Dagverslag zaterdag 7 september

Zaterdag speelden de meeste teams weer om de punten. De seniorenteams kwamen voornamelijk in bekerwedstrijden uit en de jeugdteams begonnen weer aan de Zwaluwen jeugdbeker competitie. Een vol programma dus op het eigen Sportpark, maar ook op andere velden gebeurde er veel.

RVVH 1:

De mannenhoofdmacht begon zaterdag al weer aan de 3e competitiewedstrijd van dit seizoen. De boys reisden af naar Voorburg , daar werden de degens gekruist met Forum Sport. Forum Sport staat momenteel 10e op de ranglijst en RVVH na twee gewonnen wedstrijden op een mooie 3e plek. Iedereen was natuurlijk benieuwd of het team van trainer Jan v/d Lugt de goede lijn van voorgaande wedstrijden door kon trekken.

Makkelijk zal het zeker niet worden, want Forum Sport ging doordeweeks voor de beker nog onderuit en willen nu niet weer voor de competitie ook punten verspelen.

Na het startsein van scheidsrechter S.W.A.J.van Westing begonnen beide teams voorzichtig en aftastend aan de wedstrijd. In het eerste kwartier van de wedstrijd gebeurde er dan ook weinig. Guytano dos Santos probeerde nog via een vrije trap de score te openen, maar zijn inzet leverde geen gevaar op. Halverwege de 1e helft deed Maurice Lopes ook een poging om de wedstrijd te kantelen, hij trok de zestien in en schoot de bal net langs de kruising.

Net voor het half uur kwam Forum Sport ook even gevaarlijk voor het doel van Kristian Nikolic, maar gelukkig kon Kristian Nikolic een afstandsschot goed redden. In de slotminuten voor de rust had RVVH enkele keren het verschil kunnen en zelfs moeten maken. Eerst was het Laurens de Witte die de bal terug lag op Guytano dos Santos, het schot wat volgde zeilde over het doel heen. Kort daarna kon Everton Pires Tavares met een lange bal Suently Alberto bereiken die in het vijfmeter gebied probeerde uit te halen, maar keeper Petter van Pruijssen was net op tijd om weg te werken. In blessuretijd mikte Patrick Lopes Martins da Veiga de bal ook nog naast het doel. Ruststand 0-0.

In de 2e helft kreeg de aanhang van RVVH maar weinig voorgeschoteld. Forum Sport werd sterker en waren ook meer aan de bal. Na 57 minuten viel voor Forum Sport dan ook een bevrijdende treffer. Een strakke voorzet van Jesse de Graaf werd door Haitam el Marid hard in het doel gewerkt.1-0. RVVH slaagde er niet in om de opgelopen schade snel weg te werken. Forum Sport drukte zes minuten later RVVH verder in de zorgen. Jesse de Graaf speelde zich slim vrij en scoorde 2-0.

De nodige wissels aan RVVH zijde leverden ook niets meer op. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende nederlaag voor RVVH. De verdiensten waren duidelijk voor Forum Sport dat zich kranig geweerd heeft tegen RVVH. Laten we hopen dat RVVH zich weer snel hersteld hiervan en dat dit eenmalig is. Komende zaterdag speelt RVVH weer op het vertrouwde Sportpark in Ridderkerk. Tegenstander is Xerxes DZB. Xerxes DZB is voor RVVH altijd een goeie voetballende tegenstander om tegen te spelen. Laten we hopen dat de boys zaterdag weer eens drie punten kunnen bijschrijven. Aanstaande dinsdagavond oefent RVVH op de Bongerd tegen Barendrecht.

Uitslagen overige wedstrijden: RKAVV-Westlandia 2-2, Xerxes DZB-Sc Feijenoord 4-1, Achilles Veen-Halsteren 4-1, Heerjansdam-Capelle 3-2, LRC-Poortugaal 1-2, HBS-WNC 3-0, Unitas-Zwaluwen 2-2.

