RVVH 1 pakt de broodnodige punten – RVVH 3 nipt onderuit. RVVH O19-1 boekt belangrijke zege – SSS onderuit tegen RVVH O13-1.

RVVH ging zaterdag in de Hoekse Waard op bezoek bij Heinenoord. Om afstand te nemen van de naaste concurrent Heinenoord was dit een hele belangrijke wedstrijd, want bij winst van Heinenoord zou het gat met RVVH vier punten gaan worden. En bij winst van RVVH dan zou RVVH afstand kunnen nemen van de 10e plaats en over Heinenoord heen gaan.

 

Na het startsein van scheidsrechter G.W.A.Takacs begon RVVH degelijk aan de wedstrijd. Er kwamen goeie combinaties tot stand, maar verder dan dat kwam het echter niet. Halverwege de 1e helft bracht Mahmud Sönmez de bal nog wel keurig voor het doel, maar Ibrahim El Koubai miste.

 

Heinenoord bood weinig tegenstand, enkele mogelijkheden werden om zeep geholpen. Met een sobere 0-0 tussenstand gingen de teams naar de kleedkamer voor rust.

 

In de 2e helft werd de wedstrijd wat levendiger. RVVH kwam na een klein half uur spelen toch aan de leiding, Mahmud Sönmez plaatste een bekeken voorzet keurig voor het doel van keeper Heijen en Brandon Könemann verraste de doelman door die over hem heen te koppen. 0-1. Enkele minuten later kon RVVH de score verdubbelen, maar deze kans werd ruim naast het doel geschoten door Ibrahim El Koubai.

 

De boys hadden moeite om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Ook in de 72e minuut ging een grote kans verloren door topscoorder Könemann, een fraaie voorzet over rechts van Mahmud Sönmez werd door Brandon net over gekopt. Tegen het einde van de wedstrijd haalde Heinenoord nog 1x van afstand uit op het doel van invaller Tim Elkhuizen. Tim zag de bal ruim over zijn doel gaan.

 

Na het laatste fluitsignaal kon RVVH eindelijk weer eens de drie punten in de eigen knip steken. Door de overwinning op Heinenoord en de resultaten van de andere clubs zijn de boys een plaatsje gestegen op de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie op eigen terrein tegen de nummer 13 Nootdorp.

 

Opstelling RVVH: Spelde(54 Elkhuizen), Eggers, Boers, Brand, El Koubai, Mosmans, Gangadin, Proost, Merencia, Sönmez(76 de Jesus), Könemann.

 

RVVH 2:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer laatst Berkel 2.

 

Op een moeilijk bespeelbaar veld kon RVVH al binnen 10 minuten op een 0-1 voorsprong komen door een doelpunt van Huib van Barneveldt. Helaas was de voorsprong voor korte duur, want een minuut later werd een hard schot van Berkel niet goed gepakt door keeper Joris Blaak, waardoor Berkel daarna de rebound wel binnen kon schieten.

 

Vlak voor rust kwamen de boys nogmaals op voorsprong, Kaj Voskamp kon op zijn wenken bediend worden voor de 1-2 door Francesco Messina. Met deze mooie tussenstand ging RVVH naar de kleedkamer voor de rust.

 

Na de pauze werd er dramatisch slecht gespeeld door RVVH, er was ook totaal geen intentie om nogmaals te scoren. Dit werd in het slot van de wedstrijd afgestraft door Berkel. Een vrije trap van de thuisploeg werd in 1e instantie weggewerkt door Berkel, maar in 2e instantie werd keeper Joris Blaak verrast. 2-2.

 

RVVH moet nu de wonden likken en zich snel gaan richten op komende zaterdag, dan komt om 11 uur koploper Capelle 2 naar de Sportlaan.

 

Opstelling RVVH 2: Blaak, Bogdanovic(60 C.Drenthe), Resoort, van Halem, van Prooijen, van Dam, van Dongen, Stolk(80 Kalpoe), van Barneveldt(60 Haasdijk), Voskamp, Messina.

