Verslag gespeelde oefenwedstrijden

Er zijn deze week weer een tweetal oefenwedstrijden gespeeld. RVVH 3 speelde tegen Drechtstreek en RVVH O19-1 speelde thuis tegen Slikkerveer O19-1.

RVVH begon met goed druk zetten op de keeper van Drechtstreek, dit leverde al een vroege voorsprong op. Jaden Gravenbeek maakte het mooi af.1-0. Na zo,n kwartier werd een uittrap van de keeper onderschept door Bart de Vries die geheel vrijstaand van zo,n 30 meter de trekker overhaalde voor de 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft had een vlotte aanval meteen succes. Jaden Gravenbeek was niet zelfzuchtig en geeft een assist op Bart de Vries die de 3-0 binnen de touwen werkt. Knullig balverlies van RVVH leidde tot de 3-1 . RVVH schrok hierna wakker.

In het slot van de wedstrijd werd er door beide teams nog 1x gescoord , dit leverde een eindstand op van 4-2. Jaden Gravenbeek scoorde voor de 2e keer voor de blauwwitte brigade.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Graaf(22 v/d Nat), Capelle(77 v/d Nat), M.Resoort(59 Malipaard), T.Resoort(54 Swarttouw), v Noppen(46 Spierings), de Ruiter, de Vries(77 Kloppenburg), Souisa, Gravenbeek, Huizer(77 Terwisscha).

RVVH O19-1:

RVVH speelde op eigen terrein een vriendschappelijke wedstrijd tegen Slikkerveer O19-1. In de 1e helft kwamen de boys op een 2-1 voorsprong. Na de pauze werd de voorsprong uitgebreid naar 4-1. Mike Kooiman en Indy Bekkers scoorden beiden tweemaal.