Uitslag oefenwedstrijden

Deze week zijn er weer twee oefenwedstrijden gespeeld door RVVH 2 en door een combiteam van RVVH Vr1 en Vr2.

Dinsdagavond startte trainer Han van Harselaar de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander was Pelikaan 2.

RVVH begon de wedstrijd met enkele nieuwe spelers: Damian Mars was doorgeschoven van RVVH 3, Danny Haasdijk kwam van RVVH O19-1 en Alec Bogdanovic kwam van Sc Feijenoord. De trainer kon nog niet beschikken over Kaj Voskamp(net terug van vakantie) en captain Rodney van Dam.

In de 1e helft lieten beide teams weinig zien. RVVH was veelvuldig in balbezit en Pelikaan kon weinig gevaar stichten voor het doel van keeper Joris Blaak. De beste kans was voor Cerezo Drenthe die halverwege de 1e helft alleen op het doel afging. Een hard schot volgde, maar spatte op de kruising uiteen.

Enkele minuten later moest Tim van Dommelen keeper Blaak even assisteren om een gevaarlijke bal van Pelikaan voor het doel weg te werken.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van Eersel gingen beide teams met een ongewijzigde stand de kleedkamer in voor rust.

In het 2e deel kwam er iets meer actie. Enkele verse krachten waren binnen de lijnen gekomen: Jair Louter, Giovano Kalpoe(zaalvoetbal) en Michael Pang(RVVH O19-1).  Noury Mulder kon zijn team al na 48 minuten op voorsprong zetten, maar hij schoot op de paal. Na 55 minuten trok Jair Louter de bal keurig voor, maar niemand was daar om af te ronden. Kort daarna miste Claudio van Halem ook een beste kans.

Een kwartier voor tijd ging Claudio van Halem alleen op de keeper af, maar de keeper kon met een goed blok de treffer voorkomen.  Een minuut later was het wel raak! Cerezo Drenthe rondde  een knappe solo actie op fraaie wijze af.1-0.

Pelikaan kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte. Arbiter van Eersel zag een handsbal en lag de bal op de penaltystip. 1-1.  Vlak voor tijd schoot Cerezo Drenthe toch nog de 2-1 binnen. Een mooie steekbal van Noury Mulder werd meteen op de punt genomen.

RVVH is de oefensessie goed begonnen. Komende zaterdag staat er een onderlinge wedstrijd gepland tegen RVVH 3.

Opstelling RVVH 2:Blaak, van Halem, Resoort, van Dommelen(46 Louter), Bogdanovic(46 Pang), Krens(81 van Dommelen), Mars, Haasdijk(46 Kalpoe), Sastrowitomo(65 Haasdijk), Mulder, C.Drenthe.

RVVH Vr1/Vr2:

Woensdagavond hebben de vrouwen met een mixteam gespeeld tegen de jongens van RVVH O15-1.

Met een ruime overwinning door de vrouwen werden de jongens verslagen. Na 45 minuten stond er al een 5-0 stand op het scorebord door doelpunten van Desphina Paays(2x), Alyssa Dijkstra, Sharella Hunt en Jaline Hoek.

In de 2e helft scoorde Romy Tombroek er op los! Ze nam 3 doelpunten voor haar rekening. RVVH won de wedstrijd met 11-0. Sharona Versluis scoorde 2x en Jennifer Bakker 1x.