Oefenwedstrijd RVVH 1 – Spijkenisse 1

Voor deze wedstrijd had trainer Jan v/d Lugt van de afwezigen van afgelopen week nu wel weer de beschikking over Khalid Rahli, Oualid Tarifit en Laurens de Witte. Nieuwkomer Bradley Geldorp sloot ook aan bij de selectie.

RVVH had  in de 1e helft even moeite om op de helft van Spijkenisse te komen, maar na mate de wedstrijd vorderde pakte dit beter uit en golfde de wedstrijd wat op en neer. Toch echte grote kansen waren er niet te melden van beide kanten. In de 19e minuut verraste Luiz Baldeh Baldeh keeper Ragip Ozrak met een hard schot, maar de doelman kon goed redding brengen. Een minuut of tien later kreeg Laurens de Witte nog een beste kans om af te drukken in de zestien maar dit leverde ook niets op. Zo gingen de beide teams met een ongewijzigde stand de rust in.

Na de rust startte RVVH feller. Met twee verse krachten binnen de lijnen werd er weer een poging gedaan om van de nul af te komen. Oualid Tarifit was daar na een uur spelen al dichtbij. Hij kopte na een vrije trap de bal naast het doel. Enkele minuten later mikte Romano Niamut de bal ook net naast na een voorzet van Luiz Baldeh Baldeh.

In de 63e minuut kon RVVH dan eindelijk de leiding nemen. Bradley Geldorp maakte een goeie actie en ging door op de keeper die ver z,n goal uit kwam. De keeper werkte de bal weg en vervolgens kon Salaheddine El Mahjoubi goed oppikken en meteen van grote afstand de 1-0 in het lege doel werken. In het laatste kwartier voerde Thijs Blaak ook zo,n zelfde kunststukje uit en weer werd het lege doel gevonden en uiteraard de 2-0 voor RVVH. Aan de stand veranderde niets meer. Het bleef een mooie 2-0 overwinning.

RVVH heeft zich zaterdag weer wat verbeterd maar mist nog altijd een zestal spelers om het team volledig te maken. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH wederom een oefenwedstrijd, om acht uur gaan de boys op bezoek bij de 3e Divisionist TOGB op Sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. Bij TOGB komt RVVH ook ex-RVVHer Mo El Yakoubi weer tegen. Zaterdag 10 augustus staat er voor RVVH weer een oefenwedstrijd thuis gepland om half drie tegen Brielle.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Eggers(65 Volkman), Dijkgraaf, Niamut, M.Lopes(65 T.Blaak), Tarifit, de Witte, Rahli(65 Moreno), Nooitmeer(46 El Mahjoubi), Lopes Martins da Veiga(46 Geldorp), Baldeh Baldeh.