Verslag doordeweekse wedstrijden

RVVH1:

RVVH begon dinsdagavond aan de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de serie bekerwedstrijden die op het programma staan. Op eigen terrein kwam Barendrecht op bezoek met een gemixt team van reservespelers van het 1e en enkele spelers van Barendrecht onder de 23.

RVVH begon sterk en gaf Barendrecht weinig ruimte om door te konen. Halverwege de 1e helft kwamen er wat mogelijkheden om de wedstrijd open te breken voor RVVH. Een prima steekbal van Laurens de Witte kwam bij Gazar Dermendjan terecht die ging alleen op de keeper af en de keeper werkte weg. Daarna kopte Guytano dos Santos de bal over. Enkele minuten later nam Guytano dos Santos de Barendrecht keeper onder schot bij een vrije trap van zo,n 30 meter afstand. De keeper kon de bal net tot corner verwerken.

Vlak voor rust schoot Gazar Dermendjan nog in het zijnet. Met een ongewijzigde stand namen beide teams de weg naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft werden er nog de nodige kansen gemist door RVVH. Eerst een bal op de lat en ook Tayfun Karaca miste een voorzet van Ibrahim el Koubai en kopte de bal over. Philip Dragon zag op het einde van de wedstrijd zijn voorzet nog tot corner verwerkt door Barendrecht. Barendrecht kon ook geen wonderen meer verrichten. Het bleef 0-0. RVVH heeft goed partij geboden tegen Barendrecht. De boys kunnen zich nu gaan focussen op de bekerwedstrijden. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 3 op bezoek bij VFC in Vlaardingen.

Basisopstelling RVVH 1: Nikolic, Steketee, Dragon, Buist, El Koubai, Kroon, Proost, Stolk, de Witte, dos Santos, Dermendjan. Wisselspelers: Daviraz, Orcadio, Ajarai, Karaca.

RVVH speelde op eigen terrein een oefenwedstrijd tegen Capelle 2.

Een sterk collectief van RVVH was in de 1e helft heer en meester op het veld. Kleine kansjes werden al voeg afgedwongen, maar tot een treffer kwam het nog niet. Kevin de Graaf ging goed door en stuitte op de keeper. Net voor het kwartier kon Capelle profiteren van een misstap van Dirk van Leenen. De spits van Capelle kon de bal veroveren en de 0-1 in het doel van keeper Ryan Zwagemaker schieten.0-1. Twee minuten later bracht Damian Mars de stand weer in evenwicht. Een diagonaal schot was goed voor de 1–1.

Even later was RVVH dicht bij de voorsprong, maar Maurice Lopes schoot op de keeper. RVVH verdiende de voorsprong en kreeg die ook. Menno v/d Male ontdeed zich van zijn tegenstander en bracht Levi Hoogendoorn in stelling voor de 2-1. Vlak voor rust werd Hoogendoorn nogmaals in stelling gebracht door Kevin de Graaf. Na het rustsignaal van scheidsrechter Jan van Eersel ging RVVH met een 3-1 voorsprong pauzeren.

In de 2e helft gingen er 5 verse krachten in bij de Blauwwitte brigade. RVVH werd teruggedrongen op eigen helft en Capelle kwam in de 67e minuut met een aansluitingstreffer.3-2. Maar de boys toonden veerkracht door in de 74e minuut de marge weer op twee te brengen. Na een overtreding op Damian Mars mocht Bo Terlouw vanaf de penaltystip de 4-2 scoren.

RVVH verkeerde in een lastige situatie, maar keeper Ryan Zwagemaker redde goed in een 1 op 1 situatie. In de 81e minuut kon hij helaas de 4-3 niet verhinderen. Het slotakkoord kwam twee minuten voor tijd van Bo Terlouw. Hij werd de diepte ingestuurd en scoorde de 5-3. Niet veel later blies arbiter van Eersel voor het einde.

Aanstaande zaterdag gaat het serieuze werk beginnen. Om 11 uur spelen de boys thuis voor de beker tegen Sc Feijenoord 2. Zaterdag 10 september gaat RVVH om half 11 op bezoek bij Slikkerveer 2.

Opstelling RVVH 2: Zwagemaker, v/d Weele(46 Zoutewelle), Louter(85 v/d Weele), van Leenen(46 Swarttouw), Mars(46 Boogert), Volkman(46 Kloppenburg), M.Lopes(46 Terlouw), K.de Graaf(70 M.Lopes), Huizer, Hoogendoorn(70 van Leenen), v/d Male(70 Mars).

RVVH speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Nieuw Lekkerland 2.

De boys begonnen om half acht zonder verlichting, daardoor werd er 2x 40 minuten gespeeld. RVVH kreeg na 19 minuten een 1e mogelijkheid om te scoren via Jaden Gravenbeek, maar van de punt zestien schoot hij recht op de keeper af. Kort daarna namen de boys de leiding. Met een voorzet op maat zette Varoen Sewpal Oussama Amaarouk aan het werk, hij kopte uitstekend de 1-0 binnen. In de 25e minuut kon de keeper van Nieuw Lekkerland net redding brengen bij een vrije trap over 40 meter van Bob Krens.

Na het half uur kon Amaarouk goed doorbreken en de bal breed leggen op Jaden Gravenbeek die de 2-0 kon binnen tikken. Vlak voor rust kwam Nieuw Lekkerland met de aansluitingstreffer 2-1.

In de 2e helft bracht RVVH de marge weer snel naar twee. Kevin van Heek mist in een 1 op 1 situatie, maar kon terugleggen op de rand zestien waar Jardy Terwisscha de bal hard kon binnen schieten.3-1. Een minuut of tien later probeerde Lekkerland weer aansluiting te krijgen, maar de bal kwam recht op keeper Joris Vugt af. In de 72e minuut werd keeper Vugt wel gepasseerd met een streep van 20 meter in de bovenhoek. RVVH won de wedstrijd met 3-2.

Aanstaande zaterdag start RVVH met een uitwedstrijd voor de beker tegen Barendrecht 2. De aftrap is om 3 uur. Zaterdag 10 september speelt RVVH om half drie thuis tegen SSS 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Monteiro, M v/d Graaf(41 Spierings), Mosmans, Sewpal(32 G.Lopes), Krens(41 Capelle), Delgado, Msseyh(41 Malipaard), Terwisscha, Amaarouk(41 van Heek), Gravenbeek(41 Nazaryan).

RVVH O19-1:

RVVH oefende woensdagavond tegen Smitshoek O19.

De boys waren in de 1e helft heer en meester en hadden de wedstrijd al op slot moet gooien gezien het aantal kansen, Yovannie Dias zette met een inschuiver zijn team op een 1-0 voorsprong.

Na de pauze wou de bal er weer niet in bij een dominant spelend RVVH. Uiteindelijk kon Yovannie Dias na een perfecte voorzet de score verdubbelen. In het slot van de wedstrijd kon Smitshoek nog op 2-1 komen door een moment van verslapping bij RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis voor de beker tegen Capelle O19-2.

De vrouwenformatie gingen voor een oefenwedstrijd naar vv Schijf. Met een 1-1 gelijkspel keerden de vrouwen terug naar Ridderkerk. Lotte Smits scoorde namens RVVH.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie thuis voor de beker tegen Berkel Vr1. Zaterdag 10 september reist RVVH af naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen Wartburgia Vr1.