Verslag doordeweekse wedstrijden

Er zijn de afgelopen week weer een tweetal wedstrijden gespeeld, het 2e vrouwenteam oefende tegen Antibarbari Vr1 en RVVH O15-1 haalde in tegen Slikkerveer O15-1.

RVVH Vr2:

Dinsdagavond speelden de vrouwen vriendschappelijk thuis tegen Antibarbari Vr1. In de 1e helft liep RVVH uit naar een 2-0 voorsprong door doelpunten van Nina Reitsma en Desphina Kalkman. Na de pauze werd de wedstrijd met 5-0 gewonnen. Tara de Rover scoorde de 3-0, daarna waren Desphina Kalkman en Tara de Rover goed voor de 4 en de 5-0.

RVVH haalde op woensdagavond in tegen Slikkerveer O15-1 voor de Zwaluwen jeugdcompetitie. De wedstrijd ging wat rommelig van start, maar toch kwamen de boys op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Brian Opmeer die de bal diagonaal binnenschoot. Even later werd de score verdubbeld door Tim Bout, in de rebound ging de bal hoog het doel in.

Voor rust zette Sem Keur met een diagonale schuiver vanaf links de 3-0 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kwam Slikkerveer feller uit de kleedkamer, maar dit leverde geen gevaar op voor de blauwwitte brigade. Keeper Jaydie Stip hield het doel schoon. RVVH wist nog wel tweemaal te scoren. De 4-0 was een beauty die kwam van de voeten van Dyrone Vaarnold. Later bepaalde Bradley Hoogendoorn de eindstand op 5-0. RVVH gaat met drie overwinning nu aan kop in de ranglijst.