Uitgebreid dagverslag zaterdag 8 december

Somber resultaat RVVH 1 op het Kraaiennest – Ruime zege RVVH 6. Vrouwen 1 en 2 spelen gelijk tegen SSS.

Hekkensluiter RVVH moest zaterdag drie punten zien weg te kapen op Rijsoord. Binnen acht minuten spelen liep RVVH helaas al weer achter de feiten aan. Mike van Gool zette Rijsoord op een 1-0 voorsprong.

Na een kwartier spelen kreeg RVVH meer grip op de wedstrijd en kwamen er wat mogelijkheden. Een poging van Remon Luksch werd te zacht ingeschoten en een makkelijke prooi voor keeper Ragip Ozrak.

In de slotminuten voor rust kwamen de boys gelukkig weer op gelijke hoogte. Brandon Konemann griste de bal weg in de zestien en lag deze panklaar op de schoen van Gino Boers die RVVH verdient op 1-1 bracht. Met deze tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze drukte RVVH Rijsoord verder terug. De boys haalden diverse malen de trekker over, maar zonder resultaat. Na 48 minuten ging een afzwaaiend schot van Donovan Lioe Anjie ver naast. Even later nam Nedely Fortes keeper Ozrak onder vuur, maar de doelman redde.

In de eenzijdige 2e helft lukte het niet om de vele kansen te benutten, ook Gino Boers liet een behoorlijke kans liggen. Later in de wedstrijd was het toch Rijsoord dat tegen de verhouding in de 2-1 scoorde, een vrije trap van Mike van Gool kon vrij gemakkelijk worden ingekopt door invaller Jimmy v/d Vaart.

RVVH maakte haast voor de gelijkmaker, maar er was te weinig tijd. Zelfs keeper Danny Spelde was mee naar voren gegaan bij een cornerbal, maar dit leverde niets meer op.

Na het laatste fluitsignaal van arbiter H.Spaans maakte RVVH de trieste afgang naar de kleedkamer. Weer staat RVVH met lege handen!! Door de winst van de Meeuwen(3-1), Poortugaal(2-4) en het gelijke spel van Heinenoord is RVVH nog verder achterop geraakt.

Aanstaande zaterdag moet RVVH alles geven, want dan komen de Meeuwen op bezoek aan de Sportlaan. Deze wedstrijd dient gewonnen te worden, anders gaat het er somber uitzien voor RVVH.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart, Eggers, Lioe Anjie, J.Drenthe, Luksch(83 El Koubai), Proost, Sprangemeijer, Boers(79 Diop), Fortes, Konemann.

RVVH 2:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de Rijnsburgse Boys.

In een gevecht tegen de wind kon RVVH maar weinig grip op het spel krijgen. De mogelijkheden om de score te openen waren schaars, het vizier van Voskamp, van Dam en Cerezo Drenthe miste enige scherpte. Keeper Tim Elkhuizen voorkwam een achterstand door een 1 tegen 1 situatie te pakken.

Na de pauze begon het beter te lopen bij RVVH, een prima kopbal van Claudio van Halem werd door de Rijnsburgers van de lijn gehaald. Kaj Voskamp en Cerezo Drenthe zorgden voor veel dreiging voorin, maar hun kansen bleven onbenut.

Later in de wedstrijd zette Kaj Voskamp RVVH op een 0-1 voorsprong.Helaas werd de treffer afgekeurd door scheidsrechter Pieterman wegens buitenspel.

In de 78e minuut ging RVVH toch onderuit. Slecht uitverdedigen werd fataal, geheel tegen de verhouding in kwam Rijnsburgse Boys op een 1-0 voorsprong. De boys gooiden alles in de strijd om aan de gelijkmaker te komen. Gelukkig kon RVVH nog langszij komen, na 85 minuten schoot Bob Krens zijn team naar de gelijkmaker toe. Een vrije trap werd door hem schitterend de kruising in geschoten.1-1.

Niet veel later floot arbiter Pieterman voor het einde. RVVH heeft een punt, maar verdiende er drie! De Boys staan nu op een 12e plaats met 11 punten uit 11 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Capelle 2. Bij winst van RVVH gaan ze de Capellenaren voorbij op de ranglijst, de gasten staan met 13 punten op een 11e plek.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, van Dommelen(74 Louter), van Halem, van Prooijen, Lopes, van Dam, Krens, Messina, Rietveld, Voskamp(70 Sastrowitomo), C.Drenthe.

