Uitgebreide dagverslagen bekerwedstrijden 2e Ronde zaterdag 7 september

Door: Arie Verveer

Zaterdag 7 september jl. hebben de meeste teams al weer de 2e bekerwedstrijd gespeeld in de poulefase. RVVH 2, RVVH 5, RVVH 7 en RVVH O19-1 kwamen niet in actie. RVVH O11-1 begon zaterdag voor het eerst aan de beker, en meteen werd er met ruime cijfers gewonnen.

RVVH 1:

RVVH startte zaterdag aan de 2e wedstrijd voor de beker. De boys kwamen vorige zaterdag niet tot scoren en moesten de punten delen met Papendrecht. Zaterdag werden de degens gekruist met de 2e klasser De Zwerver. De Zwerver won de 1e wedstrijd thuis tegen Drechtstreek met 2-1. Om door te gaan naar de volgende ronde moest RVVH nu winnen.

Trainer Ronald Hulsbosch begon deze wedstrijd voor het eerst met zijn twee spitsen Brandon Könemann en Gazar Dermendjan in de basis. De Zwerver met Guido Luiten binnen de gelederen kwam goed uit de startblokken. Na een misser van Papito Merencia na 3 minuten rondde Guido Luiten wel meteen af. Binnen 5 minuten kopte hij de Zwerver na een 0-1 voorsprong toe. RVVH had even moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar na zo,n kwartier kregen de boys steeds meer grip op de wedstrijd. Christiaan Sprangemeijer kon zijn team al bijna op gelijke hoogte brengen, maar zijn schot van afstand dwaalde af. Halverwege de 1e helft stichtte Brandon Könemann tot 2x toe gevaar in het doelgebied van de Zwerver, maar de gelijkmaker wilde er nog altijd niet in. Even later belandde een pegel van afstand van Christiaan Sprangemeijer recht in de handen van de keeper. In de 28e minuut viel dan eindelijk de 1-1. Brandon Könemann schoot keihard binnen. Een aantal minuten voor rust zorgde Mahmud Sönmez voor de 2-1 voorsprong. In zijn 1e poging schoot hij de bal voorlangs, maar even later maakte hij dit voortreffelijk af. Na een fraaie actie schoot hij de bal klem in de hoek.2-1. Rust.

Kort na de aftrap van de 2e helft miste Könemann de 3-1, een voorzet van Ibrahim El Koubai werd door de spits net naast het doel gewerkt. In de 51e minuut wist Guido Luiten even niet waar hij zijn handen moest laten. Arbiter Stef Bogers lag de bal op de stip en Brandon Könemann verzilverde deze.3-1. Na zo’n 65 minuten dacht iedereen dat de 4-1 erin zat de bal ketste uit het doel. Gino Stolk schoot binnenkant paal, maar de bal ging helas niet over de lijn heen. Twee minuten later schoot Christiaan Sprangemeijer met scherp, een voorzet van Raoul Gangadin werd keihard de touwen in gewerkt. 4-1. Even later bracht Gazar Dermendjan de 5-1 op het scorebord. Met een fraai lobje stifte hij de bal over de keeper heen. RVVH wilde nog meer! Er werd hard gewerkt en kansen kwamen er weer. Een kwartier voor tijd ketste een schot van Christiaan Sprangemeijer op de paal uiteen. Het slotakkoord kwam van Gino Stolk, in de 81e minuut schoot hij genadeloos de 6-1 binnen.  Vlak voor het einde schoot Gino Stolk weer, via de tegenstander belandde de 7-1 in het doel. De boys hebben een belangrijke stap gezet om door te gaan naar de Knock-out wedstrijden. RVVH staat nu met 4 punten uit twee wedstrijden bovenaan in de poule, Papendrecht staat na de 6-1 winst op Drechtstreek op de 2e plaats met ook 4 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie de laatste bekerwedstrijd thuis tegen hekkensluiter Drechtstreek 1. Komende dinsdagavond oefent RVVH om 20:00 uur thuis tegen LRC uit Leerdam.

Opstelling RVVH 1:Sanders, Swart, Yekhlef, El Koubai(63 Brand), Celen, Gangadin, Merencia(59 Mosmans), Sönmez, Sprangemeijer, Könemann(63 Stolk), Dermendjan.

