Verslagen oefenwedstrijden dinsdag 3 september

Afgelopen dinsdagavond zijn er weer vier oefenwedstrijden gespeeld. RVVH 1 speelde aan de Sportlaan tegen SVS Capelle, RVVH 2 oefende op Sportpark ’t-Slot tegen Capelle 2, de vrouwenhoofdmacht speelde in Leiderdorp tegen RCL Vr1 en RVVH Vr2 oefende thuis tegen Sleeuwijk Vr1.

RVVH 1:

RVVH begon met een totaal ander team dan vorige zaterdag met de bekerwedstrijd tegen Papendrecht. Trainer Ronald Hulsbosch bracht onder andere Elkhuizen, van Valen, Brand,van Prooijen, Mosmans, Arslan en de Jesus in voor de oefenpartij tegen SVS Capelle. Na 17 minuten probeerde Okan Arslan de score te openen voor RVVH, maar na een pass van Gazar Dermendjan ging de poging van Arslan hoog over. Gino Stolk zette in de 25e minuut de 1-0 op het scorebord, een goed schot was onhoudbaar voor de keeper van SVS Capelle. In de slotminuten voor rust verzuimde RVVH om de score uit te breiden. Een voorzet van Dermendjan werd door Okan Arslan over gekopt, daarna miste Dermendjan na een prachtige steekpass binnendoor van Jessie Proost. RVVH ging met een geringe 1-0 voorsprong de rust in.

Na de pauze werd een fout achterin bij SVS meteen afgestraft. Gazar Dermendjan nam de bal keurig mee, het laatste tikje ging naar Jordi Mosmans om de klus te klaren. 2-0. Een minuut of tien later deed SVS wat terug, maar dit was voor korte duur. Na een steekbal van Thomas van Prooijen kon Gazar Dermendjan voor de 3-0 aanleggen. Later in de wedstrijd verlieten Gazar Dermendjan en Danny van Valen geblesseerd het veld, ze werden vervangen door Sprangemeijer en Yekhlef. Met een schot van afstand zette Gino Stolk de 4-1 eindstand op het scorebord.

Opstelling RVVH:Elkhuizen, Swart, Mosmans, van Valen(84 Yekhlef), Brand, van Prooijen, Proost(75 Gangadin), Stolk, Arslan(68 El Koubai), de Jesus, Dermendjan(64 Sprangemeijer).

RVVH speelde tegen Capelle 2. In de 1e helft gaven de boys goed partij, met een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Noury Mulder ging RVVH de kleedkamer in voor rust. Na de pauze gingen de boys met ruime cijfers ten onder. Capelle won met 8-1.

Opstelling RVVH 2: Bode, Louter(60 Voskamp), Bogdanovic, Pang, Mars(3 Sastrowitomo), Krens, van Dongen, Haasdijk, Drenthe( 46 van Barneveldt), Kalpoe.

In Leiderdorp speelden de vrouwen tegen het 1e team van RCL. Na 45 minuten kwamen beide teams niet tot scoren, met een 0-0 stand was de rust aangebroken. In de 2e helft kon RVVH toch het verschil maken. De wedstrijd werd met 0-4 gewonnen. Na de 0-1 van Jaline Hoek waren Sharona Versluis(2x) en Viviane Verheijen ook trefzeker.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam kwam aan de Sportlaan niet tot scoren. Tegen Sleeuwijk Vr1 bleef het 0-0. Er waren wel wat kansjes, maar die gingen er niet in. Het was een leerzame wedstrijd.