Voorverkoop kaarten Feestavond-Reünie 25 mei a.s.!

 

De voorverkoop van de kaarten voor de Feestelijke Reünie is inmiddels al enige weken onderweg en meer dan 200 kaarten (22-3) zijn uitgegeven. Voor deze Feestavond-Reünie, die op zaterdagavond 25 mei a.s. in Theater Het Plein, Koningsplein 2 te Ridderkerk wordt gehouden, zijn maximaal 350 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij want op is op! De kaarten worden digitaal verkocht via de EVENTIX ticketshop tegen betaling van € 10,- per kaart/per persoon.

Voorwaarden tickets:

  • U bent 16 jaar of ouder en
  • U bent lid van RVVH of
  • U bent oud-lid van RVVH of
  • U bent partner van een lid of oud-lid van RVVH of
  • U doet vrijwilligerswerk voor RVVH of
  • U bent sponsor van RVVH of
  • U bent partner van een sponsor van RVVH

Tijdens de Reünie zullen foto- en video opnamen worden gemaakt. Deze opnamen kunnen naar behoefte door RVVH worden gebruikt voor de interne communicatie en door RVVH eventueel beschikbaar worden gesteld aan externe media voor publicatie. 

Toelichting:

Het is vooral de bedoeling dat de Reünie bezocht gaat worden door veel leden en oud-leden van RVVH eventueel met partner. Dat betekent dus maximaal twee kaarten per bestelling. Verder geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

De kaarten zijn persoonlijk en daarom is het noodzakelijk om per kaart de juiste persoonlijke gegevens in te vullen. Doe dit zorgvuldig want bij de entree kunnen deze gegevens namelijk worden gecontroleerd met behulp van uw identiteitsbewijs. De kaarten zijn niet overdraagbaar.

Na het digitaal bestellen en betalen van de kaart(en), ontvangt u deze als e-mail en kunt u de kaart(en) zelf uitprinten. Ook kunt u de kaart opslaan op uw mobiele telefoon. Bij de entree worden de kaarten gecontroleerd met behulp van een scanner.

Wij begrijpen dat er vooral “oudere leden” en “digibeten” zijn die niet in staat zijn om zelfstandig kaarten te bestellen. Hiervoor wordt weer een moment georganiseerd om hierbij te ondersteunen. Dit moment is:

  • zaterdag 13 april a.s. van 13:30 tot 14:00 uur in de bestuurskamer RVVH (melden bij Erik den Hartog).

Brengt u in beide gevallen de persoonlijke gegevens van u en eventueel uw partner mee en tevens contant € 10,- per kaart. Kent u leden en oud-leden die niet in de gelegenheid zijn om de RVVH website te bezoeken, zorg dan dat zij via u alsnog op de hoogte worden gebracht van deze manier van aanmelden. Zij zullen u daarvoor dankbaar zijn!

Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met Erik den Hartog per e-mail harto132@planet.nl.