Dagverslag (overig) zaterdag 14 september

Zaterdag was er weer een volledig programma op het Sportpark, maar ook weer veel uitwedstrijden. Bij de seniorenteams zou de beslissing vallen wie er voor de beker door zou gaan naar de knock-out wedstrijden.

RVVH speelde zaterdag hun laatste poulewedstrijd voor de beker. De boys deden dat op eigen terrein tegen overbuurman Slikkerveer 2. Slikkerveer stond puntloos onderaan en had in twee wedstrijden al 12 doelpunten tegen gekregen. Zelf wisten ze niet tot scoren te komen. RVVH daarentegen staat ongeslagen met zes punten bovenaan in de poule.

De boys namen meteen het initiatief en na vijf minuten kon RVVH  dan ook het verschil maken via Youri Volkman. Hij kapte z,n man uit maar schoot over het doel. Twee minuten later was het wel raak. Thijmen Vries trekt de bal uitstekend voor en de keeper taste mis, maar Damian Mars profiteerde daarvan en werkte de 1-0 in het doel. De doelpunten vielen daarna als rijpe appelen uit de boom. In de 12e minuut profiteerde Tayfun Karaca van een misstap van Slikkerveer, hij scoorde de 2-0. Twee minuten later nam Youri Volkman plaats in de schiettent voor de 3-0 voorsprong.

Daarna kreeg de keeper van Slikkerveer eventjes rust maar na zo,n half uur kon hij weer aan de bak. Een hard schot van Remon Luksch redde hij goed en in 2e instantie probeerde Tayfun ook te scoren maar weer redde de keeper. Een minuut later miste Levi Hoogendoorn de scherpte, na een vrije trap van Remon Luksch kopte Levi de bal op de lat. Vlak voor rust viel de 4-0. Een schitterende aanval prima opgezet door Bo Terlouw, vanaf het middenveld stuurd hij Damian Mars aan de rechterkant weg en met zijn voorzet komt de bal weer mooi terug bij Bo Terlouw die in 1e instantie de bal op de paal mikt maar in de rebound kopt hij wel raak. Ruststand 4-0.

Na de pauze ging RVVH op weg naar een ruimere zege. In de 50e minuut was het weer raak! Een strakke voorzet van Remon Luksch werd door Levi Hoogendoorn in de touwen gewerkt.5-0. Een minuut later een mooie combinatie tussen Levi Hoogendoorn en Marco Spijkerman en Spijkerman scoort de 6-0. Youri Volkman had de 7-0 kunnen scoren maar in een 1 op 1 situatie slaagde hij er niet in om te keeper te passeren. Twintig minuten voor het einde moest RVVH met 10 spelers verder nadat Tayfun Karaca met een rode kaart het veld moest verlaten.

RVVH speelde de wedstrijd goed uit en maakte er in de 73e minuut toch 7-0 van. Youri Volkman tikte door naar Levi Hoogendoorn die met een stiftbal over de keeper meteen de bal in de touwen werkte. In de slotfase ging RVVH dicht naar de tien toe. Youri Volkman kapte zijn man uit en werkte de 8-0 binnen. Twee minuten voor tijd zette Levi Hoogendoorn de 9-0 op het scorebord. De jacht naar de 10-0 werd nog gemaakt maar uiteindelijk stopte de teller bij 9-0. De boys hebben zo de poulefase mooi afgerond voor de beker. Met 9 punten uit 3 wedstrijden is RVVH dan ook doorgedrongen naar de knock-out wedstrijden. In drie wedstrijden is er 16x gescoord en kreeg RVVH slecht 1 doelpunt tegen.

Nu maakt RVVH zich op voor de competitie. Op zaterdag 28 september starten de boys op eigen terrein om half 12 met de 1e wedstrijd tegen Forum Sport 2. Op dinsdag 1 oktober speelt RVVH een  oefenwedstrijd thuis tegen Smitshoek 2.

