Uitgebreid dagverslag zaterdag 6 april

Inzet RVVH beloond met drie punten – RVVH 3 nieuwe koploper – Ruime winst RVVH O19-1. Eerste overwinning voor RVVH O13-1.

Er stond zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma voor de mannenhoofdmacht van RVVH. Trainer Ronald Hulbosch maakte met zijn team de verre busreis naar het Zeeuwse Zoutelande. De boys moesten daar de strijd aangaan met hekkensluiter De Meeuwen.

Beide teams begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd, maar toch was het RVVH die het initiatief nam. Jesse Eggers zocht al na 14 minuten de achterlijn op, maar kon de bal niet meer voor het doel krijgen. Enkele minuten later haalde Eggers van afstand uit, en schoot de bal ver over.

RVVH bleef gevaarlijk, ook in de 21e minuut toen Brandon Könemann meteen de trekker overhaalde. Keeper Kerkhove redde de Meeuwen voor de achterstand.

Later kopte ook Papito Merencia de bal net over het doel heen. RVVH kreeg de bal nog altijd niet in het doel, maar de Meeuwen stelden er maar weinig tegenover, keeper Donovan Levestone had een makkelijke eerste helft.

Mahmud Sönmez schoot na een combinatie met Jardell Drenthe ook met scherp, maar de afronding ging mis. Beide teams gingen met een ongewijzigde stand de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft moest het dan gebeuren, want een gelijkspel of verlies kon voor RVVH wel eens fataal zijn. De boys beseften dat ook en kwamen dan ook iets feller uit de startblokken. Mahmud Sönmez werkte al na 47 minuten een listige bal net langs de kruising.

Toen Jessie Proost het zestienmetergebied binnentrok werd er even aan een hensbal gedacht, maar arbiter F.Akkaya wilde daar niet van weten.

De Meeuwen kwamen tegen de verhouding in toch op voorsprong, na een vrije trap van Houterman werkte Delano Langezaal de bal het doel in.1-0.

Na een uur spelen kon Brandon Könemann de stand weer in evenwicht brengen, maar hij kwam net een teenlengte tekort bij een voorzet van Mahmud Sönmez. Ibrahim El Koubai schoot de bal in het zijnet.

Even later kopte Jesse Eggers de bal binnen, maar er was enige twijfel of deze over de lijn was. Scheidsrechter Akkaya had niets gezien en zijn assistent ook niet. Halverwege de 2e helft kwam RVVH langszij, Brandon Könemann was er snel bij toen keeper Kerkhove een misstap maakte na een poging van Jardell Drenthe. 1-1.

In de 75e minuut had RVVH bijna de voorsprong te pakken toen Wouter Swart na een vrije trap van Papito Merencia net over het doel kopte. Een schot van Mahmud Sönmez verdween later net langs de paal.

De Meeuwen namen hierna weer de leiding. Keeper Donovan Levestone werd verrast door Alfaro Pentury die daarna de 2-1 op het scorebord bracht. De boys hadden nog iets minder dan een kwartier om hier verandering in te brengen. Ze trokken ten strijde en kregen de beloning! In de 84e minuut was het Gino Boers die de bal doorkopte naar Brandon Könemann, hij twijfelde niet en liet het net weer bollen.2-2.

RVVH voelde dat er meer te halen was en ging door. Na 90 minuten bleek Shamir de Jesus de goud waard te zijn voor zijn team. De rappe aanvaller werd op pad gestuurd door Remon Luksch met een mooie steekbal, de Jesus kapte enkele spelers uit en zorgde voor de ontlading bij RVVH.2-3. Wat een prachtige goal zeg!!

Arbiter Akkaya liet lang doorspelen in blessuretijd, maar vond het na 7 minuten wel genoeg. Het laatste fluitsignaal zorgde voor vreugde en opluchting bij RVVH. De boys hebben weer eens gestreden als vanouds.

Opstelling RVVH 1: Levestone, Swart, Eggers, J.Drenthe, Proost, Merencia, El Koubai(61 Fortes/ 69 de Jesus), Sönmez, Sprangemeijer(45 Luksch), Boers, Könemann.

RVVH ging op de vroege zaterdagmorgen op bezoek bij Capelle 2.

De thuisploeg die met 1 punt meer net boven hekkensluiter RVVH staat, nam al vroeg in de wedstrijd de leiding. Na een ingooi van Capelle werd de bal doorgekopt voor de doelmond waar keeper verrast werd.1-0.

RVVH kreeg weinig kansen. Capelle kreeg daarentegen de kans op de beslissing, toen de scheidsrechter een penalty toekende. Gelukkig pakte keeper Joris Blaak de inzet uitstekend.

