Onderhoud actueel (update 20-01-2023)

Aangezien we regelmatig vragen ontvangen over het onderhoud van onze accommodatie hierbij weer een update.

Er staan verder nog steeds een aanmerkelijk aantal grotere klussen op de planning en die zullen naar prioriteit opgepakt gaan worden. Getracht wordt om het meeste werk hiervan zelfstandig uit te voeren om kosten voor de vereniging te besparen. Deze besparingen zijn in deze tijd ook dringend noodzakelijk. Vooral het energieverbruik baart nog steeds grote zorgen. 

Om het verbruik van douchewater te beperken zijn inmiddels alle douchekranen vervangen door drukknoppen. Momenteel wordt nog gewerkt aan de afwerking van het tegelwerk.

Met de renovatie van de kantinekeuken is op maandag 19 december jl. gestart. Inmiddels is deze grote klus vrijwel gereed. Hier en daar alleen nog wat afwerkings- en schilderklusjes. De werkploeg heeft veel werk hiervoor verzet en is trots op het behaalde resultaat. Hieronder een foto impressie.Wilt u ook ondersteuning bieden aan het onderhoud van onze accommodatie. Hulp is altijd welkom. Als u daartoe niet in de gelegenheid bent maar toch uw steentje wilt bijdragen dan is financiële ondersteuning voor één van onze grotere klussen ook zeer welkom. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan s.v.p. contact op met Erik den Hartog (facilitairezaken@rvvh.nl).