Oefenwedstrijd TOGB 1 – RVVH 1

Door: Arie Verveer

Dinsdagavond ging de mannenhoofdmacht naar Berkel. Op het mooie Sportpark Het Hoge Land werden de degens gekruist met 3e divisionist TOGB. Een goed spelend RVVH kwam  in de 1e helft niet in de problemen tegen het sober spelende TOGB. De kansen en mogelijkheden waren schaars van beide kanten. Na 11 minuten probeerde Bradley Geldorp de wedstrijd open te breken, maar zijn schot belandde in de handen van de keeper. Kort voor rust kon Khalid Rahli hard uithalen na een vrije trap van Philip Dragon, de keeper werkte weg en Laurens de Witte slaagde er daarna ook niet in om de bal tussen de palen te krijgen. Even later kon Bradley Geldorp na een goeie aanname meteen Maurice Lopes in stelling brengen. Zijn schot werd geblokt door de keeper. Beide teams gingen met een ongewijzigde stand de rust in.

Na de pauze werd RVVH sterker en kwamen er ook meer kansen. Khalid Rahli opende de score voor RVVH, door goed druk te zetten werd de bal veroverd en kon Khalid vanaf de linkerkant ver en hard binnen schieten. 0-1. Nog geen twee minuten later trachtte Oualid Tarifit de score te verdubbelen maar zijn schot miste de scherpte voor de afronding.

Een kwartier voor tijd een knappe steekbal van Luiz Baldeh Baldeh op Laurens de Witte die meteen uithaalde maar net over het doel schoot. Zo eindigde de wedstrijd in een 0-1 overwinning voor RVVH. Een knappe prestatie van het team dat nog altijd een aantal vaste selectiespelers van afgelopen seizoen moet missen.

Aanstaande zaterdag spelen de boys weer om half drie op eigen terrein tegen  Brielle.