Selecteer een pagina

Door: Teun Rijsdijk

RVVH werd afgelopen zaterdag keihard met de neus op de feiten gedrukt door Jodan Boys dat veel heeft wat RVVH niet heeft n.l. fysieke kracht, lengte en dus kopkracht en een systeem dat niet alleen op balbezit gebaseerd is maar ook op doelpunten maken. Eén keer een bal raken en altijd een vrije man om aan te spelen. Helaas is het niet de eerste keer dat we het tegen een dergelijke strijdwijze moeten afleggen. Dat zouden we toch zo langzamerhand moeten weten.
Kijkend naar het spel krijg je ook niet de indruk dat de spelers met opgestroopte mouwen en tot het bot gemotiveerd het veld opgaan. Het feit dat er in de afgelopen twee wedstrijden geen enkele gele kaart aan een RVVH speler getoond werd zegt al veel.
Maar veel tijd om na te praten is er niet want zaterdag a.s. spelen we een echte zes punten wedstrijd en wel tegen Smitshoek dat drie punten meer heeft dan RVVH maar ook drie wedstrijden minder gespeeld heeft.

De uitwedstrijd op 2 december 2017 eindigde in een 1-1 gelijkspel nadat RVVH door een wonderschone hakbal van Sanzio Dieterich op een 0-1 voorsprong gekomen was. In de competitie 2016/2017 wonnen we thuis met 4-2 maar verloren we uit met 3-1.
Na de wedstrijd tegen Smitshoek spelen we op 14 april uit nog een zes punten wedstrijd tegen AFC dat op dit moment met twee punten voorsprong boven ons staat. Daarna volgt een uitwedstrijd tegen Rijnvogels en daarna drie loodzware wedstrijden tegen achtereenvolgens kampioenskandidaat Noordwijk (uit), het momenteel op de tweede plek staande Ter Leede (thuis) en de slotwedstrijd tegen SteDoCo (uit).

Als de vv Smitshoek kans ziet deze 12e plaats vast te houden zijn ze veilig en spelen ze ook het volgend jaar in de Hoofdklasse, aangevuld met een aantal ook bij ons bekende spelers als Joey Kleijn (nu RVVH), Frank Karreman (nu Capelle) en Ingmar Maayen (nu XerxesDZB).
Wij kijken ook met een schuin oog naar andere wedstrijden in de hoofdklasse A want deze zaterdag spelen ook AFC en Argon tegen elkaar en speelt Nootdorp tegen Ter Leede. Bij winst van RVVH, en verlies van m.n. AFC zouden er dus goede zaken gedaan kunnen worden.
Maar laten we niet te veel naar andere wedstrijden kijken, op die uitslagen hebben wij toch geen invloed. Het gaat erom dat wij zelf de broodnodige punten pakken te beginnen met zaterdag a.s.
Het is nog niet te laat maar de strohalm begint inmiddels wel erg dun te worden.
De wedstrijd op het gemeentelijk sportpark begint om 14.30 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter Bart van Rijsbergen uit Maasland.

Balsponsoren
• Dino Rodriques de Pina
• Teamleiders RVVH 1
• Kayleigh van Harselaar
• Tom Westerink
• Giovanni Franken
• Perspect Betonbeheer
• E.P.D. Infra
• Pijnacker Infra

Wij wensen u een prettige wedstrijd en hopen u na afloop nog even te zien in onze kantine!

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06