Door: Teun Rijsdijk

Bij Ter Leede hebben ze het na zaterdag j.l. niet zo op Ridderkerkse ploegen. Al in de eerste wedstrijd van dit seizoen verloor de ploeg uit Sassenheim met 1-0 van Rijsoord en zaterdag moest het ongeslagen thuisrecord van deze competitie er tegen RVVH met 0-1 aan geloven. RVVH zit in een flow. Na de eerste overwinning thuis tegen Swift en de prachtige zege op tweede divisionist Barendrecht werd er nu met 0-1 van titelkandidaat Ter Leede gewonnen. Evenals tegen Barendrecht was Sanzio Dieterich de doelpuntenmaker. Dat belooft nog wat voor het verdere verloop van de competitie.

Zaterdag a.s. staat er een kraker op het programma want dan komt SteDoCo op bezoek. STErk DOor COmbinatie is in 1946 ontstaan door een fusie van HVV en HBS uit Hoornaar en Hoogblokland. Afgelopen zaterdag werd afgetekend met 3-0 gewonnen van Argon. De ploeg uit Hoornaar doet het goed, met 17 punten staan ze op de tweede plaats na vijf gewonnen wedstrijden, twee gelijke spelen, o.a. tegen Rijsoord, en een verloren duel tegen het ongenaakbare Noordwijk dat al acht punten voorsprong heeft op de achtervolgers. Met wel een wedstrijd meer gespeeld.

Na een verblijf van twee seizoenen (eerst topklasse daarna derde divisie) degradeerde de ploeg dit jaar uit de derde divisie na in de nacompetitie tweemaal verloren te hebben van DOVO. Bij SteDoCo komen we een aantal bekenden tegen t.w. Roy Weber, Remco Buist, Rensy Barradas en Jordey van Dam die topscorer is met zes doelpunten. Trainer is Frans Adelaar, geassisteerd door de ook bekende Cor Lems, die moet proberen de ploeg weer terug te leiden naar de derde divisie.

De wedstrijd van zaterdag begint om 14.30 uur en zal worden geleid door scheidsrechter L. Timmer uit Apeldoorn.

Balsponsoren
Van Noppen Chocolade Atelier
J.M.R. van der Meer Havenservice
Henk Spelde
Robert Kooiman
E.P.D. Infra
Perspect Betonbeheer
E.L.A. Infra
Personal Fitness 4 You

Pupil van de week
Tijdens RVVH – SteDoCo is Jasper Huizer onze pupil van de week. Jasper is 10 jaar oud en al sinds 2013 lid van RVVH. Hij speelt op het middenveld van JO11-1 (E1). Zijn favoriete club is Feyenoord en zijn favoriete speler is Kevin de Bruyne van Manchester City. Bij RVVH is zijn 8 jarige broer Joris ‘the pitbull’ Huizer zijn grote favoriet.

Penaltybokaal
In de strijd om een finaleplaats om de Van de Graaf & Meeusen penaltybokaal zal zaterdagmiddag tijdens de rust het team van RVVH O11-3 het strijdperk betreden.

250 wedstrijden voor Dino Rodriques de Pina
Afgelopen zaterdag bij Ter Leede speelde onze aanvoerder Dino Rodriques de Pina zijn 250-ste wedstrijd in RVVH 1. Daarom zal hij voorafgaand aan RVVH – SteDoCo worden gehuldigd. Dino (34) is in de zomer van 2009 naar RVVH gekomen en is inmiddels aan zijn negende seizoen bij RVVH bezig. De op de linksback positie spelende verdediger is daarmee één van de oud gedienden en ervaren krachten binnen de RVVH selectie. Hij maakte dus alle mooie momenten van RVVH van de laatste jaren van dichtbij mee. Sinds een jaar is hij weer terug van een zware en langdurige knieblessure maar de sympathieke verdediger wist zich heel knap weer terug in de basis te knokken en verdient het dus in het zonnetje te worden gezet.

Wij wensen u een prettige wedstrijd toe!

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06