Opstelling RVVH 2: van Staaijeren, B.de Graaf(75 van Halem), Swarttouw(68 Boon), Boogert, Terlouw, Volkman, Vries(46 L.Hoogendoorn), v/d Weele(46 Spijkerman), Mars(53 T.Blaak), Luksch, Karaca.

RVVH was voor de beker ook nog ongeslagen en ging nu op bezoek bij CVC Reeuwijk 2. CVC Reeuwijk staat nog onderaan met nul punten. In de 1e helft kwam RVVH goed weg, maar door enkele prima reddingen van keeper Delano Willemen bleef de score uit. Halverwege de 1e helft opende RVVH de score via Bart de Vries maar de treffer ging niet door wegens buitenspel. Net na het half uur kon een veilig optreden van Delano Willemen weer een achterstand uitblijven. In het slot van de wedstrijd kregen de boys nog mogelijkheden op de 0-1. Jaden Gravenbeek zag zijn poging geblokt worden  en Kevin van Heek schoot in de handen van de keeper. Kort voor rust probeerde Randy Gouman met een boogbal de 0-1 binnen te werken maar de bal ging naast. Ruststand 0-0.

In de 2e helft ontbrak ook weer de scherpte bij RVVH. Mike Kooiman schiet naast en Robin Malipaard rondde niet goed af. Levi Kouwen mikte ook naast het doel. Vlak voor het uur kon Mike Kooiman wel het doel vinden. In een 1 op 1 situatie schoof hij de bal keurig in de hoek. Een minuut of tien later kwam CVC Reeuwijk in een 1 op 1 situatie weer op gelijke hoogte 1-1. In de 72e minuut nam RVVH weer afstand. Manuel Milambo slingerde de bal voor en Mike Kooiman rondde goed af.1-2.

Een kwartier voor tijd kopte Christiaan Groeneveld na een corner van Bart de Vries de 1-3 binnen. Kort daarna verkleinde CVC Reeuwijk de marge.2-3. Jardy Terwisscha kreeg tweemaal de kans om de winst veilig te stellen, maar hij slaagde er niet in. Eerst stond hij oog in oog met de keeper en in de 2e keer gaf Jardy de bal terug naar Christiaan Groeneveld en zijn schot eindigde op de lat. RVVH won de wedstrijd met 2-5. Mike Kooiman tekende voor de 2-4 en in de laatste minuut nam Mike Kooiman de bal op zijn borst aan en schoot hij ook nog eens de 2-5 binnen. Mike Kooiman de overduidelijke matchwinner met vier doelpunten.

RVVH eindigt ook als nummer 1 in de bekerpoule. Met 9 punten uit drie wedstrijden gaan de boys ook door naar de knock-out wedstrijden. Aanstaande zaterdag start RVVH om 12 uur met een thuiswedstrijd voor de competitie tegen vv Gravendeel 2.

Opstelling RVVH 3: Willemen, Troenohardjo(46 Kouwen), M.v/d Graaff(46 Monteiro), Zeij(46 M.Diaby), Malipaard, Milambo, Groeneveld, de Vries, van Heek, Gouman(63 Terwisscha), Gravenbeek(46 Kooiman).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Barendrecht 7 voor de beker. De boys hebben 1 wedstrijd gewonnen tegen DVV’09 3 met 2-4. Nu de 2e wedstrijd tegen Barendrecht. RVVH moest in de 1e helft terugkomen van een 0-2 achterstand. Gelukkig bracht Kelvin Wittekoek uit een strafschop RVVH  weer terug in de wedstrijd. Door een wereldgoal van Delano Tito ging RVVH met een 2-2 tussenstand de rust in.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 2-4 verloren. Komende woensdagavond speelt RVVH wederom een thuiswedstrijd om 8 uur tegen Fc Binnenmaas 4.

RVVH speelde de laatste poulewedstrijd op de Bongerd tegen Barendrecht 6. Tom Overduin zette RVVH op een 0-1 voorsprong, maar nog voor rust was het Barendrecht die weer op gelijke hoogte kwam. 1-1.

