Verslag van de wedstrijd Nieuwenhoorn-RVVH voor de districtbeker

RVVH is er dinsdagavond in geslaagd om de achtste finale te bereiken van de districtbeker. De boys moesten het opnemen tegen eersteklasser Nieuwenhoorn.
Als alle kansen doelpunten waren geweest, dan had het een wedstrijd geworden met dubbele cijfers. De voorwaartsen van RVVH hielpen veel kansen om zeep. Na 2 minuten al sleepte Sanzio Dieterich de bal scherp voor het doel, maar Joey Klein kon de bal geen vervolg geven.
Een minuut later was het wel raak. Papito Merencia draaide zich goed weg van zijn directe tegenstander en opende zelf de score.0-1.
Enkele minuten later schoot Joey Klein met scherp na een cornerbal en maakte er 0-2 van.
Nieuwenhoorn stond erbij en keek er na. De tegenstander kon geen vuist maken tegen de Blauwwitte Brigade uit Ridderkerk. Keeper Levestone had dan ook een makkelijke avond.

RVVH voerde nog voor rust de score op naar een 0-4 voorsprong, door doelpunten van Nedely Fortes en Joey Klein die met hoofd scoorde.
De boys gingen met een ruime voorsprong de rust in.
In de 2e helft ging RVVH door met het missen van kansen. Nieuwenhoorn kwam in deze fase terug in de wedstrijd, het werd 2-4 waarbij ook Remon Luksch namens Nieuwenhoorn het net wist te vinden.
Daarna ging Nieuwenhoorn de bietenbrug op. Ze kregen een 2-7 nederlaag te verwerken.
Opmerkelijk was dat de 2-5 en de 2-6 gescoord werden door Mauro Kloppert en Wouter Swart.
Joey Klein bepaalde de eindstand op 2-7.

Zo speelt RVVH in de achtste finale thuis tegen Te Werve. De winnaar daarvan speelt ook thuis tegen Xerxes DZB of tegen Perkouw.
Opstelling RVVH:Levestone, Swart, van Leenen, Kloppert, Rodriquez de Pina(60 Capelle), Proost(68 Rietveld), Merencia, Cleef, Fortes, Klein, Dieterich(60 Eggers)
De razende reporter Arie Verveer.