Beste leden, ouders/verzorgers en overige RVVH-ers,

Wat een bijzonder weekend voor mij!

Afgelopen vrijdagavond tijdens de Buitengewone ALV gekozen als nieuwe voorzitter van RVVH, de club waar ik dit seizoen 40 jaar lid van ben. Uiteraard was het niet alleen voor mij een bijzonder weekend, maar ook voor de ouders/supporters die helemaal niet of daar waar mogelijk vanachter een hek naar onze spelers/speelsters konden kijken. Een kantine die enkel gebruikt mocht worden door spelers/speelsters die nog wel konden voetballen en daarnaast als altijd onze onvermoeibare vrijwilligers die klaarstonden waar nodig. 

Overwinningen en gelijke spelen werden behaald, nederlagen werden geleden, zouden dit dan de laatste competitiewedstrijden tot aan de winterstop zijn geweest? Aankomende week zal de KNVB, naar verwachting op dinsdag na overleg met de Tweede Kamer, een definitief standpunt naar buiten brengen hoe om te gaan met de diverse competities in relatie tot de afgelopen vrijdag afgekondigde en vandaag/zondag ingaande lockdown tussen 17.00 uur en 05.00 uur, dit voor een periode van 3 weken.

Houd de komende dagen daarom onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de (on)mogelijkheden ons sportpark te bezoeken.

Voor nu alvast dank voor jullie begrip en laten we met elkaar uitkijken naar een positieve(re) en sportieve toekomst,

Met vriendelijke groet, jullie nieuwe voorzitter,

Stefan Komduur

Voorzitter vv RVVH

Aankomende evenementen