Mika van Oudheusden(2x), Masi Qayoumi 1x en 1 eigen doelpunt van Smitshoek.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 8:30 uur thuis tegen Charlois O11-2.