Selecteer een pagina

Vandaag was het de laatste wedstrijd van het seizoen voor RVVH JO11-6 en we mochten thuis aantreden tegen Besiktas JO11-2 of wel nummers 5 tegen de nummer 4 van de ranglijst.

RVVH heeft door de zeer matige tweede seizoens helft een hele mooie eindklassering verprutst en er stond vandaag dan ook weinig tot niets meer op het spel.

Om te zien in hoeverre het team het afgelopen jaar is gegroeid hadden de spelers en trainers met elkaar vooraf afgesproken dat de spelers het vandaag “alleen” zouden doen zonder coaching van de trainers aan de zijlijn.

RVVH start goed aan de wedstrijd en krijgt al snel een paar grote kansen om de wedstrijd te openen door een bal op de lat en een te zacht intikkertje waardoor de keeper van Besiktas nog net met zijn grote teen kan redden blijft de 1-0 uit.

Besiktas heeft later meer geluk en scoort uit de eerste de beste kans die ze krijgen en brengt de stand op 0-1.
RVVH herpakt zich prima en nog voor rust weten ze de 1-1 op het scorebord te zetten en dit is dan uiteindelijk de rust stand.

Na rust blijft RVVH goed door voetballen echter is het weer Besiktas die weet te scoren en uitloopt naar een 1-3 voorsprong, RVVH blijft het proberen en blijft werken als een team, iedereen blijft elkaar helpen en coachen in het veld om de juiste oplossingen te vinden.
Uiteindelijk maakt RVVH dan nog de aansluitings treffer 2-3 maar verder komt RVVH helaas niet.

De opdracht om zonder coaching aan de zijlijn een goede wedstrijd neer te zetten hebben ze als team dan ook glansrijk doorstaan en hebben de spelers laten zien dat ze zeker zijn gegroeid als team en daar zijn wij als trainers dan ook zeker trots op.

Voor ons zit de competitie erop en wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun support en steun het afgelopen competitie seizoen.

Doelpunten maker van vandaag 2x Marko

Leah E2 en Marko E4 bedankt voor jullie inzet vandaag ( inleen spelers )

Alle inleen spelers van dit seizoen reuze bedankt voor jullie hulp en inzet.
Marko E4 – Tim F1 – Mika F3 – Iwo F3 – Nick E5 – Rayvanio E5 – Luca E4 – Sem F1 – Berry E3 – Stijn E3 – Milan E4 – Gyani F2 – Dyrone F2 – Elias E7 – Dylano E7 – Leah E2

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06