Wedstrijdverslag oefenwedstrijden

Deze week zijn er weer enkele oefenwedstrijden gespeeld; RVVH Vr 2 speelde uit tegen Heinenoord Vr1, RVVH 1 oefende tegen Heerjansdam, RVVH Vr1 speelde tegen een combiteam van RVVH O17-1, RVVH O11-1 speelde voor het Ridderkerk toernooi tegen Bolnes O11-1 en RVVH O13-1 speelde ook voor het Ridderkerk toernooi tegen Bolnes O13-1.

RVVH 1:

Dinsdagavond speelde RVVH thuis een oefenpartij tegen Heerjansdam.

Trainer Ronald Hulsbosch had voor deze wedstrijd zijn team weer aardig door elkaar gemixt, spelers die afgelopen zaterdag niet of bijna niet in actie kwamen liet hij nu spelen. Op de bank beschikte hij tevens nog over enkele 2e elftal spelers.

Heerjansdam begon sterk aan de wedstrijd. De kansen die er kwamen waren dan ook voor de dambewoners. Keeper Danny Spelde moest met enkele fraaie reddingen een achterstand voorkomen.

RVVH had moeite met de tegenstander. Pas na 27 minuten schoot Wouter Swart een bal naast het doel. In de 39e minuut was het Jesse Eggers met een combinatie via Okan Arslan, waarna Jesse de bal prima voor het doel bracht op Gazar Dermendjan. Een schot van Gazar kon met moeite over de lat gewerkt worden door de keeper.

Vlak voor rust kwam Heerjansdam vrij makkelijk op een 0-1 voorsprong. Na een handsbal van RVVH lag arbiter van Eersel de bal op de stip.

In de 2e helft kwamen Mars, van Dongen, Haasdijk en Messina de gelederen versterken. Nu werd Heerjandam goed onder druk gezet en was het RVVH dat domineerde.

Al vroeg kon RVVH weer op gelijke hoogte komen, een keurige voorzet van Francesco Messina werd door Danny Haasdijk het doel in gewerkt.1-1.

In het laatste kwartier van de wedstrijd schoot Gazar Dermendjan nog in het zijnet, en Jessie Proost schoot de bal net over de lat. Vlak voor tijd pakte de Heerjansdam keeper met moeite een harde pegel van afstand van Danny Haasdijk. Even later blies van Eersel de wedstrijd naar het einde.

Een gelijkspel was gezien de twee verschillende helften wel de verhouding. In de 1e helft waren de kansen voor Heerjansdam, en in de 2e helft deelde RVVH de lakens uit. Komende zaterdag wacht weer de competitiewedstrijd tegen Die Haghe. Aanvang half drie.

Basisopstelling RVVH 1: Spelde, Eggers, Swart, El Koubai, van Halem, Proost, Arslan, Mulder, Sönmez, Stok, Dermendjan. Wisselspelers: Damian Mars, Ryan van Dongen, Danny Haasdijk, Francesco Messina en Huib van Barneveldt.

De vrouwen moesten het woensdagavond opnemen tegen een mixteam van RVVH Jo17.

In de 1e helft werkte Sharella Hunt een 0-1 achterstand weg. Jaline Hoek zette de vrouwen weer op voorsprong. Met een 2-2 tussenstand gingen beide teams naar de kleedkamer voor de rust.

Na de pauze won RVVH O17 met 4-2. Trainer Andrew Thomas miste aardig wat speelsters in deze wedstrijd, Sharona Versluis, Alyssa Dijkstra, Manuela Grootenboer en Lisanne van Gelder waren er onder andere niet bij.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam ging maandag naar de Hoekse Waard voor een oefenpartij tegen Heinenoord Vr1.

Eirine Tsiras opende de score voor RVVH.0-1.Dit was ook tevens de ruststand. Na de pauze werd de score verdubbeld door Fu-Sang Pott.

De wedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Ilse Schot nam plaats in het doel en RVVH speelde ruim een half uur met 10 vrouwen.

RVVH speelde woensdagavond voor het Ridderkerk toernooi tegen Bolnes O11-1.

Met de rust stonden de boys al op een riante 0-6 voorsprong. Sam Kreling had een belangrijk aandeel in de score, hij maakte vier van de zes doelpunten. Myka Laan opende de score en hij scoorde de 5-0.

In de 2e helft ging het minder snel. De boys liepen uit naar een 2-9 overwinning. Doelpunten kwamen van Myka Laan, Hugo van Aalst en Luc Koedood.

Donderdagavond ging RVVH op bezoek bij Bolnes voor een wedstrijd van het Ridderkerk toernooi.

Al snel was het duidelijk dat RVVH op alle fronten beter was dan Bolnes, de uitslag liep hoog op. De boys wonnen met 0-14.

Joel Hooghart scoorde 3x, Djenoah Duarte en Davey van Vught scoorden 2x. Bolnes schoot 2x in eigen doel.  De overige doelpunten kwamen van Miquel Garcia Moreno, Jasper Huizer, Sem van Vark, Zahed Zafraoui en Dylan Bakker.