Een grote kans van Francesco Messina ging verloren, toen hij de bal niet goed raakte schoot hij te zacht op de keeper.

Rust 1-0.

Na de pauze kreeg Capelle de grootste kansen, maar keeper Joris Blaak hield zijn team staande. Ook brachten paal en lat redding voor RVVH.

In het slotkwartier van de wedstrijd keerde het spelbeeld na enkele wissels. RVVH kwam in de 84e minuut op gelijke hoogte door invaller Diego Rietveld die op de linkerkant doorbrak en naar binnentrok. Diego maakte het goed af.1-1.

Vlak voor tijd verzuimde Kaj Voskamp de winnende binnen te schieten toen hij alleen op de Capelle keeper afging. Enkele minuten later maakte Kaj het in blessuretijd wel af, een harde voorzet werd door Kaj uitstekend in de touwen gewerkt.1-2.

In de extra tijd kon Capelle niets meer verrichten. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was de opluchting groot bij RVVH. Door de winst is RVVH weer van de onderste plaats af.

Aanstaande zaterdag komt om 11 uur Rijnsburgse Boys 2 op bezoek.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Lioe Anjie, Yekhlef(60 van Halem), Capelle, van Prooijen(80 Makubikwa), Mosmans, van Dam, Mulder(65 Rietveld), Krens, Messina(84 van Dommelen), Voskamp.

RVVH kreeg op eigen terrein bezoek van Strijen 3.

De boys hebben de eerste plaats in zicht en staan momenteel op een keurige 3e plaats met 34 punten uit 16 wedstrijden. Bij winst kon er weer een stapje omhoog gedaan worden. Maar zover was het nog niet.

Er moest nog anderhalf uur strijd geleverd worden. Dit lukte goed want bij rust stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Doelpunten kwamen van Ibo El Aroussi(2x) en Kevin de Graaf.

In de 2e helft werd de klus afgemaakt door de blauwwitte brigade, met 7-0 werd de wedstrijd gewonnen. Robin Malipaard(2x) en Kevin de Graaf(2x) lieten het net bollen.

Door de winst staat RVVH nu tweede met 1 punt achterstand op koploper Smitshoek 3. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij de nr 3 SHO 3, ze staan op een punt achterstand van RVVH.

RVVH speelde thuis tegen ZwerversIJvv 3.

In de 1e helft hadden de boys al een belangrijke stap gezet naar de drie punten, met een 5-1 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze werd de klus geklaard. RVVH won met 7-1. Door de overwinning staat RVVH op een keurige 4e plaats. Swiftboys 4 is koploper met 47 punten uit 20 wedstrijden.

Dylan Ho a Hing had een belangrijk aandeel in de score, hij maakte drie doelpunten. De overige doelpunten kwamen van Jeffrey Hennep, Mahjar Esmaillou, Sander de Ruiter en Sjoerd Mikolajczak.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 15:00 uur een uitwedstrijd tegen Diletant 4.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer elf van de ranglijst, ZwerversIJvv 5.

Binnen tien minuten tijd kwam RVVH op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Cyrill Siemerink en Floris Lagerwerf. Daarna moest keeper Marcel van Es zijn kunsten vertonen om het doel schoon te houden.

Na een half uur spelen bracht Floris Lagerwerf RVVH in een zetel met de 0-3 voorsprong. John v/d Padt maakte er vlak voor rust 0-4 van met een droge knal.

In de 2e helft speelde RVVH onder de maat. De boys kregen nog twee doelpunten tegen, maar wonnen de wedstrijd met 2-4.

RVVH is door de winst nog altijd de trotse koploper. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Oud-Beijerland 5.

De RVVH vrouwen kregen de nummer 4 Wartburgia Vr1 op bezoek.

RVVH startte goed en speelde dominant. Na een lange bal van Lisanne van Gelder was het Sharella Hunt die de vrouwen aan de leiding bracht. Jaline Hoek zette de 2-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze kwamen de Amsterdamse wat feller uit de kleedkamer, maar RVVH had de meeste kansen. Alleen het geluk ontbrak bij de vrouwen, paal en lat stonden een treffer in de weg. Een kopbal van Isabel Gulden ging ook net naast.

Wartburgia kwam na ruim uur toch met de aansluitingstreffer, Sanne van Beek scoorde de 2-1. Amper vijf minuten later stond de 2-2 op het scorebord door weer een treffer van van Beek.

