Dagverslag zaterdag 27 november

RVVH 1:

De blauwwitte brigade van trainer Kevin Vink ging zaterdag in Bergschenhoek op bezoek bij de nummer zes van de ranglijst BVCB. De wedstrijd die aardig in evenwicht was kende maar weinig kansen over en weer. Vlak voor rust maakte Brandon Könemann het verschil. Vanuit een lastige hoek verraste hij keeper v/d Molen die geen mogelijkheid zag om te stoppen.

In de 2e helft kreeg RVVH meer mogelijkheden om de score uit te breiden, maar het vizier stond niet op scherp. Stevie Soares en Patrick Lopes misten. Pas in de slotfase werd de wedstrijd beslist. Enkele minuten voor tijd controleerde Stevie Soares de bal goed en schoot hij de 0-2 binnen.

Door de 0-2 zege gaat RVVH nog steeds aan de leiding in de 1e klasse B. De boys hebben in 9 wedstrijden 19 punten behaald. Op de 2e plek volgt Nieuwenhoorn met 16 punten uit 8 wedstrijden. Uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Heinenoord-Neptunus/Schiebroek 3-1, Heerjansdam-Nieuwenhoorn 2-3, SHO-Oranje Wit 2-4. De overige wedstrijden waren afgekeurd.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Nieuwerkerk 2.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-1 achterstand na 19 minuten. Een bal werd schuin terug gelegd naar de zestien en laag binnen geschoten.  Twee minuten later scoorde Nieuwerkerk nogmaals. In de slotminuten kwam de 0-4 ruststand op het scorebord te staan.

Na de pauze liepen de gasten verder uit naar 0-7. Een kwartier voor het einde kreeg RVVH een eigen goal van Nieuwerkerk gepresenteerd. De wedstrijd ging met 1-8 verloren.

Opstelling RVVH 3:Vugt, Swarttouw, Spierings, D.v/d Nat(71 Langeler), Capelle(57 M.Resoort), van Noppen(46 Kloppenburg), de Ruiter(75 J v/d Nat), Malipaard, El Ouardi, Terwisscha(57 Gravenbeek), Souisa.

RVVH speelde op eigen terrein tegen koploper Spirit 5.

Na een 0-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 0-4 verloren.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 2 op de ranglijst Sc Feijenoord 3.

De boys begonnen goed met heel veel kansen, toch na een half uur spelen stond er een 3-0 achterstand op het scorebord. Vlak voor rust kwam het vertrouwen weer wat terug door een doelpunt van Paul v/d Kooij.

In de 2e helft scoorde Feijenoord snel de 4-1. De 5-1 viel daarna ook snel waardoor RVVH wist dat er niets meer te halen viel. RVVH kon aan het einde nog een eretreffer maken, maar Mike Mastrigt miste tweemaal een strafschop.

RVVH staat na 6 wedstrijden met 8 punten op een 7e plek. SDV 3 en Sc Feijenoord 3 gaan aan de leiding met 18 punten uit 8 wedstrijden.

RVVH 7:

Koploper RVVH ging op bezoek bij NOC Kralingen 4.

RVVH had moeite met de slechte kunstgrasmat en kwamen niet aan goed voetbal toe. Op slag van rust haalde Menno den Boef de trekker over, maar zijn schot spatte op de paal uiteen. Het bleef 0-0.

Na de pauze schoot Quensley Blansjaar RVVH binnen 5 minuten op voorsprong. Een kwartier voor tijd leek RVVH in een zetel te komen toen Patrick van Es de 0-2 tegen de touwen schoot. Maar de boys kwamen bedrogen uit, want vlak voor tijd kwam NOC met een aansluitingstreffer. In de aanval daarna scoorde RVVH meteen de 1-3 maar de treffer werd door de scheidsrechter afgekeurd.

In de laatste minuut gaf de leidsman vrij gemakkelijk een strafschop aan NOC waardoor het 2-2 werd.

De vrouwenhoofdmacht kreeg het nog ongeslagen Saestum Vr1 op bezoek.

Een half uur lang was het een gelijkopgaande wedstrijd, er waren meerdere kansen maar die werden niet bennut. Door wat fouten ga je met een 0-3 achterstand de rust in.

In de 2e helft vielen de doelpunten snel achter elkaar. De wedstrijd ging met 0-7 verloren. Trainer Andrew Thomas zette de volgende speelsters in: Snel, Dijkstra, van Houwelingen, Duijzer(21 van Velzen), Zimmerman(62 Reitsma), van Dijk, Hertstein, Bergmans, Grootenboer, den Ouden(59 Schot), Verheijen.

De vrouwen staan na 7 wedstrijden nu op een 10e plaats. Overige uitslagen zijn: Fc Eindhoven Vr1-DSS Vr1 3-0, DTS’35 Ede Vr1-Woezik Vr1 8-2, Be-Quick’28 Vr1-Ter Leede Vr1 5-3, Eldenia Vr1 Wartburgia Vr1 3-1.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde thuis tegen Sc’t Gooi Vr1.

Desphina Kalkman bracht haar team aan de leiding, maar de gasten kwamen nog voor rust weer op gelijke hoogte.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 1-3 verloren.

RVVH O19-1:

Zaterdag speelde de nummer 9 RVVH thuis tegen de nummer 10 Smitshoek O19-2.

Menno v/d Male opende de score voor RVVH na een mooie steekbal van Rody Anakotta, daarna kwam Smitshoek op gelijke hoogte. Door een eigen goal gingen de boys met een 2-1 voorsprong de rust in.

Na de pauze maakte Menno v/d Male het verschil voor zijn team. Van buiten de zestien schoot hij de 3-1 binnen. RVVH liep verder uit naar 5-1 door twee doelpunten van Jarmo de Bode. RVVH staat na de zege op een 9e plaats.

RVVH O17-1:

Koploper RVVH ging op bezoek bij SVS O17-1.

In de 1e helft kwam RVVH al in een zetel . Yiovanni Dias opende de score voor de boys, daarna liep RVVH uit naar een 1-3 voorsprong door doelpunten van Brooklyn Zijlstra en Bilal Akova. In de 2e helft zette Yiovanni Dias zijn team op 2-4.

De boys wonnen de wedstrijd met 2-6. Djavann Munro en Bilal Akova scoorde de 2-5 en de 2-6.

RVVH ging op bezoek bij Barendrecht O15-3.

Door een uitbraak van Barendrecht viel het tegendoelpunt snel. De boys probeerden te zoeken naar een kans maar het was niet gemakkelijk. Een grote kans op open goal werd helaas op voorzet van Sem gemist door Jasper. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft startte RVVH met drie verse spelers. Door lange ballen proberen te spelen gingen de boys op zoek naar de gelijkmaker maar dat mocht helaas niet meer baten. Een goedmakertje was dat de Sint na afloop iets lekkers kwam brengen.

RVVH ging op bezoek bij Strijen O15-1.

Na een aftastend begin kwamen er weinig kansen voor beide partijen. Toch kwamen de boys op voorsprong. Door goed doorgaan van Jayce Bijvoets kon Sil Douma de 0-1 op het scorebord zetten.

Na rust besliste Sam Kreling de wedstrijd. Uit een cornerbal kon Sam makkelijk binnen tikken. 0-2 bleef de eindstand.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Overmaas O11-1.

In de 1e helft werd er flink gebikkeld door de boys, dit resulteerde in een 0-2 voorsprong. Eldin Bajramovic was met twee goals de gevierde man.

In de 2e helft pikte RVVH het wat minder op. Daardoor kwam Overmaas met de aansluitingstreffer.1-2. De wedstrijd word wat harder, maar RVVH blijft doorgaan. Ojani Muth besliste daarna de wedstrijd, hij maakte er 1-3 van.