 

RVVH 3:

Oefenwedstrijd:

Woensdagavond werd er door RVVH een oefenwedstrijd gespeeld thuis tegen Barendrecht 3.

 

De boys opende al na 9 minuten de score door een doelpunt van Ibo El Aroussi. Helaas kon RVVH de voorsprong niet lang vasthouden, want Barendrecht kwam na 18 minuten op gelijke hoogte. Nog voor er een half uur gespeeld was zette Barendrecht de 1-2 ruststand op het scorebord.

 

In de 2e helft lukte het nog wel op gelijke hoogte te komen door een treffer van Sander Oudijn, maar uiteindelijk ging Barendrecht er na 81 minuten met de 2-3 winst aan de haal.

 

Zaterdag:

Na heel veel oefenwedstrijden kreeg RVVH zaterdag bezoek van de nummer 4 CWO 2. Het ging eindelijk weer eens om de punten!

 

Beide teams begonnen slordig aan de wedstrijd, tot echte kansen kwam het nog niet. In de 19e minuut probeerde Bart de Vries de keeper te verrassen met een volley, maar deze ging net over het doel. Even later moest Joris Vugt even zijn kunsten vertonen bij een inzet van CWO toen een buitenspeler naar binnen trok.

 

RVVH kwam later in de wedstrijd goed weg, want na zo,n half uur strandde een inzet van CWO op de paal. Vlak voor rust moest keeper Vugt nogmaals redding brengen bij een 1 op 1 situatie. Met een ongewijzigde 0-0 stand was er voor de rust gefloten.

 

Na rust hield Joris Vught RVVH lange tijd in de wedstrijd, vlak na de aftrap trad hij sterk op bij een 1 op 1 situatie met de keeper en in de 55e minuut stond de paal weer een treffer van CWO in de weg. RVVH had hierna ook pech want, na ruim een uur spelen spatte een pegen van 25 meter afstand door Levi Swarttouw op de lat. Halverwege de 2e helft dacht iedereen aan een strafschop na een tackle op Unsal Altiok, maar scheidsrechter ter Heide wilde van geen strafschop weten.

 

In de 72e minuut lukte het CWO toch op voorsprong te komen, na een steekbal door het centrum kon de spits om de keeper heen draaien en scoren.0-1. RVVH deed volop pogingen om er sowieso nog een punt uit te slepen, maar het zat er niet meer in. Een schot van Bart de Vries ging een meter naast en Ibo El Aroussi schoot recht in de handen van de keeper. Diep in blessuretijd redde de CWO keeper nog een goed schot van Sander Oudijn.

 

Dankzij een uitstekend keepende Joris Vugt bleef het maar 0-1. Het levert helaas geen punten op. Komende zaterdag gaat RVVH om 11:30 uur op bezoek bij Zwervers IJvv 2.

 

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, Spierings, Kloppenburg(58 Kalpoe), Swarttouw, Oudijn, Ruiz Camarena, Mulder, de Vries, El Aroussi, Boogert(70 Altiok).

 

RVVH 5:

RVVH is zaterdag met 1-0 onderuit gegaan tegen de nummer 11 SDV 2. Bij rust was tevens ook al de eindstand bereikt.

 

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Barendrecht 11.

 

RVVH 7:

RVVH kreeg zaterdag op eigen terrein de nummer 2 Hekelingen 7 op bezoek.

 

De boys begonnen redelijk goed, maar kwamen erg ongelukkig op een 0-1 achterstand door foutief wegwerken achterin. Later in de wedstrijd werkte Jake Koolwijk de achterstand weg, een terechte strafschop werd goed binnen geschoten.1-1. Dit was ook meteen de ruststand.

 

In de 2e helft was het eenrichtingsverkeer, enorme kansen voor Hekelingen gingen er niet in. Diverse keren was de RVVH keeper een sta in de weg voor de gasten. Vlak voor tijd scoorde Hekelingen wel, maar de treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.

 

Hekelingen heeft het aan zichzelf te danken dat ze de wedstrijd niet gewonnen hebben. RVVH is weer blij met een punt. De boys staan op een mooie 3e plaats met 23 punten uit 14 wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij Barendrecht 15.

