Reunie/feestavond RVVH 100 jaar 25-5-2019

Zaterdag 25 mei heeft RVVH de festiviteiten van haar 100 jarig bestaan afgesloten met een groots opgezette reünie/feestavond die werd gehouden in Theater Het Plein in het centrum van Ridderkerk.

De aankleding was met zo’n 1500 blauw witte ballonnen feestelijk als geheel en de verzorging met drank en hapjes was perfect geregeld door Hotel Van der Valk Ridderkerk. Ook de muziek mocht er zijn. Guus Bok en zijn band gaven de avond de muzikale swung die daarbij zeer op zijn plaats was. Ook het RVVH clublied werd in een modern jasje vertolkt met RVVH cracks als Herman Oelen en Gerard Plaisier als voorzangers naast Guus Bok.

De avond viel bij velen in de goede smaak. In de foyer kon men onder het genot van een drankje en een hapje bijpraten met elkaar, vele mooie herinneringen zullen zijn opgehaald, en in de zaal was er de muziek mede ook aangevuld door DJ Blonde en een saxofoniste van Timeless. Prachtig ook dat van het elftal dat in 1967 landskampioen werd ook diverse mensen nog aanwezig waren.

De organisatie kreeg de nodige complimenten en dat was ook meer dan terecht. De aanwezigen hadden tegen de klok van 24 uur een prachtige avond gehad die ze nog lang zal heugen. Op naar het volgende jubileum!!