Dagverslag zaterdag 19 september

Valse start voor hoofdmacht RVVH – ruime winst RVVH 2 – RVVH O19-1 wint met dubbele cijfers.

Zaterdag gingen de clubs weer van start, er werd weer gespeeld voor de punten in de competitie. Er werd weer een volledig programma afgewerkt.

RVVH 1:

RVVH begon in Heinenoord aan de 1e competitiewedstrijd. Beide teams gingen aftastend van start. Na een kwartier probeerde RVVH het verschil te maken, maar een schot van Gino Boers uit de draai stuitte op keeper Lee-Quincy Cheuk-a-Lam van Heinenoord. Even later trok Shamir de Jesus de bal uitstekend voor vanaf de achterlijn, maar deze ging wat te hard voor de voorwaartse van RVVH.

In de 36e minuut leverde een fraaie combinatie tussen Gino Boers en Brandon Könemann niet het gewenste resultaat op. Een schot van Gino Boers stuitte op de bovenligger en kwam daarna bij Shamir de Jesus terecht die binnen de zestien onderuit gehaald werd. Scheidsrechter A.H.Kuup gaf een strafschop aan RVVH, Brandon Könemann schoot goed in, maar zag de penalty gestopt worden door de keeper.

Met een ongewijzigde stand gingen de teams voor de rust naar de kleedkamer.

In de 2e helft gaf Heinenoord meer tegenstand. Een bal op de paal en een bal in het zijnet waren de 1e wapenfeiten van de thuisploeg. RVVH miste ook de scherpte, een voorzet van Ibrahim El Koubai werd door Mohammed Ajarai  net naast het doel gekopt. Daarna volgde een schot van Brandon Könemann wat net voorlangs ging.

Heinenoord kon in het slotkwartier toch de wedstrijd naar zich toe trekken. Djimm Kammerman werkte de bal hoog over keeper Nikolic heen, daarna gaf Jeremy Hensen het laatste zetje het doel in. RVVH had nog een minuut of zeven om langszij te komen. Met man en macht werd nog geprobeerd een punt te bemachtigen, maar helaas slaagde RVVH daar niet meer in. Aanstaande zaterdag gaat RVVH weer een nieuwe poging doen om  de eerste punten binnen te halen. De boys spelen zaterdag thuis tegen Neptunus Schiebroek.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, van Bruggen, van Vugt(18 Könemann), van Dongen, Mosmans(66 Stolk), Celen, El Koubai, Boers, Ajaria, Dieterich, de Jesus(73 Lopes Da Veiga Martins).

RVVH startte zaterdag met een uitwedstrijd tegen Spirit 2.

De wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen. Een 1-5 overwinning zorgde voor de 1e driepunter van de competitie. Doelpunten kwamen van Leroy Nijgh, Kevin de Graaf(2x), Donovan Stewart en Quincy Baal.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Neptunus Schiebroek 2.

RVVH trapte thuis in competitieverband af tegen Fc Oudewater 2.

De promovendus begon goed aan de wedstrijd, maar moest al binnen 13 minuten aan de noodrem trekken nadat Nick Huizer kon doorlopen op de keeper.Aanvoerder Sven Kloppenburg zette RVVH op voorsprong. Na een klein half uur spelen kon Oudewater langszij komen. Met een gelijke stand gingen de spelers de rust in.

In de 2e helft werd de opmars in de wedstrijd ingezet. Joshua Capelle wist Nick Huizer met een cross pass van achteruit te vinden. De bal belandde achter de verdediging en Huizer kon gecontroleerd binnen schieten. Halverwege deel 2 vond Mark Resoort de ingevallen spits Jip Donkers, met de punt van de schoen werkte hij de bal tussen de benen van de keeper door.

Direct na de aftrap schoot Kamal El Ouardi de 4-1 binnen. De wedstrijd werd langzaam maar zeker uitgespeeld. Toch wisten beide ploegen nog eenmaal te scoren. Doelpuntenmaker aan RVVH zijde was wederom Jip Donkers. Met een eindstand van 5-2 mag RVVH tevreden terugkijken op een mooie seizoensopening.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 3 uur op bezoek bij MVV’27 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat(46 Swarttouw), Capelle, v/d Nat, Malipaard(65 Resoort), Kloppenburg, Ruiz Camarena(68 de Vries), Kreuk, El Ouardi, El Aroussi(46 Donkers), Huizer(71 v/d Ende).

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Excelsior R 2.

De boys hielden zich goed staande in de 1e helft, met een ongewijzigde stand haalde RVVH de rust. Na de pauze ging de wedstrijd met 4-1 verloren. Kelvin Wittekoek scoorde de enige treffer namens RVVH.

Komende zaterdag speelt RVVH om 16:15 uur thuis tegen SDV 2.

RVVH speelde op de Bongerd tegen Barendrecht 11.

De boys kregen veel kansen in de 1e helft maar hadden het vizier niet op scherp staan. Barendrecht kwam vlak voor rust op een 1-0 voorsprong. Door enkele blessures bij RVVH waren er spelers die op halve kracht verder moesten, dit had wel invloed op de wedstrijd.

In de 2e helft lukte het niet meer om de trekker over te halen, de wedstrijd ging met 2-0 verloren. Aanstaande zaterdag gaat RVVH het weer proberen om de punten in de knip te steken, de boys spelen om 2 uur thuis tegen Rockanje 3.