Opstelling RVVH 1:Nikolic, Dijkgraaf, Alberto(69 Tarifit), Eggers, Niamut, El Mahjoubi(64 Merencia), de Witte(77 Moreno), dos Santos(64 Rahli), Pires Tavares(77 Proost), P.Lopes Martins da Veiga, M.Lopes.

RVVH begon zaterdag aan de 2e poulewedstrijd voor de beker. Vorige zaterdag pikte RVVH thuis tegen Barendrecht 2 een 5-0 overwinning. Nu gingen de boys naar Oudekerk a/d IJssel voor een wedstrijd tegen Spirit 2. RVVH opende al vlot met een beste kans voor Thijmen Vries uit een cornerbal. De keeper van Spirit moest na drie minuten de kopbal van Thijmen al wegwerken. Kort daarna ging een kopkans van Levi Hoogendoorn ook verloren. Na acht minuten slaagde Luiz Baldeh Baldeh er ook niet in om de score te openen, hij kwam 1 op 1 te staan maar schoot tegen de doelman op.

Het furieuze begin van RVVH duurde voort, want binnen een kwartier gaf Damian Mars een voorzet af op Levi Hoogendoorn die kon afronden, maar weer was de keeper van Spirit een sta in de weg. In de 19e minuut kwam Spirit geheel tegen de verhouding in op voorsprong. Na een overtreding van RVVH gaf scheidsrechter S.E.Geneuglijk een  vrije trap voor de thuisclub, vanaf 18 meter schoot Spirit onhoudbaar binnen.1-0. Een kwartier later bracht RVVH de stand weer in evenwicht, een mooie diepe bal van Remon Luksch kon fantastisch aangenomen worden door Levi Hoogendoorn. Hij speelde de keeper uit en werkte de 1-1 binnen. Ruststand 1-1.

Na de pauze werd de druk opgevoerd door RVVH en in de 50e minuut kregen de boys dan ook de voorsprong. Thijmen Vries nam een run over rechts en met een keurige voorzet op maat werd Tayfun Karaca in stelling gebracht en met een volley schoot hij snoeihard raak.1-2. Spirit hoopte op gelijke hoogte te komen maar kwam toch tekort. RVVH verzuimde om de score verder uit te breiden. Luis Baldeh Baldeh schoot voorlangs en in de slotfase slaagde ook Tayfun Karaca er niet in om de 1-3 binnen te werken. Een listig schot van Tayfun Karaca werd door de keeper losgelaten, daarna werkte Youri Volkman de bal wel in het doel maar de treffer ging niet door wegens buitenspel.

Vlak voor  tijd slaagde Luis Baldeh Baldeh er weer niet in om de keeper te passeren. In blessuretijd kon Jayden Gravenbeek 1 op 1 ook niet afronden. De wedstrijd eindigde in 1-2. Als alle gemiste kansen op rij raak waren dan hadden we een behoorlijke grote score gehad voor RVVH. De drie punten zijn weer binnen. RVVH staat ongeslagen bovenaan in de poule. Aanstaande zaterdag speelt RVVH weer op eigen terrein om kwart voor twaalf voor de beker tegen Slikkerveer 2. Komende dinsdagavond staat er op eigen terrein om 8 uur een oefenwedstrijd gepland tegen Nieuwerkerk 2.

Opstelling RVVH 2:van Staaijeren, Mars(53 Volkman), Swarttouw, Luksch, Boogert(53 Mpongo), Terlouw, T.Blaak(69 Gravenbeek), Vries, Baldeh Baldeh, Hoogendoorn(64 D.Arnold), Karaca.

RVVH speelde de 2e bekerwedstrijd op eigen terrein. De boys namen het op tegen Zestienhoven 2. Al vroeg nam RVVH de leiding door een diagonaal schot van Habib Oreagba. Lang kon RVVH hier niet van genieten want binnen vijf minuten kwam Zestienhoven uit de counter op 1-1. In de 9e minuut wist keeper Sidney Batenburg een achterstand te voorkomen door met zijn voet redding te brengen.