Beide ploegen gingen nog voor de winst maar bleven steken bij de puntendeling. Trainer Andrew Thomas kon wel leven met het gelijke spel tegen de Amsterdammers.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Klaaswaal op bezoek bij SSS Vr1. Aanvang half drie.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam van RVVH is er ook niet in geslaagd om punten binnen te halen. Thuis tegen Wartburgia vr2 ging de wedstrijd met 1-4 verloren. Wendy Mulder scoorde voor RVVH.

De vrouwen gaan zaterdag om 12 uur in Klaaswaal op bezoek bij SSS Vr2.

RVVH O19-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nr 8 Nieuwenhoorn O19-1.

RVVH kreeg in het begin weinig grip op de tegenstander, maar na zo,n 10 minuten kwam er al verandering in. Sander Oudijn was goed doorgebroken en haalde meteen uit, maar zijn schot was te zacht om doel te treffen.

Tien minuten later was het wel raak! Een prima steekbal van Danny Haasdijk bereikte Levi Hoogendoorn die meteen uithaalde voor de 1-0.

In de 28e minuut werd de score verdubbeld door Sander Oudijn. Vanaf de rechterkant haalde hij van afstand de trekker over.2-0. Nieuwenhoorn bood weinig tegenstand meer, en RVVH ging door. Laurens de Witte miste daarna de 3-0.

Even later scoorde RVVH wel de 3-0. Een cornerbal van Danny Haasdijk werd door iedereen gemist, maar Ryan van Dongen stond wel op de juiste plaats om de bal het laatste zetje te geven.

In de slotminuten voor rust ging Danny Haasdijk alleen op de keeper af voor de 4-0, maar de bal werd door de Nieuwenhoorn keeper tot corner verwerkt. De cornerbal van Danny Haasdijk werd uitstekend binnen getikt door Levi Hoogendoorn.

Ruststand 4-0.

In de 2e helft boekte RVVH een ruime 9-0 overwinning. Overige doelpunten kwamen van Ryan van Dongen, Jardy Terwisscha, Juandro Souisa, Danny Haasdijk en Levi Hoogendoorn.

RVVH O17-1:

RVVH ging op bezoek bij VOC O17-1.

De boys hadden bij rust al de eindstand bereikt. In de 2e helft werd er niet meer gescoord. RVVH won de wedstrijd met 0-2. Doelpunten kwamen van Sven Bout en Djelo Nivilac.

RVVH staat na de winst op een 10e plaats met 19 punten uit 17 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen BVCB O17-1.

RVVH heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt. Na een 0-1 voorsprong bij rust tegen het nog puntloze ARC O15-1 werd de wedstrijd in de 2e helft met 0-5 gewonnen.

Doelpunten kwamen van Jevano Gulpen, Jeshrun Hitijahubesij, Indy Bekker, Marco Spijkerman en Clayton Sumter.

Komende zaterdag speelt RVVH om 8:30 thuis tegen Nieuwkoop O15-1.

Na 17 wedstrijden heeft RVVH eindelijk de eerste overwinning binnen. RVVH speelde thuis tegen NSVV O13-1.

Pascal Valieva opende de score voor RVVH. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze werd de klus geklaard. Mohammed Zafraoui en Emin Bouchti zorgden voor de 3-1 winst. Manuela Rietbrink kreeg een gele kaart.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Feijenoord O11.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Brielle O11-1.

De boys wilden zelf nog het een en ander recht zetten naar aanleiding van vorige week. Een doelpunt voor RVVH bleef lang uit, want de keeper van Brielle houd zijn team staande. Ook word een doelpunt van Tim Bout ten onrechte afgekeurd.

Enkele keren werd de paal en lat geraakt door RVVH. Gelukkig pakken de boys dit goed op, uiteindelijk valt de 0-1 door Djenoah Duarte. Dit is ook tevens de ruststand.

In de 2e helft ging RVVH lekker verder met voetballen. Door hard te werken werd de wedstrijd met 0-3 gewonnen. Tim Bout scoorde beide doelpunten. RVVH staat op een mooie 2e plaats net onder koploper Spijkenisse O11-1.

Komende zaterdag ontvangt RVVH om 9 uur op eigen terrein de koploper Spijkenisse O11-1.

RVVH O11-2:

RVVH speelde thuis tegen Nieuwerkerk O11-1.

Nieuwerkerk begon gedaan aan de wedstrijd en kregen ook de 1e kans. Maar keeper Noah bracht uitstekend redding. Remigio L, Acosta tekende daarna snel voor de 1-0 voorsprong. De boys liepen snel uit naar een 7-1 voorsprong bij rust.

Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 10-1. Jahnay Akkermans, Gyani Sequeira en Justin Lam scoorden allen 3x.

RVVH is nog altijd koploper met 15 punten uit 5 wedstrijden.