Na de rust kwamen de boys via een doelpunt van Collin Been weer aan de leiding.1-2. Barendrecht maakte er nog 2-2 van, maar vlak voor tijd besliste Kelvin  Komduur de wedstrijd voor RVVH. 2-3. Door de winst van RVVH gaan de boys naar de knock-out wedstrijden van de beker. Aanstaande zaterdag speelt RVVH op de late middag om kwart over vijf uit tegen Nieuwerkerk 6 voor de competitie.

RVVH O23-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein al weer de 3e wedstrijd voor de competitie. Tegenstander was Unitas’30 O23-1 uit Etten-Leur. De boys openden de score na 20 minuten. Kamal El Ouardi leverde een goede pass af op Maxwell Sam Sin die werkte de bal uitstekend het doel in.1-0. Het lukte RVVH niet om de voorsprong lang vast te houden want een minuut of zeven later scoorde Unitas uit een vrije trap de gelijkmaker. Een minuut later mikte Unitas de 1-2 net naast het doel. Vlak voor rust kon keeper Sidney Batenburg nog tweemaal een achterstand te voorkomen. Ruststand 1-1.

In de 2e helft zette Unitas RVVH al na 49 minuten op een 1-2 achterstand. Na ruim een uur kon RVVH uit een strafschop langszij komen maar Thijs v/d Wel schoot recht op de keeper af. Later probeerde Kamal El Ouardi de stand recht te trekken uit een vrije trap. Vanaf 25 meter werd de harde trap met moeite weggewerkt door de keeper. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 1-3 verloren. Na drie wedstrijden staat RVVH nu op een 5e plek. De ongeslagen koploper is Sc Feijnenoord O23-1.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd voor de competitie. Op Sportpark De Biezen in Dongen speelt RVVH tegen Dongen O23-1.

Basisopstelling RVVH O23-1:Batenburg, Nuis, Mastenbroek, v/d Wel, Darson, Latakwal, Sam Sin, Panneflek, Bergraaf, El Ouardi, Nivilac.

RVVH O23-2:

Op eigen terrein speelde RVVH tegen Bolnes O23-1.

Bolnes opende de score in de 1e helft uit een strafschop. Keeper Suhacan Ayaz greep in een 1 op 1 duel in bij de spits van Bolnes. De penalty werd beheerst binnen geschoten.0-1. Enzo Brederode schoot van afstand de gelijkmaker binnen. 1-1 was dan ook de ruststand.

In de 2e helft nam RVVH de leiding door een doelpunt van Tom Piena. Bolnes liet na de 2-1 nu gaten vallen in de verdediging. RVVH profiteerde daarvan. Invaller Jaden Gravenbeek tekende voor de 3-1 winst. RVVH kon de drie punten na de winst goed gebruiken. De boys staan nu op een mooie 4e plek van de ranglijst. Zaterdag spelen de boys om 12:45 uit tegen Unitas O23-1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Poortugaal O19-3.

De boys gingen matig van start. Na 9 minuten lag de bal al op de stip na een overtreding van Tigo Hoffers. 0-1. Daarna verliep de 1e helft rommelig. RVVH ging met een 0-1 achterstand de rust in.

Na de pauze moest RVVH het met een man minder doen door een 2e gele kaart(rood)van Ruben v/d Elst. Toch gaven de boys het niet zomaar op. Een wederom weer onterechte strafschop leverden de gasten uiteindelijk ook de 0-2 op. In de slotfase besliste Poortugaal definitief de wedstrijd. 0-3. Een wedstrijd om snel te vergeten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om half drie tegen vv ‘sGravendeel O19-1.

RVVH O17-1:

Op eigen terrein startte RVVH tegen Rotterdam United O17-1.

