Verslag doordeweeks gespeelde wedstrijden

RVVH ging dinsdagavond op bezoek bij Heinenoord voor de inhaalwedstrijd van de competitie tegen Heinenoord 2. RVVH moest een vroege treffer van Heinenoord in de 2e minuut al zien weg te werken. Een antwoord kwam al binnen acht minuten van Stevie Soares die op zijn wenken bediend werd door Juwensly Orcadio.

In de 28e minuut was er wederom een combinatie Juwensly-Soares die succesvol was. Juwensly kwam van de rechterkant en bediende zo Stevie Soares die de 1-2 binnen schoot. Na de pauze viel de 1-3 ook vrij snel. Kevin de Graaf dribbelde vanaf de linkerkant naar binnen en schoot vanaf 18 meter de bal onhoudbaar achter de keeper.

RVVH kreeg meerdere kansen om de score uit te breiden, maar had enkele malen het vizier niet op scherp. De wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning. Door de winst staat RVVH op een mooie 2e plaats met 5 punten achterstand op koploper SHO. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:00 uur een uitwedstrijd tegen SVS 2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, van Barneveldt(82 v/d Weele), Louter, van Vugt, Boogert(69 Mars), van Leenen, Terlouw, K.de Graaf(60 Volkman), Nijgh(60 Hoogendoorn), Soares, Orcadio(69 van Halem).

De RVVH Vrouwen speelden thuis de halve finale van de Voetbal Rijnmondcup tegen Berkel Vr1.

Chanel Zimmerman zette RVVH in  de 1e helft op voorsprong. Daarna werd de score verdubbeld door Viviane Verheijen die de 2-0 op het scorebord bracht. Berkel kwam nog voor rust met de aansluitingstreffer. 2-1. De wedstrijd werd nog lange tijd onderbroken in verband met nekletsel bij een speelster van de tegenpartij.

In de 2e helft kon Berkel toch nog op 2-2 komen. Gelukkig kon Viviane Verheijen RVVH in blessuretijd naar de finale schieten. Met de 3-2 overwinning heeft RVVH de finale bereikt die word op maandag 6 juni gespeeld tegen SSS Vr1. Aanvang 12 uur.

Opstelling RVVH Vr1:Snel, Grootenboer, Zimmerman, Kemp, Zoutewelle, Verheijen, Dijkstra, I.Schot, C.Schot, van Dijk, Zoon. Wissels:Rietsma, Hietbrink.

Woensdagavond haalde RVVH de competitiewedstrijd in uit tegen Heinenoord 3.

Heinenoord ging vlot van start en zette RVVH in de 1e helft op een 2-0 achterstand. Gelukkig  kwam RVVH nog voor de pauze weer op 2-2 door treffers van Jeffrey Sturrus en Marlo Bruma.

Na de rust werkte Mike Mastrigt een 3-2 achterstand weer weg met een knal van ruim 25 meter. Tien minuten voor tijd zorgde een droge schuiver van Marlo Bruma voor de 3-4 overwinning. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld.