Jeugd scheidsrechters gezocht

IMG_20150920_213135

Beste leden van RVVH, hun familie, vrienden en kennissen,

Er zijn wekelijks vele jeugdwedstrijden bij RVVH waarbij een scheidsrechter nodig is. De scheidsrechters commissie olv van hun coördinator is wekelijks vele uren bezig om dit te regelen voor de teams waarin u of uw kind / familie lid speelt.

Tot op heden is dit altijd gelukt met hulp van vrijwilligers die bijvoorbeeld meerdere wedstrijden op een dag fluiten of een trainer die in geval van nood zelf de fluit ter hand neemt. Echter komt het moment dichterbij waarbij het zo goed als onmogelijk is om dit alles te realiseren.

Dit zou betekenen dat wij aan de knvb moeten gaan vragen om de wedstrijd niet te spelen of uit te stellen. Want zonder scheidsrechter kan er niet gevoetbald worden.

Daarom willen we via deze weg een dringende oproep doen aan leden, ouders, verzorgers of andere belangstellende zich aan te melden als scheidrechter.

We hebben u hard nodig om te zorgen dat iedereen op zaterdag zijn wedstrijd kan spelen en daarbij is uw hulp zeer gewenst.

U kunt zicht aanmelden in JC Kamer op zaterdag waar inschrijf formulieren beschikbaar zijn. Daarnaats kunt u contact opnemen met de Scheidsrechters Coördinator op 0618138103 of heijboer.jeroen@outlook.com

Middels deze oproep hopen wij te voorkomen dat er wedstrijden niet gespeeld kunnen worden.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Jeroen Heijboer
Scheidsrechters Coördinator RVVH

Aankomende evenementen