Uitgebreide verslagen oefen- en bekerwedstrijden 10/11 september

Door:  Arie Verveer

Er zijn deze week weer drie wedstrijden gespeeld. RVVH 1 speelde dinsdagavond op eigen terrein thuis tegen LRC, RVVH 2 oefende dinsdagavond thuis tegen Papendrecht 2, en woensdagavond ging RVVH O11-1 op bezoek bij LMO O11-1 voor een bekerwedstrijd.

RVVH 1:

RVVH begon dinsdagavond aan de laatste oefenwedstrijd vlak voor de competitiestart. De degens werden gekruist met de eersteklasser LRC uit Leerdam. Na enkele aftastende minuten nam RVVH al vrij snel de overhand. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenpartij. Toch bleek het lastig om de score te openen voor de boys. Brandon Könemann haalde tot 2x toe de trekker over, maar zonder succes. In de 9e minuut ging zijn poging net naast en twee minuten later werd een voorzet van Okan Arslan meteen op de punt genomen en net over geschoten. In de 32e minuut was Gino Stolk ook nog dichtbij de openingstreffer, maar zijn kopbal was iets te zacht om af te ronden. Met een nul-nul stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust. Na rust maakte Ton Stok het verschil. De invaller was na zijn 1e balcontact meteen trefzeker. 1-0. Later in de wedstrijd probeerde RVVH de score nog verder uit te breiden, maar dit lukte niet. Een schot van Jessie Proost na een voorzet van Shamir de Jesus ging net naast. In de slotminuten zag ook Francesco Messina zijn poging net voorlangs gaan. RVVH won de wedstrijd met 1-0, maar gezien de mogelijkheden had het zomaar eens 3-0 of 4-0 kunnen zijn.

Aanstaande zaterdag beginnen de boys thuis aan de laatste poulewedstrijd voor de beker. RVVH ontmoet om half drie Drechtstreek 1. Daarna starten de boys aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Neptunus Schiebroek.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Swart, Eggers(60 El Koubai), van Prooijen(60 Sprangemeijer), Brand, Arslan(60 Stok), Mosmans, Proost, Stolk(60 Messina), de Jesus, Könemann(60 Dermendjan).

RVVH startte dinsdagavond thuis een oefenpartij tegen Papendrecht 2. In een dominante 1e helft werd slordig omgegaan met het vele balbezit. Het veldoverwicht kon helaas niet worden omgezet in doelpunten. Kansen voor van Barneveldt en Haasdijk gingen verloren. Ver in de 1e helft was het toch weer spits Voskamp die door druk zetten RVVH op voorsprong bracht, 1-0. Rust. Na de pauze gingen de boys beter om met het vele balbezit. In de 50e minuut kopte Kaj Voskamp uit een cornerbal van Huib van Barneveldt de 2-0 binnen. Enkele minuten later haalde Voskamp weer de trekker over voor de 3-0. Na een lange rush van Cerezo Drenthe werd Kaj Voskamp via de linkerkant bediend met een voorzet. Papendrecht kwam er niet meer aan te pas. Na ruim een uur spelen waren het Noury Mulder en Kaj Voskamp die alleen op de Papendrecht keeper af gingen. Noury gaf Kaj met een tikje breed de mogelijkheid om zijn loepzuivere hattrick te scoren, het werd 4-0. In de 71e minuut scoorde Rodney van Dam met een diagonale pegel de 5-0. Dit was tevens de eindstand. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur de bekerwedstrijd tegen Oud-Beijerland 2.

Opstelling RVVH 2:Spelde, Louter(65 Bogdanovic), Pang(65 Resoort), C.Drenthe(75 Mars), van Halem, van Dam(75 van Dommelen), Mulder, Haasdijk(46 van Dongen), van Barneveldt, Sastrowitomo(46 Kalpoe), Voskamp.

RVVH speelde woensdagavond in de stromende regen een uitwedstrijd tegen LMO O11-1 voor de beker. Remigio L’Acosta zorgde voor een vlotte 0-1 voorsprong op het spekgladde kunstgrasveld. Hierna kwam LMO snel op gelijke hoogte. 1-1. Uit een cornerbal besliste LMO uiteindelijk de wedstrijd. 2-1.