Uitgebreid dagverslag zaterdag 9 februari

Dikke Driepunter voor RVVH – Hatrick voor Dylan ho a Hing bij RVVH. Ruime winst voor RVVH O19-1 en RVVH O11-1 en 2.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Die Haghe. De formatie van trainer Ronald Hulsbosch had de punten keihard nodig om niet verder achterop te raken. De Blauwwitten zijn nog altijd hekkensluiter met 4 punten achterstand op de naaste concurrent Deltasport die nog enkele wedstrijden moet inhalen.

Zaterdag begon RVVH gretig aan het gevecht tegen de wind en tegen Die Haghe. Mahmud Sönmez probeerde al vroeg keeper Drost van Die Haghe te verslinden, maar dit lukte niet. Na zo,n half uur spelen was het Papito Merencia die de trekker overhaalde. Uit de draai haalde hij meteen uit, keeper Drost verwerkte de bal tot corner.

Twee minuten later had RVVH de voorsprong wel te pakken, een prima steekbal van Mahmud Sönmez kwam bij de geheel vrijstaande Gino Boers terecht en schoot meteen de 0-1 binnen.

Vlak voor rust viel ook nog de 0-2. Na een actie van Mahmud Sönmez kon Christiaan Sprangemeijer de bal via onderkant lat het doel inwerken, toch bleek deze nog niet over de lijn te zijn. Brandon Konemann kopte vervolgens wel over de lijn. Met deze mooie tussenstand blies arbiter Peter de Waard voor rust.

In de 2e helft speelde RVVH met de wind in de rug. Een vlotte kans voor Brandon Konemann kon RVVH de drie punten al opleveren, maar helaas ging het feest niet door. Die Haghe kwam na 54 minuten met de aansluitingstreffer, Mark van Kippersluis verzilverde na een verre ingooi de 1-2.

RVVH probeerde weer het verschil te maken, maar slaagden daar niet in. Christiaan Sprangemeijer kopte een cornerbal van Mahmud Sönmez net over het doel, en ook Jesse Eggers had het vizier niet scherp genoeg. Een vrije trap lepelde hij net over het doel heen.

Die Haghe ging in de slotfase met keeper en al mee naar voren om er alsnog een punt uit te slepen. Gelukkig voor RVVH kwam het zover niet, de drie dikke vette punten gingen mee de bus in terug naar Ridderkerk! Een heerlijke overwinning.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Swart, Eggers, J.Drenthe, Proost, El Koubai, Merencia, Sprangemeijer, Sönmez(81 Diop), Boers, Konemann.

RVVH nam het zaterdag in Sassenheim op tegen Ter Leede 2.

De boys hielden zich in de 1e helft goed aan de afspraken. Ter Leede kreeg weing ruimte, en de beste kansen waren toch wel voor RVVH. Kaj Voskamp schoot voorlangs en ook Cerezo Drenthe zag zijn poging over het doel belanden.

Vlak voor rust werd een duwfout van RVVH binnen de zestien bestraft met een penalty door scheidsrechter Kommer. Ter Leede met een 1-0 voorsprong de rust in.

Na de pauze bracht Kaj Voskamp de stand al vroeg weer in evenwicht, in de 53e minuut scoorde Kaj op aangeven van Francesco Messina de 1-1. Zo,n twaalf minuten voor het einde kon RVVH de leiding nemen, een prima voorzet van Revlinho Sastrowitomo kwam weer op maat bij Kaj Voskamp die er wel raad mee wist.1-2.

De overwinning werd in het slotoffencief toch nog uit handen gegeven. Balverlies op het middenveld en slecht ingrijpen van de verdediging kwam RVVH duur te staan.2-2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, van Dommelen(73 Sastrowitomo), van Halem, van Prooijen, van Dam, Mosmans(85 Makubikwa), Cleef, Mulder, Messina, C.Drenthe, Voskamp.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen SSS 2 uit Klaaswaal.

De boys hielden in de 1e helft goed stand zonder als te grote kansen. SSS maakte het RVVH nog wel moeilijk, drie ingestudeerde cornerballen leverde het meeste gevaar op. Sven Kloppenburg stond zijn mannetje bij de cornerballen.

In de 2e helft zette Jochem Hoekstra al vroeg de 1-0 voorsprong op het scorebord. Uit een cornerbal van Kevin van Heek liet Jochem het net bollen.

Diep in de wedstrijd wist RVVH nog driemaal gevaarlijk te worden via een goed invallende Ibo el Aroussi en Kevin de Graaf. Laatstgenoemde werd een paar keer vrij gezet voor de goal maar wist niet af te drukken.

In blessuretijd verzuimde Scheidsrechter v/d Werff Ibo El Aroussi te belonen met een strafschop. In de draai werd hij binnen de zestien neergehaald door de tegenstander. RVVH pakte na 90 minuten toch de drie punten.

RVVH staat nu op een keurige 4e plaats met 22 punten uit 12 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH aan de Bongerd om 12:00 uur tegen Barendrecht 4.

Opstelling RVVH 3: Korteweg, Swarttouw, Kloppenburg, van Dun, Mars, Spierings, Ruiz Camarena(40 de Ruiter), de Graaf, Hoekstra, van Heek(66 El Aroussi), Malipaard(60 Arbouw)

RVVH speelde zaterdag een slechte wedstrijd. Tegen BZC/Zuiderpark 2 gingen de boys met 4-1 onderuit.

Na een 1-0 achterstand kon Daniel Vermeulen de stand weer in evenwicht brengen, helaas miste hij een penalty voor de 1-1. BZC zette nog voor rust de 2-0 op het scorebord.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 4-1 verloren. Paul v/d Kooij tekende voor de eretreffer. Komende zaterdag speelt RVVH  om 12 uur thuis tegen NSVV 3.

