Selecteer een pagina

Palace Casino Cup:
Dinsdagavond kwam RVVH op eigen terrein in actie tegen 3e Divisionist Spijkenisse.

RVVH trainer Giovanni Franken bracht een sterk team binnen de lijnen, maar slaagde er niet in om de volgende ronde te bereiken. Na 8 minuten spelen zette Tim v/d Lijn de 0-1 voor Spijkenisse op het scorebord.

Halverwege de 1e helft probeerde Guytano Dos Santos te stand weer in evenwicht te brengen, maar zijn schot van afstand belandde recht in de handen van de doelman.

In de slotminuten voor rust bracht Jazzy Adams de Groenwitte formatie naar een 0-2 voorsprong.

Na 44 minuten kwam het antwoord van Sanzio Dieterich. Een fout achterin van Spijkenisse werd door de rappe aanvaller subtiel over de keeper heen gewerkt.

Met een 1-2 achterstand was de rust aangebroken.

In de 2e helft zette trainer Franken enkele verse krachten in om langszij te komen. Maar lange tijd bleef de 1-2 op het scorebord staan.

Na 77 minuten schoot Jazzy Adams Spijkenisse naar de 1-3 toe. Hierna werd het voor RVVH lastig om alsnog de volgende ronde te halen.

Twee minuten later moest de Spijkenisse keeper toch nog even redding brengen bij een gevaarlijke bal van Papito Merencia, met de vingertoppen werd de bal over het doel gewerkt.

Het slotakkoord was weer voor Spijkenisse. In de 89e minuut mocht Tom de Boer tekenen voor de 1-4 eindstand.

Spijkenisse door naar de volgende ronde. Op 8 mei ontvangt Spijkenisse thuis competitiegenoot Capelle. Voor RVVH zit ook dit avontuur erop. De boys kunnen zich nu gaan opmaken voor drie loodzware wedstrijden waarin er toch zeker nog wat punten behaald moeten worden. RVVH start op 12 mei in Noordwijk tegen koploper Noordwijk.

Opstelling RVVH: Spelde, Swart, Resoort(87 Eyongakpa), Eggers, Kloppert, Proost, Merencia, Dos Santos(64 Rekondie), de Jesus, Fortes, Dieterich.

RVVH Vr3:
Het 3e vrouwenteam speelde voor de competitie thuis tegen vv ‘sGravendeel Vr1.

Tweemaal kwam RVVH van een achterstand terug. In de 1e helft hielp ‘sGravendeel RVVH na een 0-1 achterstand aan de gelijkmaker door een eigen doelpunt.

Na de pauze werd een 1-2 achterstand weggewerkt door Sophie Ravensbergen. Vlak voor tijd zat RVVH dichtbij de winst, maar na het fluitsignaal van scheidsrechter Vincent Blaak moesten beide teams genoegen nemen met een punt bij een 2-2 eindstand.

De razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06