Wedstrijdverslag ‘s-Gravezande-RVVH

Door: Arie Verveer

RVVH onderuit in oefenwedstrijd tegen ‘s-Gravezande

RVVH speelde voor de 2e maal tegen ‘s-Gravezande. De gasten uit het Westland kwamen nu op bezoek in Ridderkerk.  Vorige week kwamen de boys in het slot van de wedstrijd nog terug naar 2-2 door een late goal van Sanzio Dieterich. Nu miste trainer Kevin Vink enkele spelers wegens blessures en dergelijke.

Everton Pires Tavares, Gael Mondo en Sanzio Dieterich waren er niet bij. RVVH begon in de volgende opstelling: Joris Blaak, Leon Steketee, Gino Boers, Philip Dragon, Jordi Mosmans, Ibrahim El Koubai, Gino Stolk, Papito Merencia, Remco Buist, Mo Ajarai, Stevie Soares.

De oefenwedstrijd was opgedeeld in 4 delen van 25 minuten. RVVH probeerde in het 1e deel van 25 minuten afstand te nemen van de tegenstander, maar de kansen gingen er nog niet altijd in. Stevie Soares probeerde na 13 minuten de keeper te verrassen met een boogbal, maar deze ging te hoog. Even later zette Gino Stolk de bal diep voor het doel, maar de hoofdmacht kon er niet bij. Vlak voor de rustpauze kopte Remco Buist een cornerbal van Gino Stolk net over de kruising, daarna haalde Stolk van afstand zelf uit, maar de keeper zag de bal net naast gaan.

In het 2e deel begon RVVH met veel druk, maar ‘s-Gravezande kon toch vrij gemakkelijk de score openen. Met een simpele intikker bracht Frank Broos de gasten aan de leiding. RVVH kon daar aanvallend weing tegenover stellen. Alleen Remco Buist was dichtbij de gelijkmaker, maar de diepe bal van Gino Stolk ging te hard om tot afronding over te gaan.

RVVH zette in het 3e deel van de wedstrijd een aantal verse krachten in om het tij te keren, maar het verliep toch anders. Eerst bracht Jessie Proost vanaf de achterlijn Brandon Könemann in stelling, maar deze miste de scherpte. Enkele minuten later haalde Könemann van afstand uit, maar zijn pegel spatte op de paal uiteen.

‘s-Gravezande kwam daarna op een wat goedkope manier aan de 0-2. Een strak schot van Shajidan Sinnadurai ging via de paal weer terug het veld in, maar de scheidsrechter had blijkbaar gezien dat de bal over de lijn was gegaan dus keurde hij de treffer goed.

Korte tijd later zette Jessie Proost Brandon Könemann weer aan het werk, maar Brandon zag zijn schot weggehaald door de tegenstander. Even later liet Jesse Eggers de tegenstander vrij makkelijk lopen, waardoor Nelson Bashir de 0-3 op het scorebord bracht.

In het 4e en laatste deel van de wedstrijd kon RVVH geen vuist meer maken tegen de Westlanders. De 0-3 bleef dan ook gehandhaafd.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Jodan Boys. De wedstrijd start zaterdag om half drie.