 

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen streden op eigen terrein in de kraker van de top 4 tegen de nummer 2 Fc Eindhoven.

 

Om aansluiting te behouden met de top moest het team van trainer Andrew Thomas er alles aan doen om het Fc Eindhoven zo lastig mogelijk te maken. In het 1e deel van de wedstrijd konden beide teams nog weinig gevaar stichten. Eindhoven loerde op de kansen, maar kreeg deze niet van RVVH. Met een 0-0 stand ging RVVH de kleedkamer in voor de pauze.

 

In de 2e helft kwam er weinig verandering in de wedstrijd, pas in het slotkwartier werd Eindhoven wat losser. Enkele cornerballen leverden niets op van de gasten, ook werd de lat geraakt door de Eindhovense. RVVH had al gerekend op een gelijkspel, maar Eindhoven bracht daar op het laatst toch verandering in. In de slotminuten werd een schot van Aniek Schepens van richting veranderd door een verdedigster van RVVH.

 

Er was te weinig tijd om de stand nog weer recht te trekken. Komende zaterdag gaat RVVH richting Ede voor de belangrijke wedstrijd tegen DTS’35 Ede.

 

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam is zaterdag op eigen terrein fors onderuit gegaan. Na een 0-2 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-3 verloren tegen de nummer 3 Sporting’70 Vr1.

 

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij IJzendijke Vr1.

 

RVVH O19-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 4 uit de promotiepoule Westlandia O19-2.

 

In de 3e minuut kon RVVH de voorsprong nemen, maar voor open doel werd er gemist. Halverwege de 1e helft kwamen de boys goed weg bij een gevaarlijke aanval van Westlandia. Gelukkig kwam de bal op de lat. Twee minuten later was het wel raak. Laurens de Witte veroverde de bal binnen de zestien en kon de klus daarna op eigen houtje afmaken.1-0.

 

Westlandia kreeg na een ruim uur spelen weer kans om gelijk te maken, maar weer werd van grote afstand de lat geraakt. RVVH zat in een goeie fase en kreeg de mogelijkheden om de score uit te breiden. Kamal El Ouardi mikte bij een voorzet van Nick Huizer net te hoog over het doel heen.

 

In de slotminuten sloeg RVVH weer toe. Kamal El Ouardi had vlak voor de zestien een goeie balcontrole en haalde daarna gelijk van afstand doeltreffend uit.2-0. Levi Hoogendoorn kon in blessuretijd nog 1 keer uithalen, maar zijn schot kwam in het zijnet terecht.

 

Na de pauze verzuimt RVVH verder uit te lopen naar 3-0, Kamal El Ouardi schoot de bal voorlangs. De cornerbal die daarop volgde leverde niets op.

 

Westlandia kreeg weer hoop op de drie punten nadat er in de 48e minuut raak geschoten werd. Het schot was onhoudbaar voor keeper Merijn Bode. Een minuut of tien later stond Westlandia ineens op gelijke hoogte.2-2. Het was nu oppassen dat RVVH het niet volledig ging weggeven. Drie minuten later redde Merijn Bode ziojn team uitstekend voor de achterstand.

 

Toch knokte RVVH zich weer terug in de wedstrijd. Eerst schoot Levi Hoogendoorn de bal voor het doel langs, maar was er niemand om af te ronden. Daarna in de 75e minuut kwam de verdiende 3-2 op het scorebord te staan. Nick Huizer tikte de bal goed door naar Levi Hoogendoorn die kon mooi de bal tussen de palen koppen.

 

In de slotminuten wilde Laurens de Witte het te mooi doen.Met een boogbal wilde hij de keeper verrassen, maar de bal ging over het doen heen. De drie punten zaten weer in de knip na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. RVVH staat door de winst op een mooie 2e plaats, de boys hebben na 5 wedstrijden 9 punten verzameld. Koploper is Spartaan’20 O19-2 met 10 punten uit 4 wedstrijden.

