Selecteer een pagina

Vandaag mocht RVVH JO11-6 het opnemen tegen de koploper Spartaan ’20 JO11-11 of wel de nummer 4 tegen de nummer 1 van de ranglijst.

De koppies staan gespannen want de spelers weten dat ze tegen de koploper moeten en er punten gehaald dienen te worden om uitzicht te blijven houden op de 3e plek op de ranglijst.

RVVH en Spartaan’20 beginnen gretig aan de wedstrijd en gelukkig is het RVVH die de wedstrijd open breekt en Yuri uit een voorzet van Leah de bal in het doel kan tikken.
Spartaan komt goed terug en maken voor rust nog 1-1 en de 1-2 maar RVVH blijft goed meedoen en laat zich niet van de wijs brengen en strijden voor elke bal.

De 2e helft gaat RVVH meer op de aanval spelen door met een extra spits te voetballen wat zich dan ook snel uitbetaald.
Yuri gaat ervan door op links en geeft een strakke bal op Berry deze schiet hem geplaatst achter de doelman van Spartaan ’20.
Spartaan’20 geeft niet op en gaat weer opzoek naar de voorsprong en door knullig bal verlies van RVVH en iedereen in de aanval modes staat kan Spartaan’20 er doorheen lopen en komt dan ook weer op voorsprong, RVVH moet dan de rug weer rechten en gaat op jacht naar de gelijkmaker en deze valt dan ook uit een soort gelijke aanval als de 2-2 maar nu staat de 3-3 op het scorebord.

Helaas is Spartaan’20 de gelukkig vandaag en weten ze de 3-4 te scoren, RVVH kan de gelijkmaker niet meer forceren hoewel er nog wel grote kansen waren voor Danin en Stijn om de gelijkmaker te maken.

RVVH had minimaal recht op een punt maar het mocht niet zo zijn maar ze hebben het Spartaan ’20 toch ontzettend moeilijk weten te maken.

Mede door het verlies van de concurrent houd RVVH zicht op deze 3e plek en met nog 3 wedstrijden te gaan zullen we nog vol aan de bak moeten nog. ( 2x thuis en 1x uit wedstrijd )

Doelpunten makers deze week 1x Yuri en 2x Berry

Leah E2 – Berry E3 – Stijn E3 bedankt voor jullie inzet vandaag ( inleen spelers )

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06