Na een sterke start scoorde Ali Can binnen 8 minuten. De treffer word helaas afgekeurd wegens een overtreding. Ondanks de hoge druk van RVVH was het toch de tegenstander die de 0-1 op het scorebord bracht. In de 19e minuut kon Ali Can met een mooi schot RVVH weer terug in de wedstrijd brengen. Daarna ging RVVH voor de winst. Shuve Bartholomeus draaide de wedstrijd volledig om met de 2-1. De score werd opgevoerd naar 4-1 door doelpunten van Jayden Sewnundum en Ali Can. 4-1 was de ruststand.

In de 2e helft hield RVVH vaak de bal in de ploeg. Na 62 minuten speelde Amar Kurtalic de verdediging perfect uit en scoorde 5-1. Onoplettendheid bij RVVH werd door de tegenpartij afgestraft.5-2. De kansen die erna kwamen werden niet allemaal benut. De wedstrijd werd gewonnen met 7-2. Doelpunten kwamen van Ansell Adebayo Dunu en Shuve Bartholomeus.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om kwart over tien tegen Barendrecht O17-2.

RVVH O16-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen  VFC O16-1.

In de 1e begon RVVH met veel dreiging en ze waren ook duidelijk de betere ploeg. Voor rust bracht Mika Laan RVVH aan de leiding.0-1.

Na de pauze voerde RVVH de score verder op. Sil Douma tekende voor de 0-2. Daarna waren Stijn Baartman en Jayce Bijvoets goed voor een 0-4 overwinning. Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur een  oefenwedstrijd uit tegen Westlandia O15-1.

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Fc IJsselmonde O15-1.

Met veel balbezit en veel druk kregen de boys goeie kansen. Helaas werden de kansen niet benut. Fc IJsselmonde kwam tegen de verhouding in uit een vrije trap op een 1-0 voorsprong. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft kwam RVVH snel langszij. Na een goeie actie van Daniël Pogosjan kwam de bal terecht bij Gyanni Sequeira die kon de 1-1 binnen werken. Vijf minuten later besliste Gyanni Sequeira de wedstrijd al. Kort voor de achterlijn werkt hij de bal tussen de benen van de keeper in het doel. De 1-2 voorsprong bleef tot het einde gehandhaaft.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om kwart over tien tegen Sc Excelsior O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH begon op de zonnige zaterdagochtend met een uitwedstrijd tegen NSVV O14-1.

De boys namen in de 1e helft een 0-2 voorsprong door twee doelpunten van Quinn Keur. Na de rust ging RVVH sterk verder. Eldin Bahramovic bouwde de voorsprong verder op naar 0-3. De wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor de blauwwitte brigade.

Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur op eigen terrein tegen DBGC O14-1.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij overbuurman Slikkerveer O13-2.

In de 1e helft was RVVH al de bovenliggende partij. Roel v/d Greijn was met zijn hattrick al goed voor een 0-3 voorsprong bij rust.

In de 2e helft nam RVVH verder afstand. De 0-4 kwam dan al snel op het scorebord. Uit een strafschop van Slikkerveer werd het 1-4. De wedstrijd werd gewonnen met 1-9. Doelpunten kwamen verder van Shuan Holder 2x, Obadai el Ouali 2x, Brandon Hoogendoorn en Amin Massaoudi. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Spartaan’20 O13-5.

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Zwaluwen O12-1.

De boys begonnen vol zelfvertrouwen na de winst van afgelopen week. Toch werden de boys afgetroefd op inzet en het fysieke spel van de tegenstander. Met een 0-3 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze kwam RVVH niet meer in hun spel. De wedstrijd ging in de laatste minuten met 0-4 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om kwart voor elf een uitwedstrijd tegen Fc Maense O12-1.

Op de vroege zaterdagochtend nam RVVH het op tegen Feijenoord O11-3.

Al snel werd duidelijk dat Feijenoord een maatje te groot was. Met een 6-0 achterstand ging RVVH de pauze in. In de 2e helft ging de wedstrijd met 13-0 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen Overmaas O11-1.