RVVH draaide de duimschroeven even  aan en nam de leiding. Jardy Terwisscha tikte een lage voorzet van Robin Malipaard goed binnen voor de 2-1. Net voor het half uur was Jardy Terwisscha nogmaals trefzeker voor de 3-1. In de slotminuten voor rust liep de score verder op. Bart de Vries was goed in de aanname en tekende voor de 4-1 en Habib Oreagba liet de 5-1 in de korte hoek vallen.

In  de 2e helft zette RVVH de goede lijn weer verder voort. Na 63 minuten wisten de boys al weer te scoren, Manuel Milambo kon met een punter de 6-1 in het doel werken. Tien minuten voor tijd haalde Jordi Mosmans over een afstand van 25 meter geweldig uit, de keeper werkte weg en in de rebound prikte Mike Kooiman de 7-1 snel binnen. In de slotminuten mocht Mike Kooiman gaan aanleggen voor zijn 2e van de wedstrijd. Vanuit een strafschop schoot hij de 8-1 raak.

Het was nog niet gedaan bij RVVH want een minuut later werd Jaden Gravenbeek in stelling gebracht door Habib Oreagba, Jayden volleerde de bal in de onderhoek. Het slotakkoord was weer van Mike Kooiman. Hij werd weggestuurd door de as door Manuel Milambo en bracht de eindstand in 10-1. Zo heeft RVVH ook de 2e overwinning te pakken voor de beker. De boys gaan nog ongeslagen aan kop in de bekerpoule. Aanstaande zaterdag staat er voor RVVH de laatste bekerwedstrijd op het programma, om 12 uur speelt RVVH een uitwedstrijd tegen CVC Reeuwijk 2.

Opstelling RVVH 3:Batenburg(46 Willemen), Langeler, Monteiro, R.Resoort(46 Groeneveld), Malipaard, Mosmans, Krens(70 Kouwen), de Vries(46 Milambo), Terwisscha(61 Gravenbeek), Kooiman, Oreagba.

RVVH was dinsdagavond begonnen aan de serie bekerwedstrijden, tegen Slikkerveer werd toen met 2-0 gewonnen. Zaterdag moesten de boys het opnemen tegen Fc Binnenmaas 5. De goeie lijn van de 1e wedstrijd kon nu ook doorgezet worden. RVVH nam snel de leiding, een voorzet van Lars Achterberg werd door Fahiem Qayoumi verzilverd.0-1. Later werd de voorsprong verdubbeld door Kelvin Komduur. Helaas viel nog geheel onverwachts de 1-2.

In het 2e deel van de wedstrijd werd de voorsprong fel verdedigt door RVVH. Later moest RVVH met een man minder wegens een rode kaart zien te overleven. Gelukkig werd de winst nog zeker gesteld door een doelpunt van Tom(Fatty) Overduin. De boys wonnen de wedstrijd met 1-3. RVVH sta nu ongeslagen op een 2e plek in de bekerpoule, koploper Barendrecht 6 heeft een beter doelgemiddelde dan Barendrecht. Aanstaande zaterdag staat de bekerkraker op het programma, op de Bongerd neemt RVVH het om 1 uur op tegen Barendrecht 6.

RVVH had in de 1e bekerwedstrijd weinig succes. De boys gingen tegen Xerxes DZB met 4-3 onderuit. Zaterdag stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen Neptunus/Schiebroek 6. In de 1e helft keek RVVH na 10 minuten al tegen een 0-1 achterstand aan. Tien minuten later kwamen de boys weer terug in de wedstrijd, uit een voorzet van Daniël Vermeulen kopte Ruben van Vliet de 1-1 binnen. Met een gelijke stand zochten beide teams de kleedkamer op voor rust. Na de pauze ging de wedstrijd met 1-2 verloren. Aanstaande zaterdag volgt nog een uitwedstrijd om 12:25 uur tegen Hillegersberg 4.