RVVH 3:

RVVH speelde zijn 2e wedstrijd uit tegen Rhoon 2. De 1e wedstrijd ging RVVH thuis met 0-4 onderuit tegen Vitesse Delft 2. Rhoon ging 8-1 onderuit tegen Alexandria’66 2. Alexandria en Vitesse Delft gaan dus aan de leiding. Om door te gaan is RVVH nu gebaat bij een overwinning. RVVH startte dominant aan de wedstrijd, met veel balbezit speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander. Echt grote kansen kregen de boys niet. Enkele afstandsschoten van Joshua Capelle, Bob Krens en Ibo El Aroussi werden onschadelijk gemaakt door de goed spelende keeper van Rhoon. Ricky Boogert kon de score openen voor RVVH, maar zijn kopkans werd helaas van de lijn gehaald. Na ruim een half uur was het wel raak! Ibo El Aroussi kopte een voorzet van Ricky Boogert binnen.0-1. Met deze tussenstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust. Na de pauze gaf spits El Aroussi weer zijn visitekaartje af, een voorzet van Bob Krens werd tegendraads binnengekopt.0-2. RVVH gaf meteen gas bij en kwam weer vlot op 0-3. Een voorzet van Bob Krens bedoeld voor Giovano Kalpoe draaide plotseling het doel in. Jip Donkers wist vanuit zijn eigen rebound de score zelfs naar 0-4 te brengen. Door enkele schoonheidsfoutjes van RVVH kon Rhoon terug in de wedstrijd komen. Acht minuten voor tijd was Rhoon al op een 3-4 stand terug. Gelukkig bewaarde RVVH de rust en bleef het 3-4 in het voordeel van RVVH. Na twee wedstrijden gaat Vitesse Delft 2 nu aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden, gevolgd door Alexandria met 3 punten uit twee wedstrijden. RVVH staat 3e met 3 punten uit 2 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de laatste wedstrijd thuis tegen Alexandria’66 2. Aanvang 14:30 uur.

Opstelling RVVH 3:Willemen, Swarttouw(46 v/d Nat), van Dun, Oudijn, Boogert, Spierings(52 Donkers), Capelle, Ruiz Camarena(70 Altiok), Kalpoe(73 Malipaard), El Aroussi(65 de Vries), Krens.

RVVH 4:

RVVH ontmoette op eigen terrein Capelle 6 voor de beker. Beide teams waren in het begin aan elkaar gewaagd, maar gaandeweg kwam daar wel verandering in. De wedstrijd werd geopend met een spectaculaire afttrap van Mike Mastrigt die vanaf de aftrap de keeper ver voor zijn doel zag staan, maar helaas ging de bal net over. RVVH hield lang stand en Capelle ging iets meer domineren. Met een 0-1 achterstand zocht RVVH de kleedkamer op voor rust. In de 2e helft werd er nog wel gevoetbald door de boys, maar het ontbrak aan stootkracht voorin. Capelle won de wedstrijd met 0-4. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis voor de beker tegen Barendrecht 7.

RVVH 6:

RVVH had in de 1e wedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld tegen VVOR 8. Nu moesten de boys het thuis opnemen tegen Barendrecht 15. In een wedstrijd met vele kansen die gemist werden hebben de boys zichzelf tekort gedaan met een gelijkspel in de streekderby tegen Barendrecht. Menno den Boef opende de score namens RVVH na een voorzet van Patrick van Es. Vlak voor rust kwam Barendrecht weer op gelijke hoogte. Na de pauze bleef RVVH met man en macht aanvallen, maar er werd niet meer gescoord. Het bleef 1-1. RVVH staat op een 2e plaats met 2 punten uit twee wedstrijden, aanstaande zaterdag speelt RVVH de 3e en laatste wedstrijd uit tegen PKC’85 2.

RVVH Vr1:

Het vrouwenteam had al drie punten op zak door de 0-7 overwinning op Berkel Vr1. Zaterdag moest er worden afgerekend met Be-Quick’28 Vr2. In de 1e helft zorgden Sharella Hunt en Viviane Verheijen voor de 2-0 voorsprong. Sharella Hunt kwam hierna op stoom, met 2 goals zette zij RVVH op 4-0. Na de pauze werd de wedstrijd met 6-0 gewonnen door een doelpunt van Sharella Hunt en Viviane Verheijen. RVVH gaat naar twee wedstrijden aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Eldenia Vr1. Aanvang 14:30 uur.

