Verslag oefenwedstrijden

Dinsdagavond zijn er drie oefenwedstrijden gespeeld. Het 1e herenteam ging op bezoek bij Smitshoek en beide vrouwenteams reisden af naar Sassenheim voor de strijd tegen Ter Leede.

RVVH 1:

Beide teams kwamen moeizaam uit de startblokken. Slechts enkele keren zocht men het doel op, maar stond het vizier niet op scherp. In de 5e minuut trok Jesse Eggers de bal strak voor, maar het schot wat volgde door Christiaan Sprangemeijer ging recht op de keeper af.

Trainer Kevin Vink zette na een kwartier zijn spits Brandon Könemann al in om de wedstrijd te kantelen, maar hier kwam weinig verandering in. Patrick Lopes Da Veiga Martins schoot in de 32e minuut nog wel een bal op de lat. Enkele minuten later bediende Patrick Lopes spits Könemann met een fraaie voorzet, maar hij kopte de bal net over.

Vlak voor rust maakte Smitshoek het verschil. Joey Klein omzeilde keeper Nikolic en scoorde zo de 1-0, dit was ook tevens de ruststand.

In de 2e helft werd er weer volop gewisseld en kregen we een andere wedstrijd te zien. RVVH en Smitshoek gingen in een hoger tempo spelen, en er kwamen betere mogelijkheden. Alleen wilde de gelijkmaker er nog altijd niet in. Brandon Könemann was er telkens dichtbij, maar de scherpte bleef achterwege.

Halverwege deel twee bereikte Ibrahim El Koubai met een lange bal Könemann en weer werd de bal naast gekopt. Een kwartier voor tijd probeerde Leon Steketee vanaf de middellijn de keeper van Smitshoek te verrassen die wat ver voor zijn doel stond, maar de bal belandde net over de lat.

RVVH kon in de slotfase toch nog langszij komen. Brandon Könemann tikte vijf minuten voor tijd de 1-1 binnen. Enkele minuten later zette Shamir de Jesus goed druk en maakte hij zijn prima actie uitstekend af. De boys gingen alsnog met de verdiende 1-2 winst aan de haal.

Komende zaterdag oefent RVVH om half drie in en tegen Spijkenisse.

Opstelling RVVH: Nikolic, van Bruggen, van Vugt(65 Steketee), Eggers(65 El Koubai), Dragon(30 Merencia), Mosmans(65 van Barneveld), Celen(30 van Dongen), Nijgh(46 Ajaria), Sprangemeijer(46 Dieterich), Lopes Da Veiga Martins(46 de Jesus), Buist(15 Könemann).

De RVVH vrouwenhoofdmacht was niet opgewasse tegen de hoofdmacht van Ter Leede. Na een 3-0 achterstand bij rust ging de wedstrijd na 90 minuten met 5-0 verloren.

RVVH Vr2:

Ook het 2e team had het moelijk in Sassenheim. Een 1-0 achterstand kon weg gewerkt worden door Celine Schot. Na de gelijkmaker pikte Ter Leede toch weer een 2-1 voorsprong. Jennifer Bakker bracht  de stand voor de RVVH vrouwen weer in evenwicht.

Na tweemaal op achterstand te zijn gekomen kon RVVH nu een keer op voorsprong komen. Danique Slot zorgde voor de 2-3.

In de 2e helft won de thuisploeg toch nog de wedstrijd, na de 3-3 kwam de 4-3 eindstand op het scorebord te staan.