Werkzaamheden accommodatie

Update onderhoud:

Om minder mobiele personen in de gelegenheid te stellen om op veilige wijze hoger gelegen rijen op de tribune te bereiken, zijn er leuning steunen gemonteerd. Bij de eerste thuiswedstrijd bleek de montage nog niet optimaal en inmiddels is dat verbeterd. Het is fijn dat de werkploeg meerdere positieve reacties heeft ontvangen op dit initiatief. 

De werkploeg heeft juist vóór aanvang van het seizoen de jeugdkleedkamers een opknapbeurt kunnen geven. Er zijn reparaties verricht, er is schoongemaakt en deuren en muren zijn geschilderd. Ook de verlichting is vervangen en wel door zuinige LED lampen met meer lichtopbrengst. De twee kasten in de gang van de jeugdkleedkamers, waar de spullen van de damesteams in zijn opgeborgen, zullen worden vervangen. De nieuwe kasten zijn inmiddels gearriveerd en zullen eerdaags worden geinstalleerd. 

Naast het nodige schoonmaakwerk zijn ook de deuren in de jeugdbestuurskamer geschilderd. Evenals de muren en het plafond in de hal en het toilet. 

Afgelopen weken zijn ook de trap en de betontegels voor het terras bij de mogelijk toekomstige buitenkantine gearriveerd. Het leggen van de tegels zal deze week voor een groot deel zijn afgerond. Daarna wordt de trap gemonteerd. Het is nog niet duidelijk wanneer de buitenkantine wordt gerealiseerd. Er zijn inmiddels bij diverse bedrijven prijzen opgevraagd en door de schaarste van materialen lopen de prijzen nog steeds op en moet voor een datum van daadwerkelijke uitvoering toch gerekend worden met 26 weken. Het is nu in ieder geval niet verstandig om tot plaatsing over te gaan. Met realisatie van het terras wordt het straks in ieder geval wel mogelijk om op dit gedeelte iets met de verkoop van consumpties o.d. te doen. Daarnaast moet er ook eerst worden gezorgd voor bemensing in een nieuwe buitenkantine. Er is nu al een tekort aan menskracht in de huidige kantine, bar en keuken. Zonder menskracht is het plaatsen van een buitenkantine op dit moment een slechte investering.

De volgende klus die gepland staat betreft het voorbereiden van de montage van reclameborden op de achterzijde – en binnenzijde (achterwand) van de tribune. 

Momenteel bestaat de werkploeg uit 8 personen die op werkdagen het onderhoud uitvoeren. We kunnen nog wel wat rechter handjes gebruiken om de boel schoon en in goede staat te houden. Ook al heb je maar een paar uurtjes te besteden ook dan is je steun welkom. Afwisselende klusjes zijn er genoeg. Meer weten? Kom dan eens langs om kennis te maken. Iedere werkdag tussen 8:00 – 10:30 uur is de werkploeg met een aantal personen aanwezig.