Onderhoud actueel (update 04-12-2023)

Aangezien we regelmatig vragen ontvangen over het onderhoud van onze accommodatie hierbij weer een update.

Er staan nog steeds een aanmerkelijk aantal grote klussen op de planning en die zullen naar prioriteit worden opgepakt. Getracht wordt om het meeste werk hiervan zelfstandig uit te voeren om kosten voor de vereniging te besparen. Besparingen die in deze tijd dringend noodzakelijk zijn. 

Het herstel van de buitengevel is even op pauze gezet aangezien we de herfst en de winter in gaan. In het volgende voorjaar wordt hiermee verder gegaan. De werkzaamheden betreffen voornamelijk schuur- en schilderwerk.

De afgelopen periode zijn er vooral veel werkzaamheden verricht aan de bestuurskamer annex businessclubruimte. Momenteel wordt gewerkt aan de laatste details en de plaatsing van nieuwe energiezuinige LED plafondspots met dimmers. 

Ook wordt er momenteel gewerkt aan het updaten van de kantine. Inmiddels zijn de spots voor 90% vervangen door exemplaren die niet alleen te dimmen zijn maar ook in te stellen op kleur. Hiermee kan de verlichting aangepast worden naar behoefte per activiteit.

Ook zijn de kunststof blauwe stoelen verwijderd uit de kantine. Die zijn vervangen door meer luxere exemplaren met stofbekleding die tweedehands vanuit de horeca konden worden verkregen. Deze stoelen zitten wat beter en geven meer sfeer. Maar of deze stoelen geschikt zijn voor gebruik in onze kantine zullen we de komende tijd nader beoordelen. Er zijn namelijk wat zorgen over het reinigen van de stoelen. Aansluitend wordt er ook nog bekeken of we de stoelen nog iets kunnen verstevigen. 

Momenteel worden er ook voorbereidingen getroffen om de sterk gedateerde bar op te knappen. Daar komt ook veel installatiewerk bij kijken. Zodra deze plannen zijn uitgewerkt inclusief kosten, zal het bestuur een besluit nemen of één en ander financieel is te realiseren.

Wilt u ook ondersteuning bieden aan het onderhoud van onze accommodatie. Hulp is altijd welkom!! Als u daartoe niet in de gelegenheid bent maar toch uw steentje wilt bijdragen dan is financiële ondersteuning voor één van onze grotere klussen ook zeer welkom. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan s.v.p. contact op met Erik den Hartog (facilitairezaken@rvvh.nl).

Onderstaand weer een aantal afbeeldingen m.b.t. de voortgang.