RVVH 3:

RVVH streed zaterdag aan de Sportlaan voor een plaats bij de Top Drie. Momenteel staan de boys op een 4e plaats en SHO staat met 1 punt meer op een 3e plaats. Bij winst kon RVVH aanhaken bij de bovenste drie.

De gasten uit Oud-Beijerland kwamen goed uit de startblokken, na een klein half uur spelen stond SHO al op een 0-3 voorsprong. Het was lastig om terug te komen voor RVVH.

In de 2e helft werden de mouwen toch opgestroopt voor een goed reultaat. Damian Mars en Levi Swarttouw brachten RVVH terug in de wedstrijd. Er werd getracht de gelijkmaker te forceren, maar dit wilde niet meer lukken. Zo blijft RVVH op een 4e plaats staan. De boys maken op 9 februari een vervolg van de competitie, dan ontvangt RVVH op eigen terrein SSS 2.

RVVH 4:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 2 Gravendeel 2.

In een gelijkopgaande wedstrijd moest RVVH snel het onderspit delven.1-0. Halverwege de 1e helft zorgde topscoorder Paul v/d Kooij er weer voor dat de stand in evenwicht kwam. De 1-1 stand bleef ook in de rust op het scorebord staan van de Seuters.

Na de pauze duurde het even voor de voorsprong er weer was. In de 65e minuut haalde Daniel Vermeulen keihard uit, een hard schot belandde in de kruising.1-2. Een minuut later kwam de thuisploeg al weer op gelijke hoogte.2-2.

In de 75e minuut nam RVVH weer de leiding. Een mooie schuiver van gastspeler Menno den Boef belandde in het doel.2-3. Het lukte de boys niet om de voorsprong te behouden, Gravendeel bepaalde de eindstand op 3-3.

Door het gelijke spel is RVVH een plaatsje gezakt. De boys staan op een keurige 4e plaats. 26 januari hervat RVVH de competitie met een uitwedstrijd tegen Barendrecht 7.

RVVH 6:

Koploper RVVH had weer eens een makkelijke zaterdag. De boys gingen op bezoek bij Oud-Beijerland 5.

Na de openingstreffer van Maarten Westerveld liep RVVH vlot uit naar een 0-4 ruststand. Patrick van Es, Floris Lagerwerf en Roel van Dommelen schoten allen raak.

In de 2e helft maakte Quensley Blansjaar de 0-5. Het slotakkoord kwam van John v/d Padt, hij maakte er 0-6 van. RVVH staat met 26 punten uit 10 wedstrijden bovenaan. De nummer 2 GOZ 4 heeft 22 punten uit 9 wedstrijden.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen kregen zaterdag bezoek van de SSS Vrouwen. Het verschil in punten onderling is minimaal tussen de nummer 5 en 6 in de Topklasse. Bij winst zou RVVH verder afstand kunnen nemen van hun tegenstander, en SSS zou bij winst RVVH op de ranglijst kunnen passeren.

In de 1e helft kregen beide teams nagenoeg evenveel kansen. Toch wist RVVH de score te openen, na tien minuten zette Jaline Hoek haar team op een 1-0 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze liep RVVH uit naar 2-0. Een prima aanval werd goed afgerond door Sharella Hunt. Hierna gaf RVVH de winst uit handen. Een benutte strafschop van Paulien Kraaijenveld bracht RVVH aan het wankelen.2-1. SSS merkte dat er punten gehaald konden worden, dus werd er alles aan gedaan om er op z,n minst een punt uit te slepen.

Halverwege deel 2 bracht Celine de Jong de stand weer in evenwicht.2-2.

Toen scheidsrechter J.P de Hartog voor het eindsignaal blies kon trainer Andrew Thomas toch tevreden zijn met het behaalde resultaat. Trainer Michel Visser van SSS was dit ook.

De competitie zit er nu even op voor RVVH. 9 februari hervat RVVH de competitie met een thuiswedstrijd tegen Saestum Vr1. Komende zaterdag spelen de vrouwen om 17:00 uur thuis voor de beker tegen Bekkerveld Vr1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam moest het ook thuis opnemen tegen het 2e team van SSS.

SSS startte met de wind in de rug. Een schot op de paal van SSS was het enige gevaar in de 1e helft. RVVH werd terug gedrongen, maar kreeg weinig kansen. Ruststand 0-0.