RVVH kreeg zaterdag thuis bezoek van SVS 5.

De boys moesten een 1-2 achterstand na rust zien weg te werken. Door drie treffers van Dylan Ho a Hing won RVVH de wedstrijd met 3-2. Door de winst staat RVVH nog op een veilige 5e plaats. Koploper in de afdeling is Sc Feijenoord 3 met 33 uit 15 wedstrijden.

Komende zaterdag gaat RVVH om 13:00 uur op bezoek bij Lekkerkerk 4.

Koploper RVVH heeft zaterdag opnieuw gewonnen. In een leuke open wedstrijd met kansen over en weer werd er in de 1e helft niet gescoord tegen Barendrecht 18. Na de pauze bleven de doelpunten niet lang uit. In de 60e minuut opende Roy de Lepper de score voor de Ridderkerkers.0-1.

RVVH kreeg steeds meer kansen en besliste de wedstrijd, een schot in de verre hoek van Patrick van Es zette de boys een kwartier voor tijd op 0-2.

Niet veel later zorgde Patrick van Es ook nog voor de 0-3. Floris Lagerwerf liet een grote kans op 0-4 liggen.

De boys staan nog altijd op een 1e plaats met 4 punten voor op de nummer 2 GOZ 4.

De RVVH Vrouwen hebben zaterdag de competitie hervat met een nederlaag. Een vroege treffer van Saestum zetten de vrouwen al op een 0-1 achterstand. Met een geringe achterstand zocht RVVH de kleedkamer op voor rust.

In de 2e helft velde Saestum weer vrij snel het vonnis over RVVH, na een minuut stond de 0-2 al op het scorebord. Met enkele wissels kon RVVH de wedstrijd naar zich toe trekken, helaas liep dit anders. Doordat Jennifer haar 2e kaart pakte moesten de vrouwen met z,n tienen verder tegen de kampioen van Nederland.

De wedstrijd ging met 0-3 verloren.

Komende zaterdag gaan de vrouwen om 16:15 uur op bezoek bij Fc Eindhoven AV Vr1.

RVVH Vr2:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Koploper Saestum Vr2.

In de 1e helft startte RVVH goed met een vroege goal van Jennifer Bakker na amper een kwartier spelen. Vlaj voor rust bracht een strafschop voor Saestum een ommekeer in de wedstrijd.1-1.

Na rust had RVVH moeite met de harde wind, de wedstrijd ging met 1-3 verloren.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Pijnacker op bezoek bij DSVP Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH is zaterdag weer goed van start gegaan in de competitie. Op eigen terrein werd de competitie hervat tegen de nummer 8 Excelsior Maasluis.

De boys kwamen op een 0-1 achterstand, maar Danny Haasdijk trok voor rust de stand al weer gelijk.

In de 2e helft nam RVVH de leiding. Op aangeven van Juandro Souisa scoorde Danny Haasdijk de 2-1. Excelsior Maasluis haakte weer snel aan.2-2. Hierna maakte RVVH de klus af! Excelsior Maasluis gaf zich over.

Een schitterende vrije trap van Ryan van Dongen belandde via de lat strak in de rechterhoek.3-2. Later werd de klus met 5-2 geklaard door goals van Danny Haasdijk en Jardy Terwisscha.

RVVH staat op een mooie 6e plek met een kleine achterstand op de nummers 4 Zuidland O19-1 en de nummers 5 Barendrecht O19-2. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij de nummer 2 Smitshoek O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH heeft zaterdag een fikse nederlaag geleden, in Nieuwenhoorn gingen de boys met 7-1 onderuit. De enige goal werd gescoord door Sven Bout. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen BSC ’68 O17-1.

RVVH speelde thuis tegen LMO O15-1.

Bij rust stond RVVH al op een riante 3-0 voorsprong door 3 doelpunten van Jevano Gulpen. Na de pauze kwam LMO terug naar 3-2. De drie punten waren voor RVVH!

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het om 12 uur op tegen Excelsior’20 O15-1.

RVVH maakt nog altijd jacht op de 1e punten in competitieverband. Tegen Excelsior R O13-1 stond RVVH bij rust op een 0-1 achterstand. In de 2e helft viel al snel de 0-2.

De wedstrijd ging met 1-2 verloren. Uit een penalty scoorde Emin Bouchti de 1-2.

RVVH heeft zaterdag weer een ruime overwinning geboekt. In Nieuwenhoorn wonnen de boys met 0-4.

De harde wind maakte het voetbal zo goed als onmogelijk. RVVH werd enigszins geholpen door een eigen doelpunt aan de 0-1 voorsprong. Topscoorder Tim Bout zorgde voor wat zekerheid, met 2 treffers bracht hij de voorsprong op 0-3.

Voor rust schoot Joel Hooghart de 0-4 binnen. In de 2e helft werd er niet meer gescoord.

RVVH O11-2:

RVVH speelde thuis tegen Stolwijk O19-1.

Tot tweemaal toe moesten de boys een achterstand wegwerken. De 1-1 werd gescoord door Jayden Sewnundum. Na de 1-2 zette Justin Lam de 2-2 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft liet RVVH duidelijk merken dat ze de punten in Ridderkerk willen laten. Gyani Sequeira schoot de 3-2 knap in de kruising. Hierna was het over en uit met Stolwijk. RVVH bleef goed druk houden en verdubbelde de score, een afzwaaiende bal van Gyani Sequeira zorgde voor de 4-2.

Vlak voor tijd maakte Gyani Sequeira ondanks de kou zijn 3e van de middag. 5-2.

Komende zaterdag speelt RVVH wederom thuis. De boys krijgen bezoek van BVCB O11-4.