Uitslagen oefenwedstrijden

Door: Arie Verveer

Afgelopen week zijn er weer een drietal oefenwedstrijden gespeeld. RVVH 2 tegen Heerjansdam2, RVVH 3 tegen LMO 2 en RVVH Vr1- Slikkerveer O17-1.

RVVH Vr1:

Maandagavond speelden het Vrouwenteam tegen de jongens van Slikkerveer O17-1.

Slikkerveer kwam in de 1e helft op een 0-1 voorsprong, maar daarna gaven de vrouwen goed partij. Alyssa Dijkstra bracht de stand weer in evenwicht.1-1.

In de 2e helft won Slikkerveer de wedstrijd met 1-3.

Aanstaande zaterdag gaat voor de vrouwen het serieuze werk beginnen, RVVH speelt om 15:15 een uitwedstrijd voor de beker tegen Berkel Vr1.

RVVH 2:

Dinsdagavond oefende het team van trainer Han van Harselaar op de Molenwei tegen Heerjansdam.

RVVH begon iets vroeger aan de wedstrijd omdat er geen lichtmasten aanwezig waren. De boys kwamen op een 1-0 achterstand door een frommeldoelpunt.

Kaj Voskamp kreeg enkele keren de kans om zijn team op gelijke hoogte te brengen, maar het vizier stond niet op scherp.

Ruststand 1-0.

In de 2e helft kwamen er 5 verse krachten in bij RVVH om nog verandering in de stand te brengen. Danny Haasdijk kreeg daar een beste kans voor, in een 1 op 1 actie met de keeper was de keeper helaas iets sneller bij de bal dan Danny.

Even later maakte Heerjansdam de 2-0. Het werd lastig om nu nog terug te komen. De kansen waren schaars, maar toch bleef RVVH het proberen.

Mike van Dongen loste een strak schot van zo,n 20 meter afstand, maar deze ging recht op de keeper af.

Na 80 minuten maakte Heerjandam de 3-0. De scheidsrechter floot niet veel later de wedstrijd naar het einde, de bal was amper meer te zien.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het thuis op voor de beker tegen SHO 2, aanvang 11:00 uur.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Resoort(46 Louter), Pang, Bogdanovic, van Halem, Mars(46 van Dongen), van Dam, Sastrowitomo(46 Kalpoe), Mulder(46 van Barneveld), C.Drenthe(75 Voskamp), Voskamp(46 Haasdijk).

RVVH 3:

RVVH oefende dinsdagavond tegen LMO 2.

In de 1e helft werd er door beide teams niet gescoord. Na rust opende Joshua Capelle de score voor RVVH.

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Aanstaande zaterdag start RVVH voor de beker thuis tegen Vitesse Delft 2, aanvang 14:30 uur.