Selecteer een pagina

Door: Teun Rijsdijk

Wie gedacht had dat RVVH na zeven punten uit drie wedstrijden het lek boven had kwam de afgelopen week bedrogen uit. Eerst werd op dinsdag in de kwartfinale van de districtsbeker thuis met 1-4 verloren van de laaggeplaatste 1e klasser Te Werve en op zaterdag werd dat nog eens dunnetjes overgedaan met een 5-1 nederlaag uit tegen ’s-Gravenzande. Klein geluk is dat de concurrentie ook punten liet liggen m.u.v. Smitshoek dat zich aardig lijkt te herstellen.
Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen en degradatie of in het beste geval nacompetitie komt nu wel heel erg dichtbij. Na zaterdag volgen er nog drie wedstrijden tegen clubs die ook vechten tegen degradatie of nacompetitie terwijl de laatste drie wedstrijden uitgerekend tegen de huidige top drie gespeeld moeten worden.

Maar eerst de wedstrijd van zaterdag a.s. tegen Jodan Boys. Voor de club uit Gouda is er geen vuiltje aan de lucht, met 35 punten uit 23 wedstrijden nemen ze een comfortabele zesde plaats in. Afgelopen zaterdag werd er thuis nog met 3-1 van koploper Noordwijk gewonnen. Daarentegen verloor de club de week daarvoor de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Argon met 4-2. In de uitwedstrijd op 14 oktober in Gouda verloor RVVH kansloos met 4-0. Trainer is Dennis van den IJssel die ook het volgend jaar voor de groep zal staan.
Aan RVVH om aan te tonen dat de twee wedstrijden van vorige week een vergissing waren want een nieuwe nederlaag kan fataal zijn, de concurrentie blijft niet altijd verliezen.

De wedstrijd op het gemeentelijk sportpark zal onder leiding staan van scheidsrechter Martijn Germs uit Wilnis en begint om 14.30 uur.

Balsponsoren
• Fysiotherapiepraktijk Bolnes
• AA-LI Schoonmaak
• Xebius Grafisch Bedrijf B.V.
• Louter Goede Wijnen
• VandePallets B.V.
• Perspect Betonbeheer
• E.P.D. Infra
• Pijnacker Infra

Penaltybokaal
De strijd om de Van de Graaf & Meeusen penaltybokaal gaat ook zaterdag weer verder. Tijdens de rust van RVVH – Jodan Boys zal het team van RVVH O11-6 met elkaar gaan uitmaken wie zich plaatst voor de finale later dit seizoen.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06