RVVH O23-1:

RVVH pikte afgelopen zaterdag in het openingsduel thuis tegen Sparta AV O23-1 de volle drie punten voor de competitie. Nu gingen de boys op bezoek bij de nummer twee op de ranglijst BVCB O23-1. In een gelijkopgaande 1e helft nam RVVH de leiding maar helaas werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel. Door twee persoonlijke fouten kwam BVCB op een 2-0 voorsprong, Luca de Neve scoorde voor rust de 2-0. Even later raakte Jamir Cuvalay nog de paal.

In de 2e helft domineerde RVVH, helaas ontbrak de scherpte bij de afronding. De wedstrijd ging met 2-0 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen de nummer 6 Unitas’30 O23-1.

RVVH O23-2:

RVVH won de 1e wedstrijd van de competitie met 4-6 van Papendrecht O23-1. Zaterdag speelde RVVH wederom een uitwedstrijd, in Dordrecht namen de boys het nu op tegen Oranjewit O23-2. RVVH startte matig aan de wedstrijd, het bleek lastig combineren onderling en ook was het moeilijk om de juiste kleur in te spelen, het gevolg was dan ook een snelle 1-0 achterstand. Gelukkig bleef de 1-0 staan tot de rust.

In de 2e helft kon RVVH in een opleving snel op gelijke hoogte komen door een doelpunt van Jarmo de Bode. Hierna zakte het weer helemaal weg. Met gehaast voetbal kwamen de boys niet meer terug in de wedstrijd. Na de 2-1 scoorde Oranje Wit in de laatste seconde ook nog eens de 3-1. Hier bleef het ook bij. Aanstaande zaterdag spelen de boys spelen de boys hun 1e thuiswedstrijd voor de competitie om half drie tegen Bolnes O23-1.

RVVH O19-1:

RVVH startte zaterdag met een uitwedstrijd tegen Pernis O19-2.

De begon namen al vroeg afstand van hun tegenstander. Binnen drie minuten leverde Lucas Lu al de 0-1 voorsprong op het scorebord, na een goeie aanname kon hij goed binnen schieten. Een minuut of vijf later schoot Lucas Lu nogmaals raak uit een afgeslagen bal.0-2. Vlak voor rust werd de winst al zeker gesteld door een verwoestend schot van Ruben v/d Elst. 0-3 was dan ook de ruststand.

Na de pauze breidde RVVH de score verder uit. Een bekeken schot van Pascal Valieva zorgde voor de 0-4. Daarna kon Ruben v/d Elst simpel de 0-5 binnen tikken. RVVH zakte hierna weer in waardoor Pernis nog terug kon komen tot 2-5. De 2-5 kwam uit een strafschop tot stand. Aanstaande zaterdag spelen de boys om half drie op eigen terrein tegen Poortugaal O19-3.

RVVH O17-1:

Voor de 1e competitiewedstrijd gingen de boys op bezoek bij BZC/Zuiderpark O17-1.

In de 1e helft begon RVVH slordig, twee mooie kansen werden om zeep geholpen door Ali Can. Aan de andere zijde kwam de tegenpartij wel geheel makkelijk aan de leiding, uit een strafschop werd het 1-0 na 32 minuten. Deze tussenstand bleef in de rust ook op het scorebord staan.

In de 2e helft startte RVVH fel en dominant, na 61 minuten kregen de boys loon naar werken. Met een mooie assist van Dyrone Vaarnold werd Ali Can bereikt die kon het daarna goed afmaken voor de 1-1. Er werd nog wel druk uitgeoefend op de tegenstander maar gescoord werd er niet meer door beide teams. Eindstand 1-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om half 1 tegen Rotterdam United O17-1.

RVVH O16-1:

Op eigen terrein begon RVVH  tegen CWO O16-1.

