Verslag doordeweekse wedstrijden

Dinsdagavond werd er door RVVH de 2x eerder afgelaste competitiewedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen ingehaald. Zwaluwen opende gretig en probeerde meteen de verdediging van RVVH onder druk te zetten. Dit resulteerde in enkele kleine mogelijkheden voor de thuisploeg, maar gelukkig stond keeper Joris Blaak goed op zijn post.

In de 27e minuut kwam RVVH tegen de verhouding in op voorsprong. Levi Hoogendoorn opende de score voor de blauwwitte brigade, dit gaf vertrouwen in de ploeg. Tegen de rust sloeg RVVH nogmaals toe, de aanval werd opgezet door Juwensly Orcadio die bediende Leroy Nijgh op maat. Hij schoot de 0-2 diagonaal binnen. Even later kwam Zwaluwen nog met de aansluitingstreffer. Een afgeslagen corner kon niet goed worden weggewerkt. Met een 1-2 tussenstand op het scorebord gingen de boys de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kwam RVVH anders de kleedkamer uit. In de 55e minuut zette Laurens de Witte met een bekeken schot zijn team al weer op een 1-3 voorsprong. Tien minuten later veroverde Juwensly Orcadio de bal tussen de laatste linies van Zwaluwen en in een ee’ntwee met Laurens de Witte kwam Juwensly alleen voor de keeper te staan om het daarna keurig af te maken.1-4.

Het verzet van Zwaluwen was gebroken en RVVH speelde de wedstrijd volwassen uit. Twintig minuten voor tijd schoot Laurens de Witte de 1-5 binnen. Een knappe prestatie van de boys! Door de winst is RVVH weer gestegen op de ranglijst. RVVH staat nu op een 2e plaats met 25 punten uit 11 wedstrijden. Aan kop gaat SHO 2 met 30 punten uit 11 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11 uur een thuiswedstrijd tegen BVCB 3.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Barneveldt(74 Swarttouw), Louter, van Leenen, Boogert(65 Mars), Volkman, Terlouw(65 Kreuk), de Witte, Nijgh, Hoogendoorn, Orcadio.

RVVH speelde woensdagavond thuis voor de beker tegen Jodan Boys O15-1.

De tegenstander waren goed op elkaar ingespeeld en ook fysiek sterker en slimmer. Ze gingen goed door op RVVH die niet of nauwelijks aan voetballen toekwam. Door een hamstringblessure van Dyrone Vaarnold moest RVVH anders gaan spelen. RVVH hield lang stand, maar moest na een half uur toch het onderspit delven. Jodan Boys scoorde de 0-1. Enkele minuten later viel de 0-2.

In de 2e helft ging het niet veel beter voor RVVH. Jodan Boys liep verder uit naar 0-4.