In de 2e helft had RVVH overwicht. Een doelpunt van Wendy Mulder zette RVVH op voorsprong, maar helaas werd de treffer onterecht afgekeurd. SSS kwam ook niet tot scoren, wel schoten ze nog een keer op de lat. De stand bleef na 90 minuten ongewijzigd.

De vrouwen kunnen nu even de accu gaan opladen. De 1e helft van de  competitie zit er op. 19 januari spelen de vrouwen om 15:45 voor de beker in Gouda tegen Jodan Boys Vr1.  Voor de competitie begint RVVH zaterdag 9 februari thuis tegen Saestum Vr2.

RVVH is door het gelijke spel op een keurige 5e plaats beland. Trainer Patrick v/d Veen kan tevreden terugkijken op de afgelopen wedstrijden.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 3 SHO O19-1.

SHO begon sterk aan de wedstrijd met enkele mogelijkheden. En RVVH kon maar geen grip op de wedstrijd krijgen, toch na zo,n 20 minuten kwam er een kentering in de wedstrijd. De boys namen hierna het initiatief.

Na een half uur zorgde Laurens de Witte voor de openingstreffer. Vanaf de zestienmeterlijn werkte hij een uitstekende stiftbal over de keeper heen het doel in.1-0.

Vlak voor rust had Danny Haasdijk de 2-0 moeten maken. Een verre uittrap van Joris Vugt kon door Danny worden meegenomen, hij haalde daarna gelijk uit maar stuitte op de keeper.

In de 2e helft verzuimde RVVH de wedstrijd definitief te beslissen. Een voorzet van Mark Resoort kon niet worden afgemaakt door Tunay Akin. In de 55e minuut had SHO bijna de gelijkmaker gescoord, gelukkig voor RVVH kwam de bal op de paal.

RVVH maakte jacht naar de 2-0. Een goed schot van Laurens de Witte kon met veel moeite gekeerd worden door de SHO keeper. Na zo,n 69 minuten was het Levi Hoogendoorn die met een schot in de verre hoek zijn team op een 2-0 voorsprong bracht.

In het laatste kwartier zette Tunay Akin de 3-0 eindstand op het scorebord.

Volgend jaar start RVVH op 9 februari de competitie, de boys spelen thuis tegen Excelsior M O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH speelde uit tegen koploper BVCB O17-1.

De boys hadden in de 1e helft moeite met de straffe wind die over het veld raasde. Een 1-0 achterstand volgde. Vlak voor rust knokte RVVH terug. Liandro Kilie bracht de stand weer in evenwicht.

In de 2e helft herstelde RVVH zich. Jarmo de Bode zorgde voor de voorsprong.1-2. BVCB zette hierna de achtervolging in, en won de wedstrijd met 5-2.

RVVH staat na 11 wedstrijden op een 10e plaats. De boys hebben 10 punten verzameld.

RVVH O15-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Excelsior R O15-1.

Na afloop moesten beide teams de punten delen bij een 1-1 gelijkspel. Clayton Sumter maakte de enige treffer voor RVVH. Ondanks het gelijke spel heeft RVVH toch een gedeelde 3e plaats bereikt. Samen met Rotterdam United hebben de boys 22 punten behaald in 11 wedstrijden.

RVVH O13-1:

RVVH is er zaterdag niet in geslaagd om de 1e punten binnen te halen. Thuis tegen Feijenoord O11 ging RVVh met een 0-1 achterstand de rust in. In de 2e helft won Feijenoord de wedstrijd met 0-5. Na de winterstop begint RVVH op 9 februari met een wedstrijd tegen Excelsior R O13-1.

RVVH O11-1:

RVVH startte zaterdag tegen de nummer 2 Binnenmaas O11-1.

De boys begonnen met veel druk zetten, maar dit pakte niet goed uit. Binnenmaas kwam op een 1-0 voorsprong. Gelukkig bracht Djenoah Duarte de stand weer in evenwicht, een cornerbal werd bij de 2e paal binnen gewerkt.1-1.

Binnenmaas bracht voor rust hier verandering in. De thuisploeg ging met 3-2 de kleedkamer in voor rust. Djenoah Duarte scoorde ook de 2e voor RVVH.

In de 2e helft raakte RVVH het volledig kwijt. De wedstrijd ging met 7-2 verloren. Door het verlies is RVVH op een gedeelde 3e plaats terecht gekomen.