RVVH stelde zich wat afwachtend op. Na 13 minuten liepen de boys al een 0-1 achterstand op. Een minuut of tien later maakte CWO de 2-0. Daarna werden de mouwen opgestroopt en kreeg RVVH de aansluiting weer terug. Daniël Usa tekende voor een 2-1 ruststand.

Na de pauze kwamen er wat meer kansjes maar een treffer bleef nog uit. De boys konden uit een strafschop de 2-2 scoren maar schoten deze kans naast het doel. Later in de wedstrijd zorgde Jayce Bijvoets voor de gelijkmaker. Beide teams kwamen hierna niet meer tot scoren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen VFC O16-1. Komende woensdagavond oefent RVVH op Sportpark Varkenoord tegen Sc Feijenoord O16-1.

RVVH speelde op eigen terrein tegen CvvZwervers O15-1.

In een rommelige 1e helft werd er door beide teams niet gescoord. Na de pauze kon Cvv Zwervers uit een strafschop de leiding nemen. De wedstrijd ging met 0-2 verloren.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half elf een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O15-2. Komende woensdagavond speelt RVVH op eigen terrein een oefenwedstrijd om 7 uur tegen Nieuwerkerk O15-2.

RVVH O14-1:

Op de hete zaterdagmorgen speelde RVVH op eigen terrein tegen Hellevoetsluis O14-1.

De boys hadden het lastig in de 1e helft. Met een 0-3 achterstand ging RVVH de rust in. Na de rust ging de wedstrijd met 2-5 verloren. Doelpunten van RVVH kwamen van Hellevoetsluis en van Myro van Toorn. Aanstaande zaterdag gaan de boys richting Numansdorp voor een wedstrijd tegen NSVV O14-1.

RVVH begon op eigen terrein met een wedstrijd tegen Barendrecht O13-4.

In een onrustige 1e helft wist  RVVH toch de leiding te nemen. Roel v/d Greijn opende de score voor de blauwwitte brigade. Daarna was hij nogmaals trefzeker voor de 2-0. RVVH hield hoge druk en kon daardoor ook de voorsprong verder uitbouwen. Na de 3-0 van Rayan Ahansas zorgde Gillion Pietersz voor de 4-0 ruststand.

In de 2e helft ging de tegenstander iets anders spelen. Daardoor viel wel de 4-1. Hierna herpakte RVVH zich en werd de wedstrijd met 5-1 gewonnen door een doelpunt van Amin Massaoudi. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur een uitwedstrijd tegen Slikkerveer O13-2.

RVVH O12-1:

Op de zonnige zaterdagmorgen begon RVVH met een uitwedstrijd tegen Victoria’04 O12-1.

Tegen een fel en fysiek sterke tegenstander kwam RVVH moeilijk in hun spel. Victoria’04 nam de leiding maar na hard werken kwam er de verdiende gelijkmaker van Yusuf Baran Yar. RVVH beloonde zichzelf voor rust nog met een 1-3 voorsprong. Doelpunten werden gescoord door Chidubem Nwokoro en Gabriël Garcia Bellas.

Na de pauze trok RVVH het goeie spel door, de wedstrijd werd met 2-7 gewonnen. Ezekiel Manana Adames tekende voor de 1-4. Daarna waren Collin Bekkers en Yusuf Baran Yar goed voor de 1-5 en de 1-6. Het slotakkoord kwam van Gabriël Garcia Bellas.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur op eigen terrein tegen Zwaluwen O12-1.

RVVH begon op eigen terrein tegen Zwervers IJvv O11-1.

In de 1e helft ging RVVH slecht van start. Na een 0-5 achterstand bracht Angelo Roos RVVH weer terug in de wedstrijd. Met een 1-6 achterstand ging RVVH de pauze in.

In de 2e helft scoorde Joah v/d Greijn nog wel de 2-6 maar helaas ging de wedstrijd bij deze stand verloren.

Aanstaande zaterdagmorgen speelt RVVH om half negen een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O11-3.