 

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 12 op bezoek bij Nieuwerkerk O19-1.

 

RVVH O17-1:

Koploper RVVH nam het zaterdag op tegen de nummer 5 Soccer Boys O17-1.

 

De score werd geopend door Indy Bekker, maar helaas kwam Soccer Boys nog voor rust weer op gelijke hoogte.1-1.

 

In de 2e helft nam Sven Bout de 1-2 voor zijn rekening. RVVH zakte in en kwam door kramp en blessures met 9 man te staan. Soccer Boys profiteerde en kwam op 3-2 voorsprong.

 

Vlak voor tijd dacht RVVH nog een punt te veroveren toen Sven Bout uit een vrije trap de gelijkmaker binnen schoot. Maar Soccer Boys kreeg hierna nog een penalty kado, waardoor de thuisploeg toch nog drie punten pakte met de 4-3 overwinning.

 

RVVH O15-1:

RVVH is zaterdag fors onderuit gegaan. Thuis tegen Cvv Zwervers stond er bij rust al een 0-2 achterstand op het scorebord.

 

Na de pauze ging de wedstrijd met 1-5 verloren. Senna Vugt maakte de 1-4 voor de blauwwitte brigade.

 

RVVH O13-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij hekkensluiter SSS O13-1.

 

Na de lange winterstop stonden de boys weer te popelen om weer de wei in te gaan. RVVH hield SSS goed onder druk en kreeg ook zelf enkele mogelijkheden. De beste kans was voor Jasper Huizer die een voorzet van Chyrano van Zomeren net over kopte. Toch was het RVVH die de leiding nam, na goed doorzetten van Bradley Hoogendoorn op de achterlijn kon Jasper Huizer daarna de 0-1 afronden.

 

In de 2e helft werd de score verdubbeld door Miquel Garcia Moreno. Jasper zette Miquel vrij voor de keeper en maakte er 0-2 van. SSS werd onder druk gezet en maakte daardoor een fout. Miquel profiteerde en schoot via de binnenkant paal de 0-3 binnen.

 

RVVH had de drie punten al in het zicht, maar zag SSS op het laatst nog terug komen naar 1-3 door een mooi afstandsschot. De punten gingen mee naar de Sportlaan. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen NSVV O13-1.

 

RVVH O11-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen SHO O11-1.

 

In de 1e helft kreeg RVVH al vroeg te maken met blessures waardoor de boys met 8 man moesten spelen. Al snel bouwde SHO een 2-0 voorsprong op.

 

Na de pauze kwam RVVH sterk terug door doelpunten van Myka Laan en Jaell Hanenberg. Kansen waren er daarna om de voorsprong te nemen, maar de paal stond een treffer in de weg. Vijf minuten voor het einde trok SHO toch de 3-2 overwinning naar zich toe.

 

RVVH staat na 5 wedstrijden met 6 punten op een 6e plek. Komende zaterdag speelt RVVH om half 9 thuis tegen Smitshoek O11-1.

 

RVVH O11-2:

RVVH ging op de vroege zaterdagmorgen op bezoek bij Smitshoek O11-2.

 

Bij RVVH waren er maarliefst 3 afwezigen, maar met hulp van O11-3 speler Levi v/d Velde gingen de boys goed van start. Binnen een kwartier werd er een 0-2 voorsprong opgebouwd door treffers van Jayce-Lee Bijvoets en Sam Kreling. Tegen de rust kwam Levi v/d Velde weer met een afgetekende voorzet op Jayce-Lee Bijvoets die zette de 0-3 op het scorebord.

 

RVVH vergat in die fase verder afstand te nemen en Smitshoek kroop nog voor rust dichterbij.1-3.

 

In de 2e helft was het een gelijkopgaande pot waarbij veel strijd geleverd werd door beide teams. RVVH won hierna de wedstrijd met 2-5 door twee doelpunten van Sam Kreling. RVVH staat met 6 punten nu op een 6e plaats. Aanstaande zaterdag ontvangt RVVH om half 9 Barendrecht O11-2.