RVVH Vr2:

Zaterdag heeft het 2e vrouwenteam opnieuw geen punten kunnen halen voor de beker. Na een nipte 2-1 nederlaag tegen SSS Vr1 gingen de vrouwen zaterdag wederom onderuit. Tegen IJzendijke Vr1 hielden de vrouwen het de 1e helft nog op 0-0. Na de pauze ging de wedstrijd met 0-1 verloren. Aanstaande zaterdag komt Barendrecht Vr1 op bezoek aan de Sportlaan.

RVVH O17-1:

RVVH heeft zich zaterdag knap hersteld na de 1-0 verliespartij vorige week tegen Sc Feijenoord O17-2. De boys moesten het nu opnemen thuis tegen Spirit O17-1. RVVH moest een 0-1 achterstand zien weg te werken in de 2e helft. Fahiem Qayoumi zorgde voor de aansluitingstreffer. Hierna zette Menno v/d Male zijn team op een 2-1 voorsprong. Rody Anakotta en Julian den Braber brachten RVVH op 4-1. Spirit zette de 4-2 eindstand op het scorebord. De boys staan nu na twee bekerwedstrijden op een 2e plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden. Koploper Sc Feijenoord gaat aan de leiding met 6 punten uit twee wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Barendrecht O17-2. Aanvang 15:00 uur.

RVVH O15-1:

RVVH speelde de 2e bekerwedstrijd uit tegen Fc IJsselmonde O15-2. Beide teams kwamen voor rust nog niet tot scoren. In de 2e helft opende Amin Latakwal de score voor RVVH, daarna zorgde Senna van Vught voor de 0-2 en de 0-3. De wedstrijd werd met 2-3 gewonnen. RVVH gaat na twee overwinningen aan de leiding in de poule, gevolgd door Barendrecht O15-2 met 6 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis de laatste wedstrijd tegen Barendrecht O15-2.

RVVH O13-1:

Zaterdag heeft RVVH de 2e bekerwedstrijd weten te winnen. In de 1e wedstrijd gingen de boys met 3-2 onderuit bij de overburen Slikkerveer O13-1. De 2e wedstrijd thuis tegen Zwervers IJvv O13-1 werd met 2-1 gewonnen. Jasper Huizer werkte na de pauze een 0-1 opgelopen achterstand weg. Hierna zorgde Jasper ook voor de winnende treffer. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Overmaas O13-1.

RVVH O11-1:

RVVH is uitstekend begonnen voor de beker. Op eigen terrein werd Fc IJsselmonde met een 18-1 monsternederlaag huiswaarts gestuurd. RVVH beleefde een eentonige wedstrijd, na 15 minuten stond er al een 6-0 voorsprong op het scorebord. Onoplettendheid achterin zorgde voor de 6-1. Het bleef daarna eenrichtingsverkeer. Met een 9-1 voorsprong ging RVVH de kleedkamer in voor rust. Na de pauze walste RVVH over de tegenstander heen. Een ruime 18-1 overwinning was het resultaat. Gyani Sequeira en Luc Koedood hadden een belangrijk aandeel in de score, ze namen beiden 4 goals voor hun rekening. Myka Laan en Remigio L’Acosta scoorden 3x, Jael Hanenberg 2x. De overige doelpunten kwamen van Ferre Hanse en Joris Huizer. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd tegen LMO O11-1.

RVVH O11-2:

RVVH speelde op de vroege zaterdagmorgen thuis tegen Charlois sv O11-2. De boys hadden te maken met een stugge tegenstander en dat was knap lastig. Ondanks de tegenstand liep RVVH toch uit naar een 2-0 voorsprong. Na de siroop in de rust kwam RVVH pas echt op gang en was de strijd snel gestreden. De jongens bleken ook vandaag het scoren niet te laten en met verzorgt spel werd afgesloten met een 10-0 overwinning. Jayce-Lee Bijvoets was zaterdag op stoom, hij nam 5 van de tien doelpunten voor zijn rekening. De overige doelpunten kwamen van Masi Qayoumi, Jordy Troost, Sam Kreling, Kyano Burggraaf en Jeremy van Vuuren. RVVH gaat na twee wedstrijden aan de leiding. Komende zaterdag speelt RVVH om 8:30 uur thuis tegen Overmaas O11-1.