Verslag oefenwedstrijden 20-21 augustus

RVVH 2

Dinsdagavond speelden de boys al weer de 2e oefenwedstrijd ter voorbereiding op de beker en competitiewedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen. Door afwezigheid van trainer Han van Harselaar(rugblessure) nam nu assistent trainer Dirk van Leenen de honneurs waar. Op het eigen Sportpark kreeg RVVH nu Pelikaan 2 op bezoek.

De boys kwamen scherp en fel uit de startblokken en al vroeg namen ze de leiding. In de 6e minuut ging Tayfun Karaca al gevaarlijk de zestien in, en aan zijn zijde liep Kevin de Graaf mee daar wel raad mee wist. Met volle kracht schoot hij de 1-0 binnen. Twee minuten later drukte RVVH verder door. Thijmen Vries verovert de bal en scoorde de 2-0. Het leek er even op dat RVVH de score snel zou opschroeven maar de doelpunten bleven uit. Kevin de Graaf schoot na 19 minuten een assist van Tayfun Karaca net over de lat en kort daarna slaagde Pelikaan er ook niet in om de 2-1 te scoren, uit een vrije trap werd de lat geraakt. Met een 2-0 voorsprong gingen de boys de kleedkamer in voor rust. De bezoekers die ook even een bakkie wilde doen kwamen bedrogen uit want de kantine was helaas gesloten.

In de 2e helft kwamen er maar liefst zes verse krachten binnen de lijnen. RVVH liet nu de score wel verder oplopen. Na een uur spelen stonden de boys al op een riante 4-0 voorsprong. Kevin de Graaf maakte er in de 51e minuut 3-0 van en in de 60e minuut kapte hij binnen de zestien zijn tegenstander uit en maakte er ook nog eens 4-0 van.

Even later was Tayfun Karaca langs de zijkant weg en passte de bal door naar Bo Terlouw die kon na een mooie kapbeweging uithalen voor de 5-0.

In de 70e minuut pikte Tayfun Karaca ook weer eens zijn goaltje mee, hij schoot in de verre hoek de 6-0 binnen.  Daarna werd er nog volop gewerkt om de 7-0 op het scorebord te krijgen maar de scherpte ontbrak. Bo Terlouw schoot net naast en in de 82e minuut raakte een schot van Tayfun Karaca de paal. De scheidsrechter blies vijf minuten voor tijd de wedstrijd naar het einde. RVVH won de wedstrijd met 6-0.

Een nuttige oefenwedstrijd en weer een ruime overwinning. Afgelopen zaterdag 3-6 winst op SCO’63 1. Komende zaterdag speelt RVVH de 3e oefenwedstrijd om half 12 thuis tegen Nieuwenhoorn 2

Opstelling RVVH 2: van Staaijeren, Swarttouw, van Halem, Boogert, Spijkerman, Vries, T.Blaak, Luksch, Mars ,K.de Graaf, Karaca. Wisselspelers: Terlouw, B.de Graaf, L.Hoogendoorn, Mpongo, v/d Weele, Tuinfort.

RVVH 3

De boys hadden woensdagavond een 1e elftal tegenover zich. Het pittige Xerxes DZB zo bracht al vroeg het scorebord in werking. Binnen 1 minuut stond RVVH met 0-1 achter, daarna werd de score in 18 minuten tijd opgevoerd naar 0-3. RVVH probeerde via Habib Oreagba nog wel iets terug te doen maar schot in de korte hoek werd gepakt door de keeper. Keeper Sidney Batenburg deed er alles aan om een grotere achterstand te voorkomen. In de 25e minuut pakte hij een goed schot vanaf de penaltystip. Twee minuten later schoot Mike Kooiman vanaf de linkerkant recht op de keeper. Vlak voor rust tikte Xerxes DZB alsnog de 0-4 binnen. Met deze achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft haalde Habib Oreagba eindelijk de nul van het scorebord. Na een goeie combinatie met Bo Terlouw tikte Habib uiteindelijk de 1-4 binnen. Halverwege de 1e helft pakte de Xerxes keeper in de reflex nog een bal van Rick Resoort. Een kwartier voor tijd probeerde RVVH in de 5 meter nog een corner binnen te koppen met een snoekduik maar uiteindelijk lukte dit niet. Eindstand 1-4. Aanstaande zaterdag oefenen de boys om 12 uur tegen Vlotbrug O23-1.

Opstelling RVVH 3:Batenburg, Langeler, R.Resoort, Zeij(46 Monteiro), Malipaard, Terlouw(58 Gravenbeek), Krens, de Vries, Terwisscha(18 Bashir), Kooiman(70 Gouman), Oreagba(80 van Heek).

RVVH O17-1

RVVH startte woensdagavond aan een 1e oefenpartij tegen Spirit O17-1.

In de 1e helft keken de boys al tegen een 2-0 achterstand aan bij rust. Na de pauze ging de wedstrijd met 5-1 verloren. RVVH speelde een half uur lang met 10 man wegens een rode kaart. De enige treffer kwam op naam van Ali Can. Aanstaande zaterdag staat de 2e oefenwedstrijd op het programma. De boys gaan om 10 uur op bezoek bij VOC O17-1.

RVVH O16-1

In een gelijkopgaande oefenwedstrijd tegen Rijsoord O16-1 kwamen de kraaien op een 0-1 voorsprong. Uit een strafschop werd de 0-2 binnen geschoten. Dit was tevens de ruststand. Na de rust scoorde Daniël Usa voor RVVH de aansluitingstreffer. 1-2. Daar bleef het bij. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 10 een oefenwedstrijd thuis tegen CWO O16-1.