Verslag doordeweekse wedstrijden

Afgelopen dinsdagavond speelde RVVH hun 1e oefenwedstrijd. In Papendrecht werd er tegen het 2e elftal gespeeld. De boys kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Patrick Lopes da Veiga Martins. Halverwege de 1e helft stond RVVH al op 0-3 voorsprong, door een doelpunt van Laurens de Witte en Claudio van Halem. Claudio maakte zijn inviduele actie uitstekend af met een hard schot klem in de hoek.

Drie minuten later wist RVVH de score nog verder uit te breiden, Quincy Baal scoorde de 0-4. De 0-5 ruststand werd door Patrick Lopes da Veiga Martins op het scorebord gezet.

In de 2e helft verliep het minder fraai. Door een eigen doelpunt van Papendrecht won RVVH de wedstrijd met 0-6.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur een bekerwedstrijd uit tegen Forum Sport 2.

Basisopstelling RVVH 2: Nikolic, van Halem, v/d Weele, Celen, Dragon, Stolk, de Boon, van Barneveld, de Witte, Lopes da Veiga Martins, Baal.

RVVH oefende dinsdag in Oud-Beijerland tegen SHO 3. Van meet af aan werd RVVH flink terug gedrongen door de tegenstander, fatsoenlijk opbouwen van achteruit was dan ook moeilijk voor de boys. Door slordig balverlies kwamen er enkele kansen voor de tegenpartij.

De boys probeerde via Juandro Souisa en Jip Donkers het nodige gevaar te stichten. Door goed voorbereidend werk van Floris Kreuk kon Jip Donkers RVVH toch op voorsprong brengen. De verdediging geleid door Sven Kloppenburg stond zijn mannetje, zodat de boys met een 0-1 voorsprong de rust in konden gaan.

Na de pauze kwam er wat meer balans tussen de beide elftallen. Halverwege de 2e helft kon SHO toch langszij komen door een zondagsschot na een afgeslagen cornerbal. RVVH liet het er niet bij zitten en ging meteen pressie spelen, dit leverde al vlot succes op. Kamal El Ouardi slalomde langs de verdediging om met een boogbal de 1-2 binnen te schieten.

De boys waren nog niet tevreden en wilden de score nog verder uitbreiden. Jaimy v/d Nat was er dichtbij, maar zijn verwoestend schot kwam op de dwarsligger terecht. In de slotminuten werd het toch nog 1-3, Duncan v/d Nat bediende de mee opgekomen Tony Langeler die sneed naar binnen en schoof de bal onhoudbaar binnen.

Aanstaande zaterdag begint RVVH met een bekerwedstrijd om half 1 uit tegen Fc Binnenmaas 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat, D v/d Nat, Kloppenburg(58 Capelle), Boogert(46 Langeler), Spierings(63 Kloppenburg/70 de Ruiter), Kreuk, de Vries(23 Camarena), El Ouardi(82 Donkers), Donkers(46 El Aroussi), Souisa(46 Huizers).

De vrouwenhoofdmacht kwam dinsdagavond niet tot scoren. Uit tegen DSE bleef het 0-0. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij IJzendijke voor de bekerwedstrijd.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam oefende dinsdagavond tegen Floreant Vr1. Michelle Weeland zette RVVH door twee treffers al op een 0-2 voorsprong. Floreant deed hierna iets terug, maar gelukkig kon Tara de Rover weer het verschil maken.1-3.

RVVH won de wedstrijd met 1-5 door doelpunten van Lisanne van Gelder en Tara de Rover.

De vrouwen spelen zaterdag om 12 uur voor de beker thuis tegen Reiger Boys.

RVVH O19-1:

RVVH heeft er al weer drie oefenwedstrijden opzitten. Na de 7-4 overwinning op Trinitas oefenden de boys daarna tegen IFC O19-1. Daar werd wederom gewonnen, Menno v/d Male en Mike Kooiman brachten RVVH de 1-2 winst toe.

Afgelopen maandagavond speelde RVVH tegen een sterkere tegenstander. 3e divisionist vv Dongen kwam op bezoek. Bij rust stond RVVH op een 0-2 achterstand.

In de 2e helft deed RVVH wat terug. De wedstrijd ging met 3-5 verloren. Doelpunten kwamen van Menno v/d Male(2x)en Jaden Gravenbeek. Komende zaterdag speelt RVVH om 3 uur voor de beker uit tegen Capelle O19-1.

RVVH O13-2:

In Bergambacht speelde RVVH tegen O13-1. Na een aftastend begin was er een licht overwicht voor Bergambacht, toch waren de kansen schaars. Met een ongewijzigde 0-0 gingen de boys naar de kleedkamer voor rust.

Na de pauze kwam RVVH vlot op achterstand, maar enkele minuten later stond de paars-zwart gehulde brigade al weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Sam Kreling. Dit gaf de burger moed! Er werd goed voetbal gespeeld. Even later was Sam weer trefzeker, uit een counter kon hij zijn team op een 1-2 voorsprong zetten.

Er werd nog geprobeerd door de tegenpartij om om gelijke hoogte te komen, maar RVVH zat overal op tijd tussen. Luc Koedood besliste de wedstrijd. Uit een aanval over links maakte hij er 1-3 van.