Selecteer een pagina

Door: Teun Rijsdijk

Afgelopen zaterdag speelde RVVH in een uitwedstrijd tegen het eveneens laag geklasseerde FC Rijnvolgels met 0-0 gelijk. Een pluspunt was dat ook in deze wedstrijd achter de nul gehouden werd. Een minpunt was dat dat ook voor het geval was. Het veldspel is redelijk tot goed maar het scoren gaat de mannen van trainer Franken moeilijk af. Een geluk was dat ook de concurrenten, in de vorm van Argon, Smitshoek en AFC punten lieten liggen. Maar dat het tijd wordt dat RVVH punten gaat pakken is duidelijk.

Zaterdag a.s. komt de koploper Noordwijk op bezoek op het sportpark en misschien motiveert dat de blauw witten wel tot een topprestatie. Feit is dat RVVH tegen hoger geplaatste ploegen altijd een goede wedstrijd speelt.
De v.v. Noordwijk gaat stevig aan kop met achtentwintig punten, die behaald werden in elf wedstrijden. Eenmaal werd er gelijkgespeeld tegen Ter Leede en eenmaal werd een wedstrijd verloren en wel van Zwaluwen dat daarmee voor een grote verrassing zorgde.
In die elf wedstrijden werden tweeëndertig doelpunten gemaakt, dat is gemiddeld bijna drie per wedstrijd terwijl er maar acht tegendoelpunten geïncasseerd werden. Ter vergelijking: RVVH scoorde zeven maal en kreeg vijftien doelpunten tegen.

Het is dus duidelijk dat dit een moeilijke middag gaat worden voor de Ridderkerkers. Noordwijk wordt getraind door Kees Zethof die ook het volgend seizoen de leiding zal hebben. Topscorer is Tjeerd Westdijk die er al tien in heeft liggen.

Het vorig seizoen speelde RVVH succesvol tegen Noordwijk: uit werd het 2-2 mede door doelpunten van Dos Santos en Martha en thuis wonnen de Ridderkerkers met 2-0 door doelpunten van dezelfde twee spelers.

De wedstrijd op het gemeentelijk sportpark begint om 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Menno Kloet uit Rotterdam.

Balsponsoren
Vuurwerktoppers.nl
J.M.R. van der Meer Havenservice
Van Noppen Chocolade Atelier
Maas en Lya van Harselaar
E.P.D. Infra
Perspect Betonbeheer
E.L.A. Infra
JW Vastgoed

Penaltybokaal
Deze middag gaat tijdens de rust het team van O11-4 met elkaar de strijd aan wie de finale bereikt om de Van de Graaf & Meeusen penaltybokaal.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe!

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06