Selecteer een pagina

In aanloop naar de hervatting van de competitie oefent RVVH twee keer tegen een topper uit  de topklasse. Vandaag was de nummer vijf de tegenstander van RVVH dat zelf nummer vier in de hoofdklasse staat. Het  Op het veld was er geen niveauverschil merkbaar, in de eindstand ook niet. Het was en bleef 0-0.

RVVH wil de tweede helft van de competitie gaan vlammen.  Het kampioenschap is wellicht te hoog gegrepen gezien het machtsvertoon van Heerenveen. Een periode moet haalbaar zijn. Om sterk uit de startblokken te komen zoekt RVVH de tegenstand op in de voorbereiding. Wartburgia staat bekend op haar snelle spitsen. Voor de verdedigers van RVVH een uitdaging. Die uitdaging gingen de Herculesdames succesvol aan. De diepe ballen op de snelle spitsen werden keer op keer tijdig onderschept waardoor Wartburgia slechts enkele kansen kreeg. Aanvallend bleven de Ridderkerkse dames verzorgd opbouwen. In combinatie  met inzet leverde dit een aantal kansen op waarvan er één of twee zeker tot een doelpunt gepromoveerd hadden moeten worden. Aan de scherpte, maar voor al de durf om op doel te schieten, moet nog gewerkt worden.

Als test speelde RVVH de laatste tien minuten één op één achterin.  Dat was koren op de molen voor Wartburgia zonder dat ze daarvan profiteerden. De extra stootkracht voorin leverde de vrouwen RVVH ook geen winst op. Al met al een goede test. Volgende week komt de nummer drie van de Topklasse, Buitenverdert,  op bezoek in Ridderkerk.  Dan zal pas echt blijken hoe RVVH er voor staat.

RVVH: Lisette Snel, Alyssa Dijkstra, Danielle Noordermeer, Isabel Gulden, Celine Bruens, Jamie van Rijsbergen, Esmeralda van den Heerik, Romy Scherpenzeel, Nikki Roest, Ramona van der Harst, Fu-sang Pott, Annemarie Star, Jennifer Oliveira, Rachel van Harlingen.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06