Oefenwedstrijden dinsdagavond 10 september

Dinsdagavond werd er door RVVH 1 en RVVH 2 een oefenwedstrijd gespeeld. Op de Bongerd speelde de hoofdmacht tegen Barendrecht en het 2e team kwam op eigen terrein uit tegen Nieuwerkerk 2.

RVVH 1:

Op nat Sportpark de Bongerd keken een klein aantal toeschouwers vanaf de tribune naar de oefenwedstrijd tussen Barendrecht en RVVH. Een aardig krachtsverschil tussen beide teams, want Barendrecht bevind zich in de 2e divisie van het zaterdagvoetbal en RVVH in de 4e divisie. Toch waren er bij beide teams wel enkele wijzigingen aangebracht ten opzichte van de vaste teams voor competitie. Bij Barendrecht waren onder andere Joey Jongman, Romano v/d Stoep, Jay Brand en Joshua Kassels aanwezig van de selectie. Trainer Jan v/d Ligt gaf nu onder andere speelminuten aan Tim Elkhuizen, Luis Baldeh Baldeh, Brandon Nooitmeer,Jessie Proost en Jeremy Moreno.

RVVH begon sterk aan de wedstrijd en kreeg enkele mogelijkheden om de score te openen. Bradley Geldorp plaatste de bal goed bij Luis Baldeh Baldeh maar het schot wat volgde ging ruim naast. Na vijf minuten kopte Oualid Tarifit de bal ook naast na een cornerbal van Khalid Rahli. Barendrecht miste ook wat scherpte bij de afronding. In de 17e minuut mikte Romano v/d Stoep de bal naast bij een vrije trap.

De wedstrijd golfde wat op en neer Qua mogelijkheden. Khalid Rahli haalde na 24 minuten de trekker over maar schoot een metertje naast. Twee minuten later moest keeper Tim Elkhuizen even alles uit de kast halen, Jesse Eggers miste de bal en Luc Dielhof kon overnemen. Gelukkig bleef een doelpunt uit. Net na een half uur was er een mooie uitbraak aan de linkerkant van Bradley Geldorp hij kon goed voorgeven op Khalid Rahli maar die miste de bal. Voor rust maakte Bradley Geldorp weer een mooie actie wat eindigde met een goed schot net over het doel van keeper Jomar Gomes van Barendrecht. Barendrecht wist hierna de ruststand op 1-0 te brengen door een doelpunt van Joshua Kassels.

In de 2e helft maakte RVVH een goeie start. Khalid Rahli wist in drie minuten tijd de keeper tweemaal te verrassen waardoor RVVH ineens na 49 minuten op een 1-2 voorsprong stond. Lang kon RVVH niet genieten van de voorsprong want een minuut of vier later schoot Brent Vugts van afstand de gelijkmaker binnen. RVVH bood goed tegenstand en kreeg via Brandon Nooitmeer weer de kans om de leiding te nemen. Brandon maakte en haalde uit, keeper Gomes kon de bal net tot corner verwerken. Uit de cornerbal van Guytano dos Santos kopte Nooitmeer naast.

In de 71e minuut bracht Barendrecht via de paal de stand op 3-2. RVVH wisselde nog en probeerde nog de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Vlak voor tijd was Patrick Lopes Martins da Veiga daar het dichtste bij, maar hij schoot recht op de keeper. Zo eindigde de wedstrijd in het voordeel van Barendrecht met 3-2. Niettemin een nuttige en aantrekkelijke wedstrijd van RVVH zijde. Komende zaterdag moet RVVH op eigen terrein weer de drie punten binnen slepen als Xerxes DZB op bezoek komt.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Dijkgraaf, Eggers(46 Niamut), Proost, Tarifit, Rahli, Merencia, Nooitmeer(82 M.Lopes), Geldorp(74 Pires Tavares), Baldeh Baldeh(74 P.Lopes Martins da Veiga), Moreno(46 dos Santos).

RVVH oefende op eigen terrein tegen Nieuwerkerk 2.

Na 7 minuten kwam Kevin de Graaf al 1 op 1 met de keeper te staan, maar hij mikte de bal over het  doel. Drie minuten later kwam Nieuwerkerk na een misverstand bij RVVH op een 0-1 voorsprong. RVVH was in de 18e minuut dicht bij de gelijkmaker. Een voorzet van Twan v/d Weele werd door Thijmen Vries in kansrijke positie over het doel gewerkt. Gelukkig had Nieuwerkerk hierna het vizier ook niet op scherp want een schot belandde op de paal.

Kort hierna schoot Kevin de Graaf wel de gelijkmaker binnen, maar hij deed dit in buitenspelpositie. In de slotminuten voor rust werden pogingen van Youri Volkman en Kevin de Graaf op tijd onschadelijk gemaakt. Met een 0-1 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze had RVVH  wederom moeite om de bal in het doel te krijgen. Jaden Gravenbeek schoot voorlangs en Marco Spijkerman zijn schot werd gekeerd door de keeper. In de 65e minuut kon RVVH eindelijk de gelijkmaker noteren, Kevin de Graaf rondde beheerst af.1-1. Drie minuten later kwamen de boys weer aan de leiding. Tayfun Karaca kreeg de bal mee van Youri Volkman en schoot snoeihard binnen.2-1.

Een kwartier voor tijd was Tayfun Karaca dichtbij de 3-1 maar helaas spatte zijn schot op de paal. In de slotfase werd een fout in de defensie bij RVVH afgestraft door Nieuwerkerk.2-2. Tayfun Karaca kon in het slotakkoord van RVVH toch nog zorgen voor de 3-2. Een foute inspeelbal werd genadeloos afgestraft.

Opstelling RVVH 2:van Staaijeren, v/d Weele(46 Spijkerman), Tuinfort(60 Swarttouw), B.de Graaf, Mpongo, Terlouw(46 Gravenbeek), T.Blaak, Vries, Volkman, K.de Graaf(70 v/d Weele), Karaca.