Uitgebreid dagverslag zaterdag 16 november

RVVH 3 pakt na zure start 1 punt – 3e winst op rij voor RVVH 7. Sharona Versluis schiet 2x raak voor RVVH Vrouwen – Koploper RVVH O11-1 blijft ongeslagen.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Alexandria’66 2.

De boys hadden te maken met een felle tegenstander. Al na twee minuten keek RVVH tegen een achterstand aan nadat de bal niet goed werd weggewerkt uit het zestienmetergebied, vanuit een scrimmage werd ook nog keeper Joris Vugt verschalkt. Enkele minuten later bleef de tegenstander doorjagen, Rick van Dun raakte de bal kwijt en Alexandria schoot genadeloos binnen.2-0.

RVVH liet zich daardoor niet van de wijs brengen en trok binnen zes minuten de stand weer gelijk. Gelegenheidspits Claudio van Halem schoot 2x raak, uit een corner en een indraaiende vrije trap bleek hij het gevaarlijkst te zijn. 2-2.

RVVH voelde dat er meer te halen was en ging door. De boys namen zelfs de leiding toen Danny Haasdijk van zo,n 20 meter van het doel af gevloerd werd. Ryan van Dongen mocht gaan aanleggen voor een vrije trap en verraste vriend en vijand met een rake treffer klem in de hoek.2-3.

Alexandria ging vol voor de gelijkmaker, maar liep tegen een domper aan nadat Danny Haasdijk met een stifje ala Dennis Bergkamp de keeper verschalkte.2-4. Net voor rust kreeg Huib van Barneveldt een mogelijkheid om de score verder uit te breiden, maar Huib schoot vol tegen de handen van de keeper op. Met een 2-4 voorsprong was het tijd voor de rustpauze.

In de 2e helft kwamen er kansen over en weer, de wedstrijd bleef in balans. Een grote kans werd nog gemist door Huib van Barneveldt en een schot van Robin Malipaard ging voorlangs. In het slot van de wedstrijd was het toch Alexandria wat effectiever was in balbezit. RVVH werd bestookt met soepel lopende aanvallen wat aan vrij snel de aansluitingstreffer opleverde.3-4.

Het laatste kwartier moest RVVH met 10 man een voorsprong zien te verdedigen, Joshua Capelle kon na aanmerkingen op de leiding met 2x geel(rood) vertrekken. Dit lukte tot aan de 84e minuut toen de spits van Alexandria door de as van het veld werd weg gestuurd. Daarna won hij het duel van Rick van Dun en als laatste ook met keeper Joris Vugt. 4-4. RVVH kreeg hierna nogmaals rood, na verbaal protest werd ook 2e keeper en grensrechter Delano Willemen weg gestuurd.

Toen de scheidsrechter voor het laatst floot voor het einde haalde RVVH opgelucht adem. Een enerverende wedstrijd voor de neutrale toeschouwerd leverde dus geen winnaar op.

Aanstaande zaterdag neemt RVVH het in Gouda op tegen Jodan Boys 3, aanvang half drie. De boys staan op een keurige 6e plaats.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Nat(60 Malipaard), van Dun, Capelle, Swarttouw, van Dongen, Spierings(62 de Ruiter), Haasdijk, Barneveldt, van Halem, de Vries(38 Boogert).

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij de nummer 2 NOC Kralingen.

In de 1e helft leek RVVH goed opgewassen tegen NOC, met een 1-1 tussenstand werd de rit naar de kleedkamer gemaakt voor rust. 1-1. Jessie Fransekaaklijn scoorde voor RVVH.

Na de pauze ging de wedstrijd met 6-3 verloren. Beide doelpunten werden gescoord door Jessie Fransekaaklijn. Komende zaterdag speelt RVVH op de Bongerd tegen Barendrecht 11, aanvang 12:45 uur.

RVVH heeft zaterdag de punten laten liggen. De boys waren de gehele wedstrijd de betere, maar verzuimden de kansen af te maken. Na een 1-1 ruststand ging RVVH thuis onderuit in de 2e helft tegen Poortugaal 9 met 1-2. Quensley Blansjaar maakte de enigste treffer voor RVVH.

RVVH staat nu op een 4e plaats met 9 punten uit 5 wedstrijden.

RVVH 7:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Hekelingen 11.

De boys zijn goed bezig en hebben nu 2x achtereen een wedstrijd gewonnen. RVVH nam zaterdag de leiding door een mooi doelpunt van Robbert Molenaar, daarna werden enkele kansen om zeep geholpen. Het jonge Hekelingen kreeg ook enkele goeie mogelijkheden, maar keer op keer stond de verdediging goed opgesteld.

RVVH nam de geringe voorsprong mee de rust in.

In de 2e helft was het eenrichtingsverkeer en maakte Jake Koolwijk de 0-2. RVVH verzuimde de score verder uit te breiden, een enorm aantal kansen werden er niet benut. Uit de eerste en beste kans van de tegenstander maakte Hekelingen de aansluitingstreffer.1-2.

Na 15 minuten blessuretijd vond de scheidsrechter het welletjes en floot hij voor het eind. RVVH staat met 7 punten in 6 wedstrijden op een 6e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:30 uur thuis tegen Rijnmond Hoogvlietsport.

De RVVH vrouwen reisden zaterdag af naar Hoornaar voor de wedstrijd tegen Stedoco Vr1.

Uit de counter kon de thuisploeg al binnen 5 minuten de leiding nemen. Maar hierna kwam er snel verandering in, Sharella Hunt bracht RVVH weer op gelijke hoogte.1-1. In de 35e minuut werd de score verdubbeld door Lizzy Kemp, van afstand schoot ze raak.

In de 2e helft was Sharona Versluis op schot. Binnen twee minuten kwam er een 1-4 stand op het scorebord te staan. RVVH won de wedstrijd met 1-5. Sharella Hunt maakte de klus af.

RVVH staat na de winst op een 7e plaats van  de ranglijst. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Fc Rijnvogels Vr1. Aanvang half drie.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam nam het zaterdag op tegen IJFc Vr1.

Jennifer Bakker opende na 6 minuten de score voor de blauwwitte brigade. Tien minuten later kon de thuisploeg al weer langszij komen.1-1.

Na een half uur keek RVVH tegen een 2-1 achterstand aan.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 3-1 verloren.

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc Feijenoord O19-2.

De ongeslagen koploper opende goed met 2 doelpunten van Kamal El Ouardi. In de 2e helft ging er van alles mis in de wedstrijd. RVVH leek in een zetel te komen toen Laurens de Witte de 0-3 in de touwen werkte, maar daarna liet de scheidsrechter de winst van RVVH ontnemen.

De Rotterdammers waren op gelijke hoogte gekomen en Levi Hoogendoorn nam zijn team weer op sleeptouw en maakte de 3-4. De scheids keurde de treffer af wegens buitenspel terwijl de grensrechter niets aan gaf. RVVH voelde zich na afloop dik bestolen door de leidsman die er zeker in de 2e helft een rommeltje van maakte.

Er werden maar liefst 10 gele kaarten uitgedeeld door de arbiter. Twan v/d Weele en Brendon Tholenaars moesten na 2x geel het veld ruimen.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH dicht bij huis, de boys gaan op bezoek bij Slikkerveer O19-1. Aamvang kwart over 1.

RVVH O17-1:

RVVH kreeg thuis koploper Fc Binnenmaas O17-1 op bezoek.

De wedstrijd ging met 0-2 verloren. RVVH staat na 8 wedstrijden met 7 punten op een 9e plek. Komende zaterdag spelen de boys om 12 uur thuis tegen SHO O17-1.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Fc IJsselmonde O15-2.

De boys kwamen op achterstand door een vroege treffer na 4 minuten spelen. Twee minuten later trok Senna van Vugt de stand weer gelijk op aangeven van Manuela Hietbrinck. Na een klein half uur kreeg RVVH een penalty tegen, maar die werd uitstekend gestopt door keeper Marc Schoenmaker.

In de 2e helft werd er feller gespeeld, maar doelpunten bleven uit. RVVH moest de punten delen. RVVH staat na 4 wedstrijden op een 7e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 8:30 thuis tegen Excelsior R O15-1.

RVVH speelde thuis tegen Blijdorp O13-1.

In de 1e helft ging RVVH voortvarend van start met kansen voor Romano de Munnik en Davey van Vught, toch werd er niet gescoord. Door goed keeperswerk van Dylan bleef het 0-0.

Na de pauze zorgde Miquel Garcia Moreno voor de voorsprong, een penalty werd door hem goed verzilverd.1-0. Het spelbeeld veranderde iets bij Blijdorp, ze kwamen iets vaker bij het doel. Gelukkig kon keeper Dylan zijn doel schoonhouden zodat de drie punten toch in Ridderkerk bleven. Komende zaterdag krijgt RVVH koploper DSO O13-1 op bezoek.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Barendrecht O11-2.

Vol vertrouwen begon RVVH aan de wedstrijd. Al vlot kwamen de boys op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Luc Koedood en Remigio L’Acosta. Hierna liep RVVH uit naar 4-0 door goals van Gyani Sequeira en Remigio L’Acosta.

Voor rust maakte Barendrecht nog de aansluitingstreffer.4-1.

In de 2e helft ging RVVH gewoon weer verder, de boys liepen uit naar een 8-2 overwinning. Doelpunten kwamen van Myka Laan, Jaell Hanenberg, Remigio L’Acosta en Gyani Sequeira. RVVH is na 3 wedstrijden nog altijd koploper. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 8:30 uur tegen Spartaan ’20 O11-3.

RVVH O11-2:

Inhaalwedstrijd: Woensdagavond trof RVVH Sc Feijenoord voor de competitie.

Feijenoord kwam vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. In de 2e helft werd het krachtsverschil snel zichtbaar. Ondanks dat keeper Heewad RVVH op de been hield maakte Feijenoord snel de 0-2.

De wedstrijd ging met 0-5 verloren.

Zaterdag:

Zaterdag ging RVVH op bezoek bij LMO O11-1.

Na een gelijkopgaand begin kreeg LMO steeds meer het overwicht. Slordig balverlies leverde de 1-0 achterstand op. Hierna kreeg RVVH twee unieke kansen om op gelijke hoogte te komen, maar de LMO keeper was alert.

Vlak voor rust viel toch de 2-0.RVVH moest zich herpakken om hieruit te komen.

RVVH kreeg het lastig want het werd nog 3-0 ook. De boys speelden met meer drang naar voren en konden nog wel tot een aansluitingstreffer komen door Kyano Burggraaf. Meer dan de 3-1 zat er niet in voor RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur op de Bongerd tegen Barendrecht O11-1.