Verslag doordeweekse wedstrijden

RVVH 1:

RVVH speelde aanvankelijk uit tegen Excelsior Maasluis, maar later werd dit gewijzigd. De boys gingen nu op bezoek bij Spijkenisse voor een oefenwedstrijd. Hoofdklasser Spijkenisse startte zaterdag aan de competitie en speelde 1-1 gelijk tegen Jodan Boys. RVVH begint zaterdag 19 september aan de competitie in de 1e klasse.

Dinsdagavond kreeg Spijkenisse een sterk RVVH tegenover zich, de boys begonnen meteen fel aan de wedstrijd. Na drie minuten was het al Gino Stolk die net te hoog mikte en de lat teisterde. Enkele minuten later trok Patrick Lopes Martins Da Veiga de bal strak voor, maar ging deze net te hard voor Leroy Nijgh om uit te halen.

In de 12e minuut kon RVVH afstand nemen, een strak schot van Mike van Dongen werd van afstand in het doel gewerkt. De score werd verdubbeld door Romain van Bruggen die vanaf de penaltystip de 0-2 scoorde na een overtreding op Leroy Nijgh.

Spijkenisse deed na 37 minuten zijn 1e poging om keeper Joris Blaak te verslinden, maar slaagden daar niet in. Met een 0-2 ruststand maakten de spelers de lange wandeling naar de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft kwamen er wat verse krachten in bij RVVH. De trouwe aanhang werd hierna uitstekend vermaakt met aantrekkelijk voetbal en leuke combinaties. De 0-3 liet nog even op zich wachten, maar er waren voldoende mogelijkheden. Gino Stolk haalde in de 55e minuut hard uit, maar zag zijn schot net naast gaan. Even later maakte hij het keurig af. Hij draaide om zijn tegenstander heen en schoot de bal in de verre hoek.

RVVH was nog niet tevreden en ging door. In het laatste kwartier probeerde Gino Stolk weer het net te vinden, maar ontbrak de scherpte. Kort daarna kopte Christiaan Sprangemeijer op de kruising. Vlak voor tijd kopte Brandon Könemann de 0-4 binnen na een cornerbal van Sprangemeijer.

Opstelling RVVH 1: Blaak, van Vugt(46 Dragon), van Bruggen(65 El Koubai), van Dongen, Mosmans, Stolk, Proost(65 Dieterich), Sprangemeijer, Boers, Nijgh(65 de Jesus), Lopes Martins Da Veiga(65 Könemann).

RVVH oefende op eigen terrein tegen VVGZ 2.

Na de openingsgoal van Claudio van Halem liepen de boys uit naar een verdiende 3-1 overwinning. Quincy Baal en Kevin de Graaf waren de overige doelpuntenmakers.

Basisopstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, van Halem, de Boon, Boogert, Louter, Kalpoe, de Witte, Stewart, Dongen, Mars.  Wisselspelers: Baal, de Graaf, Orcadio.

RVVH trapte dinsdagavond af in Zwijndrecht voor een oefenwedstrijd tegen Pelikaan 3.

Na een sterke openingsfase kwam RVVH al binnen 4 minuten met de 0-1 voorsprong. Een lange pass van achteruit door Wessel Spierings bereikte Nick Huizer die daarna mooi de keeper omspeelde. Daarna werden er over en weer plaagstootjes uitgedeeld, maar een echte vuist kon er niet gemaakt worden om de score te verdubbbelen.

In de 2e helft was er een stormloop op het doel van Pelikaan met als resultaat dat Nick Huizer de 2e van de wedstrijd kon maken. Een verlengde kopbal van Ibo El Aroussi pikte Nick op en speelde tussen de benen van de keeper door.0-2.

Een minuut of acht later nam Pelikaan revanche met de aansluitingstreffer.1-2. Na wat positiewijzigingen kreeg RVVH de controle over de wedstrijd vlot terug. In een hoog tempo circuleerde de bal door het vijandig gebied. In de slotminuten werd de marge vergroot door Juandro Souisa, na een goed opgezette aanval over meerdere schijven kon hij uithalen. De 1-3 was dan ook dikverdiend!.

Pelikaan trachtte via een vrije trap nog op 2-3 te komen, maar het vizier stond niet op scherp.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat, Spierings, v/d Nat(50 Kloppenburg), Resoort(73 Ruiz Camarena), de Ruiter(31 Kreuk), de Vries(59 Capelle), Malipaard, v/d Ende(50 Souisa), El Aroussi(73 Donkers), Huizer(59 El Ouardi).

RVVH speelde woensdagavond de 2e wedstrijd voor de beker tegen Diletant O13-1.

De boys begonnen aanvallend met al vroeg mogelijkheden. Een kopbal van Djenoah Duarte ging naast de goal en Chyrano van Zomeren en Jahnay Akkermans misten ook hun goal. Een afstandsschot van Brian Opmeer werd door de keeper gepakt.

In de 25e minuut nam RVVH eindelijk de leiding. Een cornerbal word weggewerkt waaruit de volgende voorzet van Sem door Chyrano word binnen gekopt. Even later had de keeper van Diletant de nodige moeite met een vrije trap van Djenoah Duarte, de keeper liet los en Tim Bout schoot meteen de 2-0 binnen.

Na de pauze liep RVVH verder uit naar een 4-0 overwinning. Brian Opmeer schoot na een 1 tweetje met Dyrone Vaarnold de bal diagonaal binnen. De 4-0 werd door Sem Keur op het scorebord gezet.