RVVH maakte zaterdag een valse start thuis tegen Fc Binnenmaas 4. Na een 0-3 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-4 verloren. Komende zaterdag doet RVVH een nieuwe poging, om 12 uur gaan de boys op bezoek bij Heinenoord 4.

RVVH 7:

RVVH moest zaterdag de strijd aangaan met een jong Rozenburg 5 waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 19 en 22 lag. De boys hadden even moeite met de tegenstander en kwamen zelfs op een 1-0 achterstand. Daarna was RVVH de betere ploeg, maar de kansen werden niet benut. Toch kon RVVH op gelijke hoogte komen door John v/d Padt die een strafschop onberispelijk binnenschoot.

Vlak voor rust zorgde Quensley Blansjaar voor de 1-2 voorsprong bij rust.

Kort na rust kon RVVH verder afstand nemen van Rozenburg door een doelpunt van Floris Lagerwerf. Rozenburg maakte daarna gebruik van een man meer situatie wegens een gele kaart en kwam met de aansluitingstreffer.

Gelukkig maakte RVVH de klus tot een goed einde. Quensley Blansjaar scoorde op een Hooijdonkiaanse wijze met een geweldige vrije trap de 2-4.

Daan Verhoeven kwam vervolgens met het slotakkoord. De wedstrijd werd met 2-5 gewonnen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Poortugaal 7.

RVVH 8:

RVVH speelde een niet al te beste wedstrijd. Tegen Neptunus/Schiebroek kwamen de boys op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jake Koolwijk, maar door twee  persoonlijke fouten zette Neptunus RVVH voor rust op een 1-2 achterstand.

In de 2e helft was RVVH weer op de aanval, maar wilde de bal niet tussen de palen. Neptunus strafte daarna weer een persoonlijke fout genadeloos af. 1-3 bleef ook de eindstand. Komende zaterdag komt RVVH niet in actie.

De RVVH vrouwen begonnen op eigen terrein tegen titelkandidaat DTS’35 Ede.

RVVH kwam meteen onder druk te staan en ging met een 0-2 achterstand de rust in. Na de pauze werd al na 4 minuten de wedstrijd beslist met de 0-3. Alyssa Dijkstra kopte nog wel de aansluitingstreffer binnen, maar verder dan dat kwam het niet. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Fc Rijnvogels.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam begon zaterdag thuis tegen Berkel Vr1.

Jennifer Bakker bracht RVVH met 2 goals binnen een half uur in een goede uitgangspositie. Maar helaas werd hier slordig mee om gegaan. Berkel kwam door een frommeldoelpunt met de aansluitingstreffer. Voor rust stonden de gasten weer op gelijke hoogte.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 2-5 verloren. RVVH reist zaterdag af naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Hercules Vr1. Aanvang 3 uur.

RVVH O19-1:

RVVH begon zaterdag op eigen terrein tegen ZwerversIJvv O19-1.

De boys hadden een lagere warming up doordat de scheidsrechter niet kwam opdagen. Gelukkig was Casper Blaak daarna bereid om de wedstrijd te fluiten. De lange warming up had wel de uitwerking op de wedstrijd, want RVVH pakte ruim uit! Met een 5-1 voorsprong ging men naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft werden de dubbele cijfers gehaald. De boys wonnen de wedstrijd met 10-3. Topscoorder Mike Kooiman werkte 3x de bal tussen de palen. Menno v/d Male en Thijmen de Vries wisten 2x het net te vinden, de overige doelpunten kwamen van Levi Hoogendoorn, Bo Terlouw en Joshua Darson.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 5 uur tegen VOC O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH is zaterdag de competitie goed van start gegaan. In Barendrecht was overwon RVVH met 0-5 . Sem Komduur wist maarliefst 3x het net te vinden. De overige goals kwamen van Indy Bekker en Fahiem Qyaoumi.

Aanstaande woensdagavond speelt RVVH een inhaalwedstrijd thuis voor de beker tegen GOZ O17-1. Aanvang 8 uur.

Op een mooie zonnige dag met perfecte weersomstandigheden begon RVVH na een lange reeks trainingen, oefen en bekerwedstrijden aan de 1e competitiewedstrijd. Tegenstander was DRL O13-1.

Direct na de aftrap gaf Tim Bout zijn visitekaartje af met een razendsnelle goal. Daarna kwamen er veel kansen om de score verder uit te breiden. Brian Opmeer en Djenoah Duarte schoten beide naast het doel. Chyrano van Zomeren speelde goed om zijn mannetje heen en maakte er na tien minuten 0-2 van. In de 26e minuut zorgde sluipschutter Tim Bout voor de 0-3 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft begon RVVH fel aan de wedstrijd. Door een fraaie doelpunt van Sem Keur liepen de boys uit naar 0-4. DRL scoorde nog wel een tegendoelpunt, maar dit leverde geen gevaar meer op voor de overwinning. De eerste drie punten zijn weer in de knip!

Aanstaande zaterdag krijgen de boys om 10 uur bezoek van de Jonge Spartaan O13-1.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Gravendeel O11-1.

Bij rust waren beide teams in evenwicht met een 1-1 stand. Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 5-3. Sil Douma scoorde tweemaal voor RVVH, de overige doelpunten kwamen van Liam Kling(2x) en Levi v/d Velde.

Zaterdag gaat RVVH op bezoek bij de overburen. De boys spelen om 10 uur tegen Slikkerveer O11-2.